Helikopotvory aj. vznášedla.
Helikopotvory aj. vznášedla.
Dnes jsem měl adrenalinový zážitek jak bejk. Přesně nad barákem mě 3x přeletěla voj. (asi) helikoptéra v takové výšce (nížce)a rychlosti, že bylo zřejmé že něco hledá popř. snímkuje. Stihl jsem udělat 2 snímky a ani na nich ani očima jsem neviděl žádné znaky. Byla nezvykle tmavá. Takovou jsem tady nikdy neviděl. Vsadil bych boty, že TO hledali. Šel z toho strach a připadal jsem si jak blbém americkém filmu.Budu mít asi k dispozici i krátké video od kamošky. Bude-li to "čitelné" dám to taky sem.
Re: Helikopotvory aj. vznášedla.
hehe, tak se musejí přece podívat zblízka co jim to ruší jejich vápnění
ono je to ze začátku docela nepříjemný, ale časem si zvykneš
ber to pozitivně, je to potvrzení, žes nepostavil žádny šméčko
ono je to ze začátku docela nepříjemný, ale časem si zvykneš
ber to pozitivně, je to potvrzení, žes nepostavil žádny šméčko
Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost s vojenskými vrtulníky. Co se týče orgonitu jsem nováčkem, zatím shromažďuji materiál na výrobu. V pátek jsem dal asi 1,5 Kg krystalů do nedalekého horského potůčku na vyčištění a v sobotu večer nám kolem domu proletěly dva vojenské tmavé vrtulníky. Dnes ráno proletěly těsně nad domem. Tady létají jen dopravní letadla a občas vyhlídková, tak je to velmi zvláštní. Že by samotné krystaly byly znát?
heh, tak to až mi přijde balíček od minas gerais s 16 kg křištálů tak to teprve bude letecká show ....
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
FESTR píše:...a v sobotu večer nám kolem domu proletěly dva vojenské tmavé vrtulníky. Dnes ráno proletěly těsně nad domem. Tady létají jen dopravní letadla a občas vyhlídková, tak je to velmi zvláštní. Že by samotné krystaly byly znát?
to může být jen náhoda a nebo ti chtějí něco naznačit
To je přece jasný!
To kilo a půl krystalů se tak leskne, že si to pletou s diamanty, proto lítají jak steklí a přilítne i komando
To kilo a půl krystalů se tak leskne, že si to pletou s diamanty, proto lítají jak steklí a přilítne i komando
tento víkend byla v hradci králové letecká přehlídka
mohly to být jen přílety účastníků a cvičení
mohly to být jen přílety účastníků a cvičení
som teraz nasiel paradne videjko helikoptery nad orgonitom
atd. http://www.youtube.com/results?search_q ... pters&aq=f
atd. http://www.youtube.com/results?search_q ... pters&aq=f
Naznačovat můžou, uvidíme jak se budou rojit, až zasadím CB
nevíte někdo, proč vrtulníky po zasazení CB třeb ak někomu příletí, a to tak, že se jeví jako evidentní, že zdroj jejich zájmu je to místo s CB, dokonce jsou dost blízko, že je musí napadnout, že nějaká jejich zjištěná anomálie asi vzniká z té měděného dlouhé věci,
ale přesto z toho pak nic není dál... prostě je tam CB a pracuje a nikomu to dál nevadí, žádné další protiakce
to o tom pře-kalibrování místa se mi to moc nezdá, i když pokud by naklánění CB vyvolávalo opakované "letové reakce", tak možná by se to dalo brát v úvahu...
tááák nažhavte fantazii v kombinaci se zdravým rozumem, případně zapátrejte ve svých informačních zdrojích a zkuste mi odpověď na tuto zvláštní otázku
ale přesto z toho pak nic není dál... prostě je tam CB a pracuje a nikomu to dál nevadí, žádné další protiakce
to o tom pře-kalibrování místa se mi to moc nezdá, i když pokud by naklánění CB vyvolávalo opakované "letové reakce", tak možná by se to dalo brát v úvahu...
tááák nažhavte fantazii v kombinaci se zdravým rozumem, případně zapátrejte ve svých informačních zdrojích a zkuste mi odpověď na tuto zvláštní otázku
myslím že je tohle ta největší otázka. Proč když mají jasný zdroj co jim kazí plány nezasáhnou.
Jestli jsme něčím/někým chráněni, nebo se jim to prostě nevyplatí.
Možná to podcenili a ted jak už jsou komunity tak po útoku na někoho z nás by to udělalo vlnu nevole a pro ně situaci zhoršilo. Možná se jen snaží bejt nenápadný, a ničení CB by tomu nepomohlo.
Jestli jsme něčím/někým chráněni, nebo se jim to prostě nevyplatí.
Možná to podcenili a ted jak už jsou komunity tak po útoku na někoho z nás by to udělalo vlnu nevole a pro ně situaci zhoršilo. Možná se jen snaží bejt nenápadný, a ničení CB by tomu nepomohlo.
je to řekl bych jednoduché...
ten účel návštěvy je dát najevo, že o něm vědí a taky vyvolat v něm obavy chcete-li strach...
přece pokud by jim to až tak moc vadilo, tak by to např. přes noc zlikvidovali, ukradli atp.
a nebo kdyby jim někdo tohle provozující moc vadil, no tak by jednoho dne třeba zmizel...
a proto se domnívám, že je to "sere" jen tak okrajově a jejich plány to nekazí až tak moc jak si někdy můžeme myslet
ten účel návštěvy je dát najevo, že o něm vědí a taky vyvolat v něm obavy chcete-li strach...
přece pokud by jim to až tak moc vadilo, tak by to např. přes noc zlikvidovali, ukradli atp.
a nebo kdyby jim někdo tohle provozující moc vadil, no tak by jednoho dne třeba zmizel...
a proto se domnívám, že je to "sere" jen tak okrajově a jejich plány to nekazí až tak moc jak si někdy můžeme myslet
Mno je taky otázka kolik člověk investuje. Když člověk začne giftovat CB tak už si podle mě zadělává na problémy.
a to je přesně to Mike, o co jim jde, vyvolat v lidech připosranost
a zdá se že u tebe se to povedlo
sorry za rýpnutí, neber to osobně
a zdá se že u tebe se to povedlo
sorry za rýpnutí, neber to osobně