Experimenty, výsledky

Jak začít, zkušenosti...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Hox
Příspěvky: 351
Registrován: 25 kvě 2009 08:35
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Experimenty, výsledky

Příspěvek od Hox » 19 črc 2009 14:43

Hodilo by se možná založit téma /kategorii zameřené přímo na experimenty, na kterých půjde jednoduše zdokumentovat (nejlépe fotodokumentace, pokud bude možné) meřitelné účinky.

Jeden pokus, který jsem zatím provedl (foto bohužel nejsou): test na trvanlivost potravin, koknrétně kažení (hnití)
jablek. Pokus probíhal následovně: dvě stejná jablka (stejná odrůda, várka, stav, velikost) byla umístěna na talířky, jedno jako kontrolní vzorek, druhé bylo obklopeno čtyřmi TB okolo na talířku. Talířky byly dány do místnosti nahoru na skříň, ve vzdálenosti asi 2 metry.

První zajímavý poznatek, že ani kontrolní vzorek nejevil známky hnití ani asi po měsíci, připisuju to možná tomu, že byl přece jenom 2 metry od TB, nebo asi 6 metrů od krabice se 100 TB... normálně se totiž jabka kazí bežně do týdne dvou, nechána v kuchyni na stole.

Výsledek pokusu (vyhodnoceno asi po 6ti týdnech): "orgo" jablko vypadalo úplně zdravě (taky bylo), v podstatě se s ním nestalo vůbec nic. Chuťově - vynikající. Kontrolní jablko vypadalo taky celkem dobře, bližší ohledání odhalilo změknutí a flíček hniloby na spodní straně. Chuťově - nesrovnatelně horší, bylo to tím že bylo vevnitř napůl shnilé.

Resultát - funguje to ;)

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: Experimenty, výsledky

Příspěvek od sophia » 19 črc 2009 15:12

funguje to. Ověřeno.

Orgonová energie není žádná magie nebo tak něco, je to jen a pouze fyzika a její zákony. :idea:

Odpovědět