MMS

Životní styl, potraviny...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Alfa
Příspěvky: 243
Registrován: 18 kvě 2010 17:56
Bydliště: Jižní Morava/Tišnov

Re: MMS

Příspěvek od Alfa » 13 říj 2010 23:33

Ondřej píše:novic: to co ti napsal am2 si vytiskni a nalep nad postel... poněvadž to rapidně ekzém zlepší.

Vlasový test je na PRD. A proč, se dozvíte od Klinghardta: http://derealizacia.wgz.cz/videa Něco jinýho je injekce... hm, zapomněl jsem, ale je to látka co dostavá rtuť přes ledviny ven. No, otestuje se moč před a po injekci... Neznám ale nikoho kdo to dělá.
A co není na prd? Z vlasové analýzy, která je dostupná, se přece jen něco dozvíš. Citace názoru Jardy Zajíčka:
"Pro ilustraci uvádím pouze jeden z mnoha příspěvků(odpovědí od JZ) :
Vlasová analýza je nejpřesnější posouzení stavu látek v organizmu, protože se nezabývá momentálním stavem, ale dost dlouhodobým nedostatkem, či přebytkem jednotlivých látek. Je otázkou zda doporučení v ní uvedená lze aplikovat bez logického uvažování, protože vycházejí z jídelníčku běžně se stravujících lidí a nezohledňují další možné škody na organizmu, které takto mohou vzniknout. Dle mého názoru je potřeba se nad každým z těch doporučení zamyslet a snažit se o úpravu potřebných látek takovou cestou, která se mi zdá ze zdravotního hlediska co nejpřijatelnější. Sám jsem těchto analýz již viděl docela dost a mnohdy mě opravdu překvapují, tím ovšem nechci tvrdit, že se pletou, ale pouze nezohledňují všechny aspekty zdravé životosprávy. Vždy je potřeba si uvědomit, že to, co obsahuje krkovice, bůček, slanina, smetana, máslo, tučný tvaroh, kachna, husa mohou obsahovat i zdravé potraviny a to potraviny s nižším obsahem omega 6 mastných kyselin, které opravdu moc zdravé nejsou."
Takovéto praktické názory od JZ beru vždycky v potaz. Neznám lepšího a znalejšího léčitele, než je Jarda Zajíček.
Ale je to jen můj názor.

Uživatelský avatar
truthseeker
Příspěvky: 280
Registrován: 24 kvě 2009 23:15

Re: MMS

Příspěvek od truthseeker » 14 říj 2010 13:53

Jarda je frajer, o tom žádná. Ve lecčems s ním ale taky nesouhlasím.
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: MMS

Příspěvek od Ondřej » 15 říj 2010 19:12

O koze a o voze. Mluvíme o otravě rtutí nebo o kvalitě jídelníčku?

Uživatelský avatar
slurm
Příspěvky: 461
Registrován: 31 kvě 2009 04:39
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od slurm » 17 říj 2010 07:46

Američané nadiktovali, že mají Češi varovat před MMS
Zcela přesně podle amerického diktátu varují nyní před používáním "zázačného minerálního prostředku" MMS i česká režimní média, zejména Česká televize a MF DNES.

Zcela přesně podle amerického diktátu varují nyní před používáním "zázačného minerálního prostředku" MMS i česká prorežimní média masové manipulace, zejména pak samozřejmě jako vždy trojice Česká televize, Novinky.cz, nebo iDnes (pro své veskrze pozitivní zpravodajství si již mezi některými čtenáři vysloužil přezdívku iDěs). Právě tato tři média konec konců nejvíc vynikla v případě strašení tzv. prasečí chřipkou, která se později ukázala být jen dalším úskokem a podvodem farmaceutického průmyslu a snahy elit o zdecimování zdraví populace.

MMS v současné době používají již stovky tisíc, možná spíše milióny lidí po celé planetě. Není znám jediný případ, že by se někdo popálil, nebo po jeho použití měl nějaké nepříznivé zdravotní následky. Narozdíl od desítek tisíc případů úmrtí po různých lécích, nebo vakcínách. Proti nim však režimní média samozřejmě nevarují, neboť farmaceutické firmy patří mezi největší zadavatele inzerce na světě.

O tom, že před několika dny varovala plebs americká léková agentura FDA, OSUD.cz přinesl zprávu před několika dny, stejně tak jako o reakci Jima Humbla na to. Ten v obraně založil církev Genesis,neboť tuší větší šanci ubránit se režimní mašinérii pod rouškou církve, která je v USA přeci jenom více nedotknutelná, než výrobce léčivých přípravků, které skutečně fungují. FDA je americká léková agentura, která má za cíl postupně vytlačit z trhu všechny netradiční a bylinné preparáty, podobně jako v Evropě nařízení Evropské komise a nutných zkouškách pro bylinné a potravinové doplňky. FDA zároveň odmítla označovat potraviny obsahující čisté, geneticky nemodifikované suroviny, tímto označením, neboť záměrem je co nejvíce rozšířit geneticky upravované plodiny, které jsou pro lidi smrtelně jedovaté a tělo je neumí absorbovat. Tělo se jimi postupně zanáší a pokud nedojde k pravidelné detoxikaci jater a střev, člověk zpravidla umírá na některou z "civlizačních nemocí" (rakovina, infarkt myokardu atd.).

Článek na iDNES je zdehttp://ona.idnes.cz/inspekce-varuje-pred-zazracnym-lekem-mms-neleci-je-to-dezinfekce-pxc-/zdravi.asp?c=A101008_115609_zdravi_lf.Reportáž ČT 24 je zdehttp://www.ct24.cz/domaci/103670-zazracny-lek- ... ebezpecny/. Večer uvidíme, které televizní stanice k šíření lží používají. Od České televize a Novy už asi nelze čekat nic, trošku spoléhám na TV PRIMA, ta si konec konců jako jediná troufla odvysílat cosi o chemtrailsech. A potom z toho měla samozřejmě obrovské problémy.

Používáte MMS? Hlasujte v naší nezávislé a nezmanipulované anketě. Čtěte OSUD, čtěte zprávy bez režimní CENZURY! Děkujeme za přízeň všem 100.000 návštěvníkům, kteří nás každý měsíc navštíví.

Používáte MMS, nebo se na to teprve chystáte? Založili jsme nové diskusní fórum, do kterého mohou přispívat všichni registrovaní (tedy i neplatící) čtenáři. Najdete ho ZDE.http://www.osud.cz/pouzivate-mms-se-k-tomu-chystate

Uživatelský avatar
slurm
Příspěvky: 461
Registrován: 31 kvě 2009 04:39
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od slurm » 10 lis 2010 18:37

MMS2

Jim V.Humble:

"Tímto chci uvést zcela nový zázračný minerální doplněk. Měly by zaznít slavnostní fanfáry, protože je to jeden z nejdůležitějších léčivých přípravků, který kdy byl lidstvu představen. Bohužel, my objevitelé, v protikladu k mnohamiliardovým výzkumným organizacím, na fanfáry nikdy nemáme peníze. Jsme šťastní, už když dáme dohromady peníze na koupi obálek a poštovného, abychom mohli nové objevy a koncepce poslat poštou za účelem základní patentové ochrany. Takže tady to je – oznámení nového zázračného minerálu – ale skoro bez fanfár.

Kyselina chlorná je látka, kterou lidský imunitní systém používá k hubení patogenů všeho druhu a mnoha dalších věcí, které občas musí být zlikvidovány v těle. Když například zestárnou zabijácké buňky a začnou se obracet proti našemu tělu; rozpozná imunitní systém tento problém a přejde k vyhlazení opotřebovaných buněk právě kyselinou chlornou.

