orgon a trvanlivost potravin

Cesta za poznáním...
Odpovědět
Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 911
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

orgon a trvanlivost potravin

Příspěvek od sophia » 12 črc 2009 12:33

Zkuste někdy dát k čerstvému ovoci nebo zelenině, nebo prostě jen do lednice orgonit. Potraviny zůstanou čerstvější výrazně déle a budou i chutnější. To není nesmysl - to je prostě fakt. :idea:

Teď jsem nechal pod tuhým hovězím zadním masem v lednici přes noc orgonit, a to maso je po uvaření tak křehké jako kuřecí! Nechápu :o :lol:

Zkuste to a napište. :)

Uživatelský avatar
slurm
Příspěvky: 461
Registrován: 31 kvě 2009 04:39
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: orgon a trvanlivost potravin

Příspěvek od slurm » 12 črc 2009 12:35

dobry napad :D

mufin
Příspěvky: 132
Registrován: 05 črc 2009 19:52
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: orgon a trvanlivost potravin

Příspěvek od mufin » 12 črc 2009 20:50

Mohu potvrdit, lepší to i chutná a kdo trochu vnímá energie, disharmonie v jídle (od negativního kuchaře atd), bude s orgonitem u potravin vnímat zajímavé zlepšení. V lednici mám naše voskové odlitky a zatím se snažím dělat závěry, jestli něco začne plesnivět či hnít třeba později :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Hox
Příspěvky: 351
Registrován: 25 kvě 2009 08:35
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: orgon a trvanlivost potravin

Příspěvek od Hox » 12 črc 2009 22:02

pozitiviní účinek na potraviny sem taky vypozoroval, i když jen takový malý pokus - 2 stejné jablka koupená ve stejné várce, jedno umístěno na talířek na skřín, druhé na talířek obložený TBčkama na druhý konec skříně (asi 1.5m od kontrolního vzorku), sledoval sem jestli bude rozdíl v době, než začnou plesnivět / hnít. Výsledek - asi po třech týdnech, to u orgonitu vypadalo pořád jako včra koupené, chuťově výborné, to kontrolní vypadalo sice taky celkem dobře, ale chuťově nahnilé, a uvnitř už na hranici hniloby.. takže závěr - funguje to :)

Odpovědět