od jarda63 » 09 lis 2014 16:31
Pro Editu.
Jestli ještě žije, zkus tohle.
Kovovou misku musíš nahradit plastovou. Aktivovaný MMS nakapej do vody, kterou bude hned pít, nebo dej jen samotný chloritan do čisté vody a několikrát za den to vyměň. Samotný chloritan můžeš dát i přímo na granule a ostatní stravu, kterou jde hned žrát. Ono to ale po nějakém čase se žrádlem zreaguje, psovi to nejede a musí se to vyhodit, tak s rozumem. Aktivovaný MMS do žrádla zezačátku asi nesnese, ale časem si zvykne a bude to přijímat ve všem, protože zjistí, že mu to pomáhá. Je důležitý hrnout to do psa furt, to je každou možností, několikrát denně po malých dávkách. Při velkých se poblije, nebo to nesežere.
Na povrchovou aplikaci udělej MMS do vody v poměru asi 25 aktivovaných kapek do deci vody, ručním rozprašovačem aplikuj na raka a po pár minutách ubrouskem setři odumřelou rakovinnou tkáň a za chvíli můžeš pokračovat zase. Hodně často mají psi raka co jim roste kolem očí. Tam bych použil trochu větší ředění, ale oko to nepoškodí. Tohle je ale podmíněný spoluprací zvířete. Když je nevrlý, nebo agresivní, bude to problém udělat. Snad jen stříkat do huby a na hlavu z dálky proudem roztoku MMS. Jo a oblíkni se do nějakých hadrů. Když dostaneš zásah, vybledneš.
K čištění zubů nás lidí:
Já si tím čistím zuby už několik let a od té doby netrpím záněty jak zubů, tak okostice atd., které jsem měl dřív každou chvíli a polykal piksly brufenů. Teď si nakapu deset kapek do frťana, po zreagování doleju vodu a čistím. Zbytkem roztoku jen tak vypláchnu, nebo trochu vykloktám a pohoda. Jednou za týden do toho zbytku svrknu trochu DMSO a vyplachuju pusu trochu dýl. Tím dostanu MMS snad do celý hlavy, takže do zubů taky. I když je to fakt hnusný, dá se to vydržet a získaný bonus je k nezaplacení. Můj zubař nějak nemůže pochopit, že se v mé puse zastavil čas.
V dnešní době strašení ebolou a chřipkama je téma MMS čím dál aktuálnější, takže si to lidičky nacvičte jak na zvířatech, tak na sobě, protože kdo je připraven, nebývá zaskočen. MMS fakt funguje a děkuju Jimovi za jeho vytažení na světlo.
Mimochodem-propagátorům MMS jde čím dál víc o život. Proč asi?
Vody v zahradě nikdy není dost.