Kdo je na jižní Moravě?
Kdo je na jižní Moravě?
Já přesněji okres Hodonín, takže tento by už měl být celkem v pohodě. (kyvadláři a kresliči, jak je o tom okres Hodonín?) Část okresu Břeclav, hlavní tahy (hážu TB z okna), expanduju na východ a sever. Na východě je někdo u Uh. Brodu, nechť se laskavě ozve. Pak při ježdění po Brně to rozhazuju jak Večerníček akcie. Ale to jsou jen části Brna. Předpokládám, že to tam zvládnou místní.
Re: Kdo je na jižní Moravě?
a ja vas doplnuju v okoli Zlina, zatim toho moc neni, protoze sestrim na poradne mnozstvi pryskyrice pak budou dve cb a dalsi stovky mensich kousku... ale rozhodne je to na te jizni morave poznat bourky tu moc bordelu nenadelaji.. jen by to chtelo ogiftovat jeste i sever rakouska,aby to tu umelou oblacnost oslabilo jeste nez se dostane do cr.. protoze jak pisete tak jste si na brnensku hodne makli a stejne tam skody semtam byly a tady uz vubec zadne, takze si myslim ze u vas se to oslabilo, nevím, chce to promyslet
Jižní hranice s Rakouskem,Břeclavsko. Co vím tak jsem zatím sám. Brzy bude CB, nestíhám s TB a HHG pro osoby blízké apod. Něco vždy po troškách šetřím na vysílače. Do zimy to musím stihnout.Pak nebude místo pro "smradění" s resinem.
Největší bestie jsou tzv. weather ball radary - obrovské koule, jedno vojenské nebo meteo. U nás Nepolisy u Chlumce nad Cidlinou, u Sokolnic u Brna a jinde ve vojenských prostorech (něco má být v Libavé) pak ty meteo ludry v Brdech a Skalky na Moravě. Kousek od Mistelbachu nedaleko našich hranic jsou dvě koule.
Četl jsem, že tyhle koule prý zásadně ovlivňují počasí, asi jako 100 bts na 10 metrech.
Četl jsem, že tyhle koule prý zásadně ovlivňují počasí, asi jako 100 bts na 10 metrech.
jezis to je krasnej obrat to ulozit jeziska:-D
"život je jako jedna velká LAN párty" by me...
Bezva, už si můžu válet špeky:)
meteoradary by měli být oběhlý, nekdo to psal na orgonetu. NATO šrot počítám taky. U Brna určitě.
Jasně, ty paraboly jsou zakrytý, takže nikdo nevidí co dělají.
meteoradary by měli být oběhlý, nekdo to psal na orgonetu. NATO šrot počítám taky. U Brna určitě.
Jasně, ty paraboly jsou zakrytý, takže nikdo nevidí co dělají.
Saila píše:jezis to je krasnej obrat to ulozit jeziska:-D
Ahoj, jsem tu nový ikdyž toto forum znám delší dobu.
Chci se zeptat, giftuje někdo v okolí Blanska a Jedovnic ? Asi se brzo přidám.
Chci se zeptat, giftuje někdo v okolí Blanska a Jedovnic ? Asi se brzo přidám.
Já Okolí Dukovan a Náměšť nad Oslavou