není orgonit jako orgonit

Jak začít, zkušenosti...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mesalinda
Příspěvky: 2
Registrován: 07 bře 2011 15:52

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od Mesalinda » 12 bře 2011 00:59

Díky moc , zkusím to koupit jak radíš a uvidím co na mě nejvíc zapůsobí. Ty jsi ty svoje koupil od někoho známého nebo z e-shopu ?

wellness
Příspěvky: 13
Registrován: 31 pro 2009 19:25

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od wellness » 12 bře 2011 15:39

Michael píše:Helena alias Wellnes je choroba. Ať sem neleze, když má pocit že ji někdo šmíruje. :idea:

Pro vaši informaci:

Použili jste BEZ SVOLENÍ na diskusi moje autorské fotografie ve vláknu "není orgonit jako orgonit" - jedná se o fotografie, které tam přidal uživatel "Michael" - na jedné z fotografií je moje dítě. Když naprosto cizí a anonymní člověk zveřejní v konfliktní situaci , kterou sám úmyslně vytvoří, fotografii něčího dítěte, je to na pováženou. Zahráváte si, a já na vás mileráda podám trestní oznámení. Zároveň budu policii informovat o vašem porušení zákona o nepovoleném pronásledování. Zápis v trestním rejstříku se vám jistě bude v životě hodit. Toto jednání vás jistě vhodným způsobem diskreditovalo už teď.

Na všechny fotografie se vztahují autorská práva, jejichž porušení představuje trestný čin (jeli použita bez svolení autora). Fotografie jsou chnáněny legislativou, konkrétně zákonem č. 121/2000 Sb., neboli Zákonem autorským.

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od pepr » 12 bře 2011 16:50

Mesalinda píše:Díky moc , zkusím to koupit jak radíš a uvidím co na mě nejvíc zapůsobí. Ty jsi ty svoje koupil od někoho známého nebo z e-shopu ?
Poslal jsem ti soukromou zprávu. Když se podíváš nahoru na stránku mírně nahoru vpravo od oranžového tlačítka "Donate", uvidíš tam text "Uživatelský panel (2 nových zpráv)" -- klikni na to "2 nových zpráv".

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od pepr » 12 bře 2011 17:10

wellness píše:Zahráváte si, a já na vás mileráda podám trestní oznámení. Zároveň budu policii informovat o vašem porušení zákona o nepovoleném pronásledování. Zápis v trestním rejstříku se vám jistě bude v životě hodit. Toto jednání vás jistě vhodným způsobem diskreditovalo už teď.
Teda wellness, láska a dobrota z vás jen crčí proudem. Nezlobte se, ale připadáte mi poněkud nedospěle. To, že jste se naučila nějaké zákony je možná fajn. Možná se vám něco na někoho podařilo napasovat -- nějaký ten zákon. Nechci se do vašeho sporu míchat, ale připadá mi to (jen tak lidsky) jako vyhrožování z vaší strany -- možná v mezích zákona, ale nechutné. A jen tak za sebe, vaše příspěvky v mých očích zdiskreditovaly spíš vás samu. Děcko do toho taháte spíš sama.

michala13
Příspěvky: 99
Registrován: 28 črc 2010 01:58
Bydliště: Žilina

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od michala13 » 12 bře 2011 18:00

Tu pomôže len profesor Chocholoušek.... :lol: :lol:

tomas
Příspěvky: 58
Registrován: 23 led 2011 22:29
Bydliště: Vysočina

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od tomas » 12 bře 2011 19:42

wellness píše:Michaeli:
1) Ano, vím kdo jsi.
2) Ty pro mě nepředstavuješ problém.
3) My dva nemáme co řešit.
4) Pravda vítězí.

Aha. No samozřejmě, že to stojí peníze. A je to neuvěřitelně málo za osobní orgonit sestavený telestétem pro konkrétního člověka, konkrétní přání, případně dle nativního horoskopu. A je to neuvěřitelně málo za talisman schopný změnit lidský život. Chcete dobro, které jak tvrdíte hledáte.. nebo je nechcete? Ono je ohromně snadné na někoho máznout kousek fekálie, aby smrděl...vysvětleno na elyna.wz.cz

Ad. FEEDBACK: Nebudu podceňovat inteligenci a zralost zdejších návštěvníků,
feedback (vzkazy od uživatelů) na mých stránkách http://internetový obchod mohou jistě vyhodnotit sami.
Příčetné jednince zvu k sobě na web, věřím, že se vám tam bude líbit.