Tato kyselina je pravděpodobně tou nejdůležitější, kterou si tělo vytváří k udržování zdraví. Myslím, že tím ji lze kvalifikovat jako přirozenou. Je to přirozeným způsobem produkovaná kyselina, protože si ji vytváří tělesný imunitní systém. Nevyrábí se v žádné chemické továrně. Skutečností je, že kyselina chlorná umí zabít většinu patogenů v těle – dokonce i odolné parazity, ale jen v případě, pokud jí tělo má k dispozici dostatek.

Avšak matka příroda z nějakého důvodu nevybavila lidské tělo možností vytvořit si tolik kyseliny chlorné, aby mohlo likvidovat všechny choroby, které by do něj mohly vstoupit. Možná, že tvorba této kyseliny je pouze příliš komplexní, aby jí bylo možné vytvářet velká množství, nezbytná k poražení „nevyléčitelných“ onemocnění, která se dnes objevují na této planetě. V dokonalejším světě by této kyseliny nebylo takové velké množství potřebné.

Představte si, že byste byli výzkumníky před 80 lety a zajímali jste se o přemáhání chorob v lidském těle, a byli jste si dobře vědomi toho, že kyselina chlorná zabíjí patogeny. Ano, skutečností je, že se to už před 80 lety vědělo. Nemyslíte, že byste si, alespoň na chvíli, nepohrávali s myšlenkou jak zásobit tělo o trochu větším množstvím kyseliny chlorné? Vždyť lidské tělo tuto kyselinu používá k likvidaci nákazy bakteriemi a viry už milion let.

Není pak logická představa - že by se výzkumníci měli pokusit nalézt léčby různých chorob, nebo se přinejmenším pokusit dodat tělu o malinko více kyseliny chlorné, když je ohroženo bakteriemi nebo viry? Kdyby se výzkumníci, namísto vymýšlení nákladných drog, které lidi jen udržují naživu, pokoušeli objevit skutečné „léčení“, objevili by zázračnou léčbu kyselinou chlornou a mnoho dalších podobných způsobů léčby už dávno.

V každém případě, mým dnešním záměrem je popsat Zázračný Minerál číslo dva. Je před jakýkoliv známým léčivem tak dalece vpředu, že tady prostě není nic k porovnání. Nelze ho vůbec srovnávat s farmaceuty vyráběnými léky. MMS2 zabíjí patogeny a současně napomáhá léčení. Co to je? Co se týče antibiotických vlastností, zabíjí patogeny okamžitě - proražením otvoru do jejich buněčné membrány. Není jako známá antibiotika, jimž může trvat hodiny až týdny, než proniknou patogenům pod kůži, a pak pomalu likvidují jejich jádro nebo něco uvnitř – pokud se ovšem patogen mezitím proti nim nestal rezistentním. Při použití MMS2 však patogeny, provázející onemocnění všeho druhu, vůči kyselině chlorné nemohou vyvinout žádnou obranu. Tělo volilo dobře, když si vyvinulo schopnost vytvářet tuto kyselinu, vůči níž žádný patogen po celá staletí nikdy nezískal a nezíská rezistenci.

A možná, jen možná, že matka příroda dobře vybrala, když vytvořila různé smrtící patogeny, protože přestože některé jsou anaerobní a jiné aerobní, žádný z nich nemá odolnost vůči MMS1 či MMS2 či jejich kombinaci. Není to překvapující? Pochopitelně nemáme finance na detailní výzkum v této oblasti, ale volaly nebo napsaly mi už tisíce lidí, popisující stovky různých onemocnění, která zvládli pomocí obou zázračných minerálů.

Co se to tedy mění na kyselinu chlornou, kterou pak tělo může využít? Ve skutečnosti se na tuto kyselinu mění prostá chemikálie. Tělo ji pak může převzít a použít. Já osobně ji používám už 4 roky. Má klinika a tým v Mexiku ji používá už více než rok u tisíců lidí. Napřed jsem ji posílal především lidem s rakovinou prostaty, ale pak jsme to začali používat na téměř všechny nemoci, včetně HIV.

Kombinace MMS a MMS2 je pro všechny nemoci nesmírně účinná. Když zde zmiňuji "všechny nemoci" myslím tím všechny nemoci způsobené bakteriemi a viry - tedy drtivou většinu všech nemocí včetně rakoviny.

Vzhledem k tomu, že se nyní nacházím v Africe, soustředím se především na malárii a HIV/AIDS.

Nedávno jsme zjistili, že MMS (nyní nazývané MMS1) podávaný lidem s HIV sice generelně odstraní všechny jejich zdravotní problémy, ale v některých případech tělo samotného HIV nezbaví. Je to hodnotnější, než všechna ostatní léčiva proti HIV, ale nevyhubí HIV viry vždy, jen někdy.

Přistupme tedy k MMS2. Pokud je brán společně s MMS1, ukázala se krevní zkouška už u hezkých pár případů HIV negativní (v podstatě to znamená vyléčení). Ve skutečnosti byly jako negativní zjištěny všechny případy přijímající MMS1 a 2 (beze stop po HIV). Prozatím ještě nemáme k dispozici tisíce případů; nezbytné případové studie hodláme vytvořit poté, až získáme financování pro Foundation and Institute for Advanced MMS Studies. Ale abyste měli představu, postup pro HIV vypadá takto: tři aktivované kapky MMS1 každou hodinu nejméně 8x v průběhu dne, plus jedna kapsle velikosti nula MMS2, braná každé dvě hodiny po osm hodin denně – to všechno nepřetržitě po tři týdny, a pak pošleme krev k laboratornímu přezkoušení. Abych nezapomněl důležitou podmínku - před spolknutím kapsle s MMS2 je potřebné vypít 2 sklenice vody a po něm vždy ještě jednu.

Nikdy si během kúry nepřivoďte nezdravé pocity, příjem MMS1 i 2 pokaždé snižte, pokud si povšimnete, že vás to dělá nemocnějšími, než už jste. Při používání MMS a MMS2 máme úžasné výsledky v případech rakoviny. Ale také co se týče nové vlny chřipky, stačí použít stejný postup, samozřejmě to nebudete brát tři týdny, ale jen tak dlouho, až vám bude dobře. Někdo se uzdraví už po 8 hodinách, ale u někoho to může trvat i jeden nebo dva týdny. Buďte velmi opatrní, a kdyby se vám zdálo, že u vás MMS vyvolává pocit zhoršení, redukujte dávky až do nuly. Ale pak velmi brzy začněte znovu.

Jestliže se cítíte hůře, je to způsobeno tím, že nákaza je potlačována tak rychle, že se v těle příliš rychle vytváří přespříliš toxického odpadu. Zpomalte. Kdybyste neměli MMS1, klidně užívejte jen MMS2. Viděl jsem už dost lidí vyléčených z dostatečného množství různých chorob, abych věřil, že kdybyste brali jen MMS2, vystačíte i s tím. Užívejte jednu kapsli každou hodinu. Zvyšte si dávku, pokud můžete, a snižujte ji, když se budete cítit hůře. Můžete to užívat s libovolnými léky. Léky MMS2 nijak neovlivní a MMS2 neovlivňuje léky.

Vidíte? Kdyby naše zdravotnictví řídili lidé s etikou, jimž by záleželo na léčení lidí a ne na vydělávání peněz, měli bychom teď tak úžasný zdravotní systém, že bychom tu dnes už neměli žádné choroby a jen velmi málo nezdravých lidí.

MMS1 a MMS2 jsou ale jen kapkami v moři. Jakkoli věřím, že MMS1 společně s MMS2 vyléčí drtivou většinu nemocí lidstva, věřím také v to, že budou nalezeny ještě stovky zázračných minerálů, které změní postupy v lékařství. V budoucnu už se nebudou vyrábět žádné drogy z jedovatých substancí, z nichž sestávají všechny současné léky. MMS1 a MMS2 se vůči tělu nechovají jako jedy a nijak ho nepoškozují.

