Stránka 1 z 1

orgon a trvanlivost potravin

Napsal: 12 črc 2009 12:33
od sophia
Zkuste někdy dát k čerstvému ovoci nebo zelenině, nebo prostě jen do lednice orgonit. Potraviny zůstanou čerstvější výrazně déle a budou i chutnější. To není nesmysl - to je prostě fakt. :idea:

Teď jsem nechal pod tuhým hovězím zadním masem v lednici přes noc orgonit, a to maso je po uvaření tak křehké jako kuřecí! Nechápu :o :lol:

Zkuste to a napište. :)

Re: orgon a trvanlivost potravin

Napsal: 12 črc 2009 12:35
od slurm
dobry napad :D

Re: orgon a trvanlivost potravin

Napsal: 12 črc 2009 20:50
od mufin
Mohu potvrdit, lepší to i chutná a kdo trochu vnímá energie, disharmonie v jídle (od negativního kuchaře atd), bude s orgonitem u potravin vnímat zajímavé zlepšení. V lednici mám naše voskové odlitky a zatím se snažím dělat závěry, jestli něco začne plesnivět či hnít třeba později :D

Re: orgon a trvanlivost potravin

Napsal: 12 črc 2009 22:02
od Hox
pozitiviní účinek na potraviny sem taky vypozoroval, i když jen takový malý pokus - 2 stejné jablka koupená ve stejné várce, jedno umístěno na talířek na skřín, druhé na talířek obložený TBčkama na druhý konec skříně (asi 1.5m od kontrolního vzorku), sledoval sem jestli bude rozdíl v době, než začnou plesnivět / hnít. Výsledek - asi po třech týdnech, to u orgonitu vypadalo pořád jako včra koupené, chuťově výborné, to kontrolní vypadalo sice taky celkem dobře, ale chuťově nahnilé, a uvnitř už na hranici hniloby.. takže závěr - funguje to :)