Realita pro skutečné tvůrce je taková:

Na to, aby člověk mohl odlévat orgonity, je ale musí cítit, vnímat, chápat pro jaký účel jsou a musí je mít rád, všechny. To zahrnuje také úctu k práci těch ostatních. Pokud to v sobě někdo nemá - je to špatně. Všechno je energie a brát si talisman od člověka, který krade (nápady, texty, obilí) nebo na ostatní kydá špínu, to je vyloženě hloupé.

Tvořit orgonity je nutné vnímat jako poslání. Důležitá je motivace. Jednání zdravého člověka musí být legitimní - správné, slušné, zákonné, morální. Pokud někdo dělá opak a ostatní raději mlčí, tak mu jen napomáhají v tom co dělá - a následky pak dolehnou i na ně. Na tato moje slova dojde do konce tohoto roku, dámy a pánové;o)

Někteří z nás mají větší cit, někteří menší. Někteří by si jistě přáli zjistit, které orgonity tedy fungují lépe.. a které hůř. Jestli piezielektrický jev skutečně hraje nějakou roli. Jestli lze použít něco jiného než resin. Jsou tu experimenty s moukou, voskem, sádrou, s různými materiály. Asi je to dobře v tom smyslu, že to může rozvíjet vaši tvořivost, intuici, že nakonec zjistíte, kudy ne. Asi to bude podobné jako s homeopatiky, kineziologií a reiki.
Orgonity mají spíše spirituální či duchovní význam, než fyzický základ. Koneckonců resin je přece izolátor, že?

Řeknu jednu důležitou věc: bez úcty ke schopnostem někoho druhého nelze rozvíjet schopnosti vlastní. Je to vlastně ta stará a otřískaná věta, dnes už možná fráze "každý, koho potkám, mě v něčem předčí - tak se učím".

:idea: p.s. Moje vizitky rozdávají andělé. ;o)



OM MANI PÄME HUNG


wellness...............psala si tohle vůbec ty? nebo pamatuješ si na to? podívej se hlavně na ty první čtyři body a vůbec si to přečti celý, co vidíš? mě to přijde že pozdější komentáře nemohl splodit ten samý člověk, tady byla snaha o diskuzi na úrovni problematiky, která zde fórem prochází...............ted už tomu tak vážně není, házení zákonama, "výhružkama" a vším možným, podívej se jak se chováš, sakryš, mě je 19 let, jsem zde pravděpodobně nejmladší a musim psát dospělýmu člověku že se chová jak tele, v základním příspěvku není ani odkaz na tvoje stránky, kdežto po jeho zveřejěnní si ty na svých stránkách absolutně sprostě pomluvila všechny návštěvníky tohoto fóra, ale sama sem lezeš pořád i když jsme tak hrozní, dělá ti dobře boj? myslím že nám ani ne (asi kromě Michaela - lovce dětí :D :D ) tak podejme si ruce a pojďme k sobě blíž, čím více se vzdálíme, tím to pude tíž ;)

wellness
Příspěvky: 13
Registrován: 31 pro 2009 19:25

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od wellness » 12 bře 2011 20:10

Tomáši, to je od tebe moc milé, ale pokud jde o děti, už jde do tuhýho. Podívej se do SZ.

Uživatelský avatar
Stisko
Příspěvky: 191
Registrován: 11 úno 2010 10:26
Kontaktovat uživatele:

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od Stisko » 12 bře 2011 20:29

pro wellness: Je mi tě moc líto, musíš mít v sobě moc bolesti a vzteku, že to ani orgonity, které vyrábíš nedokáží vyčistit. Ze srdce ti přeju ať se ti podaří vše uvolnit a vyčistit. Možná, kdybys dokázala trochu sklonit hlavu a poslechla si co ti kluci o tvých orgonitech řekli a odstranila "závadu" na kterou tě upozornili, tvoje orgonity by pracovaly lépe a víc by ti pomohly. A hlavně by víc pomáhali lidem a Zemi, měli bychom z toho radost všichni. Vykašli se na ty žabomyší války a měj se trochu víc ráda. Hodně štěstí :)

wellness
Příspěvky: 13
Registrován: 31 pro 2009 19:25

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od wellness » 12 bře 2011 20:31

Stisko píše:pro wellness: Je mi tě moc líto, musíš mít v sobě moc bolesti a vzteku, že to ani orgonity, které vyrábíš nedokáží vyčistit. Ze srdce ti přeju ať se ti podaří vše uvolnit a vyčistit. Možná, kdybys dokázala trochu sklonit hlavu a poslechla si co ti kluci o tvých orgonitech řekli a odstranila "závadu" na kterou tě upozornili, tvoje orgonity by pracovaly lépe a víc by ti pomohly. A hlavně by víc pomáhali lidem a Zemi, měli bychom z toho radost všichni. Vykašli se na ty žabomyší války a měj se trochu víc ráda. Hodně štěstí :)
Holka, tady nejde o orgonity, tady jde o dítě.

kozma
Příspěvky: 383
Registrován: 27 dub 2010 19:17
Kontaktovat uživatele:

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od kozma » 12 bře 2011 21:02

Jou, kočko, jako v poho, ale proč sem pořád cpeš to své dítě, dyk Ti na něj nikdo nešahá kurňa porád. Všechno v poho,
není potřeba dělat z komára velblouda, my jsme takovej sarkastickej národ, tak sem dal kluk Tvoji fotku no, to se toho stalo... představ si že někdo o Tobě zveřejní článek v...deníku Super.cz... a pak jsi tam už na CELEJ ZBYTEK ŽIVOTA :D jak se stalo mě... ani linkovat to nebudu :lol:

wellness
Příspěvky: 13
Registrován: 31 pro 2009 19:25

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od wellness » 12 bře 2011 21:09

kozma píše:Jou, kočko, jako v poho, ale proč sem pořád cpeš to své dítě, dyk Ti na něj nikdo nešahá kurňa porád. Všechno v poho,
není potřeba dělat z komára velblouda, my jsme takovej sarkastickej národ, tak sem dal kluk Tvoji fotku no, to se toho stalo... představ si že někdo o Tobě zveřejní článek v...deníku Super.cz... a pak jsi tam už na CELEJ ZBYTEK ŽIVOTA :D jak se stalo mě... ani linkovat to nebudu :lol:

Ahoj Kozmo, líbí se mi tvá příčetná reakce, nicméně:
1. já jsem nezmínila svoje dítě, to Michael ho zmínil první
2. já jsem sem nevložila fotografii svého dítěte, to Michael ho sem vložil.

Mě se nelíbí ani bod jedna, ani bod dva.
Pokud někdo vytvoří konfliktní situaci a začne nápadně zmiňovat dítě a dokonce zveřejní jeho fotografii, měl by se tím zabývat příslušný úřad. Podnět k tomu už jsem dala.

Právo je MINIMUM morálky. Také jsem si zpočátku myslela, že tu jde o něco jiného (o orgonityú, ale ne - ve skutečnosti jde o osobní spor. Jediným motivem této diskuse (i když to asi nikdo nevidí) je msta. Konkrétně: moje odmítnutí chemtrailových bludů a Michaelova msta za to.

* co se stalo?

Neoprávněné použití mých autorských fotografií na diskusním fóru,
na jedné z fotografií jsem já a moje malé dítě.

* kdy se to stalo?

10 bře 2011 22:34 - neoprávněné uveřejnění mé fotografie, na které jsem já a moje dítě.

* kde k události došlo?

viewtopic.php?f=6&t=461&start=90

* kdo se trestného činu dopustil?

uživatel "Michael" - tedy pro mě anonym (nevím, kdo to je, nikdy jsem ho neviděla, nechápu, proč mi tyká).

