Nezdařená výroba cukrového orgoše, bude to funkční?

Máte otázku nebo odpověď?
Odpovědět
Huoayash
Příspěvky: 5
Registrován: 05 led 2015 14:19

Nezdařená výroba cukrového orgoše, bude to funkční?

Příspěvek od Huoayash » 21 pro 2015 22:18

Ahoj, chci se vás zeptat, vařil sem cukr na
orgoše a nějak sem to
přehnal a zhnědlo to. Asi sem to vařil moc dlouho
a vznik mě z toho
tmavší voňavej karamel. Orgonit sem odlil a
vypadá fešně, ale slyšel
sem že přímo karamel je na prd :-( Co vy na to?
Mám ho radši rozebrat
a vytáhnout z něj tu křišťálovou drúzu, nebo to je
funkční? Dík za
radu, Honza :-)

Ondřej
Příspěvky: 1159
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Nezdařená výroba cukrového orgoše, bude to funkční?

Příspěvek od Ondřej » 03 led 2016 13:55

Tak karamelizace je chyba. Cukr bych rozpustil jen tak tak aby tekl, klidně v něm můžou ještě plavat malý krystaly a neprodleně zalil/zaplácal.

Odpovědět