Takže co je MMS2? Co se v těle chemicky mění na kyselinu chlornou? Podržte si klobouky. Je to minerální látka používaná k očistě vody v bazénech – ne chlor – ale zvláštní složka používaná k „šokové ošetření“ bazénu zvaná CHLORNAN VÁPENATÝ.

Když se tato chemikálie dostane do styku s vodou v bazénu, okamžitě se změní na kyselinu chlornou. Není to totéž, jako chlór ve vodě. Vůbec ne. Jiné chemikálie vyvíjejí ve vodě chlór, ne tak chlornan vápenatý. Ten se mění na HOCl (chemický vzorec kyseliny chlorné). Je to sloučenina vodíku, kyslíku a chlóru. Stejně tak kuchyňská sůl, která rovněž obsahuje chlór, ale reaguje úplně jinak než chlór. MMS1 a MMS2 se vyrábějí ze dvou nejlevnějších minerálních substancí, které tu máme. MMS1 umí během asi 10 hodin vyléčit malárii, nejhorší chorobu lidstva, za méně než 5 centů. MMS2 je na tom cenově stejně, ne-li levnější.

Můj přítel Bill Boynton, jenž mi pomohl s chemií u MMS1, mi už v roce 2003 rovněž navrhoval chlór pro bazény. Zajímalo mne, čím by takový přípravek mohl být prospěšný. Oba jsme to předtím používali, aniž bychom věděli co to je. A pak trocha prostého pátrání vynesla na světlo skutečnost, že to je kyselina chlorná. Všichni lékaři se o kyselině chlorné učili už na lékařské fakultě, protože jde o kritický komponent produkovaný a užívaný imunitním systémem.

Tak vidíte, nebylo to tím, že bych byl nějak moc chytrý; jen jsem pátral po možnostech nezatížen obavami, zda něco bude či nebude zapadat do vyjetých lékařských kolejí.

Podívejme se tedy na to, jak jsme to použili. Pamatujte ale, že ať už zde řeknu nebo navrhnu cokoli, nenutím vás ani nenabádám, abyste to po mně opakovali. Cokoli uděláte, je vyloženě vaše věc a děláte to na vlastní riziko. Nemohu vám dávat žádné lékařské rady. Popíšu jednoduše jen to, co sami děláme. Když říkám „my“, nemíním tím svého předtím zmíněného přítele Billa. Nebudu uvádět žádná jména, kvůli ochraně nevinných lidí, a abych udržel své přátele v bezpečí. Později, snad až budu psát knihu pro příští generaci, vyjmenuji všechny ty, kteří mi pomohli a spolupracovali se mnou, zatím mám nicméně pocit, že bude nejlepší, když to neudělám.

Jeden přítel z Kanady se v e-mailu zmínil, že má známého s rakovinou prostaty. Ptal jsem se, proč nezkusí chlornan. Řekl, že se ho na to zeptá, a abychom to zkrátili, poslal jsem mu obálku s 50 gelovými kapslemi velikosti nula naplněnými chlornanem vápenatým z obchodu.

(Přípravky prodávané v těchto obchodech obsahují okolo 45 až 85% chlornanu vápenatého. Většinou je to okolo 75%. Použil jsem s úspěchem všechny koncentrace ; 45% , 55% , 65% , 75% až 80%. Přimíšeny jsou vždy i jiné chemikálie, ale nejsou toxické, protože všechny jsou navrženy pro použití v plaveckých bazénech a většina z nich se používá v potravinářství. Navíc berete vždy jen maličké množství bílého prášku v kapsli třídy nula, takže do sebe nikdy nedostanete více než doporučenou denní dávku kterékoli z doprovodných chemikálií.)

V každém případě, ten muž v Kanadě využíval všech 50 kapslí asi ve 4 dnech, a pak mi zavolal a říkal, že se už cítí mnohem lépe, ale potřeboval by toho více, protože ještě není zdráv. Poslal jsem mu tedy ještě 50 kapslí, a nakonec volal, že se mu rakovina prostaty úplně vytratila, že je zdráv.