* jak k události došlo a jaké následky pro oběť přinesla?

Uživatel "Michael" a ostatní na diskusním fóru www.orgo.cz šíří poplašné zprávy a konspirační teorie
například o tzv. "chemtrails". Některý z těchto uživatelů zjistil, že já, zcela nezávisle, jsem se
jinde na internetu proti těmto bludům jasně vymezila a odmítla jsem je. O tom mi předal zprávu uživatel "Ondřej" a to e-mailem. Uživatel "Michael" se mi mstí, patrně ve snaze podněcovat nenávist a vyprovokovat někoho
k násilnému činu vůči mě a mému dítěti.
Mám tedy důvodné podezření se domnívat, že tato situace, kterou uživatel "Michael"
vytvořil ze msty, uvádí mě a osobu mě blízkou (mého syna)
v nebezpečí.

* čím byl trestný čin spáchán? (myšleno jako způsob trestného činu)

Uveřejněním fotografie (respektive neoprávěným užitím více mých fotografií), zveřejněním mého jména,
nápadným zmiňováním mého dítěte a uveřejněním jeho fotografie.
Skryté vyvolávání nesváru. Podněcování k nenávisti.

* proč se podle názoru oznamovatele čin stal (motivace)?

Msta za to, že jsem odmítla konspirační teorie a poplašné zprávy, které uživatelé fóra www.orgo.cz šíří.

Tečka.

wellness
Příspěvky: 13
Registrován: 31 pro 2009 19:25

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od wellness » 12 bře 2011 21:13

p.s. psala jsem oběma administrátorům - Bionflow a Admin - ani jeden se mi doteď neozval. Nechápu, proč tuto situaci podporují. Možná ale jsou někde na víkend pryč.

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od am2 » 12 bře 2011 21:32

to je řečí kolem jedné fotky... máš jedno, jestli je na FB nebo tady, jednou už na internetu je...
jsi docela sympatická
a líbí se mi, že nosíš dítě v zádovém vaku; jen málo žen to tak dělá, přestože je dokázáno, že takto často nosit děti velmi napohámá jejich vývoji

wellness
Příspěvky: 13
Registrován: 31 pro 2009 19:25

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od wellness » 12 bře 2011 21:44

am2 píše:to je řečí kolem jedné fotky... máš jedno, jestli je na FB nebo tady, jednou už na internetu je...
jsi docela sympatická
a líbí se mi, že nosíš dítě v zádovém vaku; jen málo žen to tak dělá, přestože je dokázáno, že takto často nosit děti velmi napohámá jejich vývoji

I tobě děkuju za příčetnou reakci, ale i tak trvám na tom, že zde šlo o zneužití té fotky, neoprávněným člověkem, s úmyslem zastrašovat a na místě, kde to nemá co dělat.

kozma
Příspěvky: 383
Registrován: 27 dub 2010 19:17
Kontaktovat uživatele:

Re: není orgonit jako orgonit

Příspěvek od kozma » 12 bře 2011 21:56

Aha. Koukám že jsi ohledně tohot velice seriozní... hmmm. Měli bychom to respektovat, ale nejsem admin, takže:

Bod 1.:
Jestliže Ti natolik překáží Tvoje fotka zde na fóru, pak by bylo asi dobré, aby ji admin odstranil. Nicméně si dovoluji připomenout, že v dnešní době se pohybují na internetu tisíce našich fotek, aniž bychom o tom tušili ( hovořím z vlastní zkušenosti) a jestliže bychom měli žalovat každého člověka za to, že jí publikoval někde na netu, tak by se z toho úřady zbláznily.

Bod 2.:
Vím, že maminky jsou extrémně citlivé, snad až přecitlivělé. Proto mám důvod si myslet, že Tvé stanovisko ohledně uživatele ''Michael'' je značně zveličené. Otázka : Můžeš zdůvodnit, čím uvádí Tvoji osobu do nebezpečí ?? Ta fotka Tě uvádí do nebezpečí asi tak 2000 00000 krát míň, než mne uvádí do nebezpečí tato fotka: Obrázek neboť na Té fotce se nevidí zcela Tvoje tvář. Jak vidíš, moje tvář se vidí zcela zřetelně. Jsem tedy v nebezpečí mnohem víc, než ty. Agresivní popírači faktu, že se děje každodenní manipulace počasí nad námi, mne mohou kdykoliv identifikovat a zaútočit na mne.

