Nezdařená výroba cukrového orgoše, bude to funkční?

Máte otázku nebo odpověď?

Nezdařená výroba cukrového orgoše, bude to funkční?

Příspěvekod Huoayash » 21 pro 2015 22:18

Ahoj, chci se vás zeptat, vařil sem cukr na
orgoše a nějak sem to
přehnal a zhnědlo to. Asi sem to vařil moc dlouho
a vznik mě z toho
tmavší voňavej karamel. Orgonit sem odlil a
vypadá fešně, ale slyšel
sem že přímo karamel je na prd :-( Co vy na to?
Mám ho radši rozebrat
a vytáhnout z něj tu křišťálovou drúzu, nebo to je
funkční? Dík za
radu, Honza :-)
Huoayash
 
Příspěvky: 5
Registrován: 05 led 2015 14:19

Re: Nezdařená výroba cukrového orgoše, bude to funkční?

Příspěvekod Ondřej » 03 led 2016 13:55

Tak karamelizace je chyba. Cukr bych rozpustil jen tak tak aby tekl, klidně v něm můžou ještě plavat malý krystaly a neprodleně zalil/zaplácal.
Ondřej
 
Příspěvky: 1155
Registrován: 08 srp 2009 12:54


Zpět na Otázky, odpovědi...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron