vlady píše:Nemyslím že orgonit je ve svém principu likvidátor elektrosmogu. To by nefungovaly mobily a radia. Eletrosmog je směs radiových vln různých kmitočtů které vznikají činností činností elektrických zařízení. Každý třeba radiový vysílač produkuje kromě základní frekvence další násobky této frekvence sice slabší ale zjistitelné. No a každý vodič je vlastně anténa pro určitý kmitočet a jeho násobky které dokáže přijímat a zase vysílat. Takže vznikne takový mišmaš kterému se říká elektrosmog. Já jsem radioamatér vysílač, tak jsem se tím trochu zabýval.
No, elektrosmog Orgonit asi nezruší , když jsem se na to ptal Ondřeje a ještě na rezonanční pole tak mi napsal že :
EM smog naměříte i s orgonitem (možná o kapku menší), ale on zneutralizuje jeho škodlivý účinky. Jak orgonit působí na Rezeny nevím, ale předpokládám že velmi podobně, poněvadž neutralizuje účinky jak EM tak GPZ.
Jak si to mám prakticky představit? Mám na střeše ložnice ke zdi zvenku přidělanou anténu přijímače internetu. Tam na ní na trubce je krabice s plošným spojem a rozvodem na dva počítače. Dal jsem do ní 1 TB a další 2 ks Tb jsem dal do ložnice ke zdi výš ke stropu na obložení do míst kde mám na té venkovní straně tuto anténu a satelit. Co se teda konkrétně děje? Vím že je tam asi stojatý elelktrosmog od napájení antény internetu. Když tam nebyly TB tak mě tam jenom jsem tam přišel začala bolet hlava a dole v přízemí to bylo už o něco lepší. Teď cítím jak jedou TB až cítím tlak na hlavě.