"kapacita" orgonitu

Máte otázku nebo odpověď?

"kapacita" orgonitu

Příspěvekod strigon » 24 črc 2009 09:44

Asi se ptám hloupě, ale má orgonit nějaký limit? Řekněme, když v prostředí vzroste DOR, vzroste tím automaticky přímo úměrně účinnost orgonitu při přetváření na POR? Nebo má jen určitou svojí kapacitu, po jejímž naplnění přebytek DOR nechává být?
strigon
 
Příspěvky: 44
Registrován: 02 črc 2009 11:49
Bydliště: severní Čechy

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvekod sophia » 24 črc 2009 10:19

je to asi jako s "průtokáčem" - buď kapacitně stačí transformovat DOR, nebo nestačí... Ale pracuje nepřetržitě :idea:
Uživatelský avatar
sophia
 
Příspěvky: 911
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvekod mufin » 28 črc 2009 23:24

Řekl bych že taky hodně záleží na tom, kolik který orgonit sám o sobě "vibruje" - myslím Bovisovy jednotky. Jak to tak měřím, mívaj různě odlévané orgonity okolo 8 ale i 12 tisíc jednotek, ty hodně povedené a nebo různě zasvěcené (myslím vložený záměr o obrovské vibrace) ještě více, a to je pak tóčo :)
mufin
 
Příspěvky: 132
Registrován: 05 črc 2009 19:52
Bydliště: Brno

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvekod geronimo72 » 22 úno 2013 18:27

Zdravim ,

tak mam pozicanu pyramidu , ktora ma zakladnu 27 cm , skusal som ju merat v bovisovych jednotkach a nameralo mi to okolo 26 000 jednotiek . je to mozne?? :roll: to by teda bolo toco ako hovori mufin

dal som ju na geopatogennu zonu a uz som tu zonu potom nenameraL....skusim ju tam zasa polozit a skusim do akej vzdialenosti to ma vplyv ....
som zaciatocnik v tomto smere ale zaujalo ma to velmi..... :D
geronimo72
 
Příspěvky: 14
Registrován: 02 úno 2013 10:25

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvekod mufin » 22 úno 2013 19:35

Je to hodně, ale možné to je... I ten vliv na geopatogenní zóny. Původní pole té zóny zůstává a naměříme jej, ale když se zaměříme na škodlivost té zóny, toho pole, tak už zjistíme rozdíly hned... v dosahu několika metrů. To samé u orgonitů - když bude hromada orgonitů v místnosti schovaná, může se stát, že přijde zkušenej dobrej senzibil a normálně najde zóny. protože detekuje jejich umístění a ne jejich škodlivost. Škodlivé již vpodstatě nejsou - orgonity je v té místnosti zneutralizují aspoň na 70%... :geek:
Kdyžbyste ulítli z něčeho vysokých vibrací, tak člověka dobře uzemní sprcha, voda, flákota uzenýho ;) ale ono málokde a málo co tak vysoko vibruje.
mufin
 
Příspěvky: 132
Registrován: 05 črc 2009 19:52
Bydliště: Brno

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvekod geronimo72 » 22 úno 2013 20:02

Tak mozno som to nenameral presne....nechcem sem davat foto tej pyramidy lebo nie je moja ....
ale je to kus orgonitu , co nemusi mat vplyv na jej vibracie priamo umerne , cim vacsi tym lepsi a silnejsi....tak to neberiem...
takze teraz som sa dozvedel ze sa da zona merat aj tak ze sa namera , a nasledne sa namera jej skodlivost a sila , ze jo ? ;)
kyvadlom asi najskor , urobim si nejaku stupnicu a je to.....tak neviem ci som pri merani tej zony ked uz tam bola na nej ta pyramida silou sugescie nezameral tu zonu , lebo som vedel ze je tam ta pyramida....ach jaj.....
8-)
geronimo72
 
Příspěvky: 14
Registrován: 02 úno 2013 10:25


Zpět na Otázky, odpovědi...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron