zvedavec.org _ osud.cz _ matrix-2001.cz

A proč říkáš, že je to pravděpodobný a zároveň se ptáš kdo to kdy dokázal? Divná hovorová logika:) Dokázaný to samozřejmě je, nejen já jsem viděl hafo důkazů. Kdybys byl Osuďák, mohl jít teď na přednášku.Tauri píše:To že je Země dutá, je sice pravděpodobné ale kdo to kdy a jak dokázal? Nechceš mi snad říct, že Země nemá rozžhavený jádro a že podemnou běhá nějakej další maník s rákoskou a honí dinosaura?![]()
Ano občas se našel důkaz typu: Na moři se našly neznámé plovoucí kvítky ....nebo :v ledu našli zmrzlého mamuta, který měl v sobě ještě zachovalou potravu : : ptáci se stěhují do duté Země
Tohle jen jen další Verneovka, která není ničím dokázána, kdyby Země neměla rozžhavené jádro, nebyl by zde možný život, protože atmosféru drží elektromagnet! Tudíž bys lítal daleko na jeden skok a atmosféra by se rozplynula během chvíle
Není to žádná projekce, je to reálné, ale dost složitý na vysvětlení a taky riskantní na veřejným foru. Zatím z toho nikomu nepřeskočilo, já osobně jsem se smál, poněvadž všechno krásně zapadalo a líbilo se mi to. Kdysi to přednášel i v Ostravě, o tom psala Alue.Aien píše:Jestli je Země dutá a my jsme uvnitř, pak by vesmír byl projekce a my laboratorní myšky .Kdo nás pěstuje? Co je na vnějším povrchu?Jestli jsme na vnějším povrchu, tak kdo je uvnitř?Jsou to "mimozemšťani"?Jestli já jsem uvnitř, tak mě bere hrůza a klaustrofobie.Radši mám nad hlavou nekonečný vesmír.Na přednášku Marného nepůjdu,je to trochu z ruky a pokud by mě přesvědčil, tak by mi mohlo přeskočit.Teď jsem si vzpomněla na Cimrmany,než se to všeobecně profláklo , že jsou obrovští mystifikátoři, taky jim lidi věřili.
Nedá se říct, že se bojím. Jestli máš dojem, že jsi na inetu anonymní, tak jsi pěkně naivní:)Tauri píše:Proč se bojíš něco říct? Je to snad anonymní a zde na fóru Tě nikdo za to nevyhodítady je ještě díky bohu svobodný fórum
Tak povídej, přeháněj
am2 píše:na google earth jsou 2 odkryte vstupy do zeme
a v zadnem z dokumentarnich filmu o antarktide se o tom temer vubec nezminuje
jeden kryt je dokonce zakryt nejakym krytem, kryt meri cca 30 metru
a to je v google earth ve vyssim rozliseni zpristupneno jen cca 0,0001 rozlohy antarktidy!
E 99° 50' 19,62" . . . . . S 66° 33' 11,52"
E 99° 43' 12,00" . . . . . S 66° 36' 96,00"
priklad zakladny (pro srovnání velikosti):
sirka 66°39 '51.64" J . . . . . . . . . delka 140° 0' 13.59" V
To je teda dost blbe prirovnanie.Lugar píše:Babička říkávala : "Věřit, znamená prd vědět" . Nestačí doufat že to někdo někde napsal, spousta lidí v minulosti věřila že dělají dobrou věc. Katolická církev taky upalovala s dobrým úmyslem.![]()
![]()
Ondřej píše:Junak: "Ja som necital vyskumi Reicha ani nic podobne ale verim ze to tam vysvetluje." -a ty jako chceš aby s tebou někdo diskutoval??