"kapacita" orgonitu

Máte otázku nebo odpověď?
Odpovědět
strigon
Příspěvky: 44
Registrován: 02 črc 2009 11:49
Bydliště: severní Čechy

"kapacita" orgonitu

Příspěvek od strigon » 24 črc 2009 09:44

Asi se ptám hloupě, ale má orgonit nějaký limit? Řekněme, když v prostředí vzroste DOR, vzroste tím automaticky přímo úměrně účinnost orgonitu při přetváření na POR? Nebo má jen určitou svojí kapacitu, po jejímž naplnění přebytek DOR nechává být?

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 911
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvek od sophia » 24 črc 2009 10:19

je to asi jako s "průtokáčem" - buď kapacitně stačí transformovat DOR, nebo nestačí... Ale pracuje nepřetržitě :idea:

mufin
Příspěvky: 132
Registrován: 05 črc 2009 19:52
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvek od mufin » 28 črc 2009 23:24

Řekl bych že taky hodně záleží na tom, kolik který orgonit sám o sobě "vibruje" - myslím Bovisovy jednotky. Jak to tak měřím, mívaj různě odlévané orgonity okolo 8 ale i 12 tisíc jednotek, ty hodně povedené a nebo různě zasvěcené (myslím vložený záměr o obrovské vibrace) ještě více, a to je pak tóčo :)

geronimo72
Příspěvky: 14
Registrován: 02 úno 2013 10:25

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvek od geronimo72 » 22 úno 2013 18:27

Zdravim ,

tak mam pozicanu pyramidu , ktora ma zakladnu 27 cm , skusal som ju merat v bovisovych jednotkach a nameralo mi to okolo 26 000 jednotiek . je to mozne?? :roll: to by teda bolo toco ako hovori mufin

dal som ju na geopatogennu zonu a uz som tu zonu potom nenameraL....skusim ju tam zasa polozit a skusim do akej vzdialenosti to ma vplyv ....
som zaciatocnik v tomto smere ale zaujalo ma to velmi..... :D

mufin
Příspěvky: 132
Registrován: 05 črc 2009 19:52
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvek od mufin » 22 úno 2013 19:35

Je to hodně, ale možné to je... I ten vliv na geopatogenní zóny. Původní pole té zóny zůstává a naměříme jej, ale když se zaměříme na škodlivost té zóny, toho pole, tak už zjistíme rozdíly hned... v dosahu několika metrů. To samé u orgonitů - když bude hromada orgonitů v místnosti schovaná, může se stát, že přijde zkušenej dobrej senzibil a normálně najde zóny. protože detekuje jejich umístění a ne jejich škodlivost. Škodlivé již vpodstatě nejsou - orgonity je v té místnosti zneutralizují aspoň na 70%... :geek:
Kdyžbyste ulítli z něčeho vysokých vibrací, tak člověka dobře uzemní sprcha, voda, flákota uzenýho ;) ale ono málokde a málo co tak vysoko vibruje.

geronimo72
Příspěvky: 14
Registrován: 02 úno 2013 10:25

Re: "kapacita" orgonitu

Příspěvek od geronimo72 » 22 úno 2013 20:02

Tak mozno som to nenameral presne....nechcem sem davat foto tej pyramidy lebo nie je moja ....
ale je to kus orgonitu , co nemusi mat vplyv na jej vibracie priamo umerne , cim vacsi tym lepsi a silnejsi....tak to neberiem...
takze teraz som sa dozvedel ze sa da zona merat aj tak ze sa namera , a nasledne sa namera jej skodlivost a sila , ze jo ? ;)
kyvadlom asi najskor , urobim si nejaku stupnicu a je to.....tak neviem ci som pri merani tej zony ked uz tam bola na nej ta pyramida silou sugescie nezameral tu zonu , lebo som vedel ze je tam ta pyramida....ach jaj.....
8-)

Odpovědět