Bod 3.:
''Msta za to, že jsem odmítla konspirační teorie a poplašné zprávy, které uživatelé fóra http://www.orgo.cz šíří.'
Tady již je to komplikovanější. Nabízí se tu totiž diskuse nad těmi "malými" pravdami, co se v našich životech dějí.
V principu zkušenost lidstva dokazuje, že Ti, kdo mají pravdu, nemají potřebu agresivně cokoliv dokazovat. Skutečně, v reálném životě hrají roli naše emoce, ano. Takže mne dovádí občas do pokušení komentovat slepotu kterou občas vidím kolem sebe celkem nevybíravě, zapomínaje, že i já jsem slepý zase v něčem jiném.

Už jsem toho tady nakecal spoustu, což je jistým zlozvykem zdejšího fóra :lol:
Ale. Pozice pravdy se vidí dobře i na historii našeho národa. Ač na to můžete leckdo hledět skepticky, fakt je, že náš národ který zachytil na začátku Pravdu, a stál si za ní, musel přetrpět neskutečné množství útoků popíračů pravdy. Ať už to byli němečtí latiníci, nebo později zcela otevřeně křižáci útočící na naše hustity s požehnáním papeže - vlka v rouše beránčím. Nehledě na nespočetný zástup mučedníků kteří byli umučeni jen proto, že stáli za Pravdou.
To jsou postoje co se týče "velké" Pravdy.
Ano, je pravda, a pak je Pravda.
Jenže k té velké Pravdě nás může usměrnit jedině správná percepce pravd malých.
Jedna z malých pravd je, že se děje každodenní manipulace počasí. Jsou to fakta, nikoliv konspirace. Můj monastýr se nachází přímo pod hlavní leteckou práškovací trasou. Moje minulost je poznamenaná angažovaností ve všem, co se týče stíhacích proudových letadel, a má nevydařená kariéra potenciálního bitevního letce ( ne stíhacího) je poznamenaná i určitými znalostmi o meteorologii a bla bla bla... zkrátka.. vím co to je "contrail", chápeš ?

Tvé tvrzení o neexistenci chemtrails se mi jeví s ohledem na to, jaké možnosti máme v dnešní techno-době internetu, jako.. Tvůj vlastní názor. A... proč ne. Můžeš si myslet samozřejmě co chceš. Jen považuji za důležité říct, že je možné, že Ti zamítání jednoho takového faktu může zamlžit vidění našeho současného světa tak, jak je. Totiž, že je ve stádiu porušení, rozvratu a celkového objetí temných sil, které o to usilovaly od nepaměti. Všechno mi zapadá do jedné velké mozaiky.

To, co mne zarmucuje, je Tvůj strach. Bojíš se, a z toho vzniká zloba. Copak jsi nikdy neviděla Star Wars ? ;) Víš co říká Yoda o strachu... a o temné Síle :) Ano...vede to tam. Vskutku, v tom má pravdu. Tohle je obyčejné fórum.
Welcom on the internet, baby. Buď ráda, že nejsme na 4chan, tam už by byla teď publikována Tvoje 546 fotomontáž :lol: Normálka přece. Naše doba je taková. I fotografie se objevují.

Bod 4.:
Nevím proč označuješ Geoinženýring jako blud. Jsou to jen patenty v akci. Je to tak průhledné. Je to natolik průhledné, že musejí dokonce ( stále ještě ) své patenty mít veřejně přístupné v databázi. Proučením daných patentů se dá skvěle analyzovat, jaký zrovna model modifikace počasí je v akci. Všechny ty Xka a kříže a čtverce co jsou na obloze jsou část jednoho velice sofistikovaného systému. Dá se říct jednoho z nejdokonalších, co kdy člověk stvořil.
Je to zastrašující, a je to bohužel jedna z cest. K temné straně síly.

Odpovědět