co se dnes chysta?
Re: co se dnes chysta?
tak jsem včera váhal jestli bude pršet a nakonec trochu vody spadlo
mimochodem jestli to mají dobře, tak je to zatím rekord těch 66 mm od roku 1997 co lze dohledat historii měření na http://www.weatheronline.co.uk/weather/ ... FFS=&SORT=
mimochodem jestli to mají dobře, tak je to zatím rekord těch 66 mm od roku 1997 co lze dohledat historii měření na http://www.weatheronline.co.uk/weather/ ... FFS=&SORT=
mno ta bouřka tady byla slušná. Prakticky neustálé hřmění, blesky jak na diskotéce.
Naštěstí do nás nic nepraštilo... Déšť ale dobrej ...
Naštěstí do nás nic nepraštilo... Déšť ale dobrej ...
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
jo ja jsem nechal lezet tyden cb na boku a konecne sem ta bourka zavitala.. byl jsem zrovna v odlehle zastavce mimo civilizaci a cekal s parl idma tak 20 minut az prejde to nejhorsi slusny slejvak a stovky blesku.. praskalo to kolem nas docela slusne
Kolem nás jsou bouřky jen v tranzitu ale prší, a to je hlavní. Nějak ani bouřky moc nemusim
no ja je taky nemusel, ale uz mi po takove dobe chybely CB zas zajdu postavit atd. stve me tu to zatazeno, ktere je sice hodne proridle, ale slunicko mi zase chybi.kozma píše:Kolem nás jsou bouřky jen v tranzitu ale prší, a to je hlavní. Nějak ani bouřky moc nemusim
dnešní ranní Haarpové žaluzie
hezký je máš, kdes je koupil ? Nějaká akce v Tescu ?
a lítají jak šílení. Od časného rána.
u nás též
jj dneska celkem hnus.. musim navstivit to cb a zas ho obratit smerem k obloze kdyz je na bok tak rozpousti jen trochu, takovou oblohu jak dnes jsem dlouho nevidel
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Meteorologove slibují na víkend pěkné počasí. tak jsem zvědav.
Meteorologové míní, meteorologisti mění
Meteorologové míní, meteorologisti mění