Takto jsme to s Billem posílali různým lidem trpícím problémy s prostatou a rakovinou prostaty. Všichni, kteří se pak znovu ozvali, říkali, že se cítí mnohem lépe, nebo že jejich problém úplně vymizel. (Většina se znovu ozvala jen proto, že jsem je o to prosil. Spousta lidí se nám prostě už neozve, pokud nepotřebují více.) Zjistil jsem, že lidé, kteří se pak už cítí v pořádku, se už většinou nevracejí k lékaři, takže až příliš často musím vzít jejich slovo, že jsou zdraví.

Teď tady tedy máte MMS2. Je efektivní na mnoho věcí a velice účinný k hojení poranění a dalších problémů např. s pletí. Pomáhá MMS1 zlikvidovat většinu všech takzvaně nevyléčitelných chorob a může být stejně dobrý jako MMS1. Hubí patogeny a bakterie na poraněních, aniž by dále poškozoval narušenou tkáň. Stačí vyprázdnit kapsli do čtvrt sklenice vody a roztok použít na zranění. Alkohol, peroxid vodíku, jód a všechny další dezinfekční prostředky poranění do jisté míry poškodí, a to pak vyžaduje delší čas k hojení poškozených buněk. MMS2 však zahubí jen patogeny a nezapříčiní žádné poškození, takže hojení je mnohem rychlejší.

Je mi pochopitelně jasné, že zde je potřeba více výzkumu a měl jsem to už dávno udělat, ale jak víte, musím přiznat nedostatek miliónů dolarů na takový výzkum, dokud Nadace nezíská financování. Rozhodl jsem se, že tuto informaci musím vypustit do světa, protože její důležitost se v mé mysli stávala stále větší. Nemohu si dovolit mlčet; Země mi nemůže dovolit, abych s tím čekal ještě déle. I tak už jsem vyčkával 9 měsíců déle, než bych měl, než to umožnila spolehlivost získaných údajů. Předpokládám, že po zveřejnění těchto informací dojde (jako v případě MMS1) k mnoha vylepšením v orálním podávání chlornanu vápenatého.

Kdyby mne někdo včera odvezl do vězení nebo mne umlčel, byla by tu šance, že by se tyto informace nikdy nedostaly k lidem. Tak jsem je tedy dnes, k tomuto datu, uvolnil pro širokou veřejnost. Tyto informace už se nikdy nedokážou úplně zastavit. Vždy někde budou a nakonec vejdou ve známost. Nezastaví to nikdo ani tím, kdyby mne zastřelil. Mohl by to hodně zpomalit, ale už nikdy zastavit.

Tím, že jsem popsal svou metodu v knize o MMS, jsem hodlal zajistit, aby se tyto informace nestaly vlastnictvím žádného jednotlivce nebo skupiny. A jako v případě MMS1, jsou informace o MMS2 až příliš důležité. A i kdyby tyto informace vlastnila jakákoli skupina, vždy tu jsou a budou takoví, kteří vykročí z kruhu.

Pro toto pojednání platí přesně stejná autorská práva, jako pro mou knihu. Kvůli prostoru to tady nechci citovat celé, ale také tento článek se v případě mé smrti nebo uvěznění stává veřejným majetkem.

MMS2 je do jisté míry jako gravitace. Víte, že působí poté, když se o tom poučíte. Není potřebný žádný výzkum, aby se to prokázalo. Je to podobné, jako když působením gravitace spadne pomeranč. Jen povolíte prsty a pomeranč spadne na zem. Nepotřebuje další výzkum, abyste to prokázali. Můžete upustit pomeranč jednou nebo dvakrát, ale výsledek bude stejný. A s MMS2 je to v mnoha ohledech stejné. U tohoto produktu bude pro mnohé lidi o něco obtížnější rozšířit negativní informace, které vás mají odradit od toho, aby jste to vyzkoušeli a zjistili, že MMS spolu s MMS2 představují v současné době ten nejúčinnější preparát k návratu vašeho zdraví.

Žádný z autorů negativních blogů na internetu o MMS vůbec nemá představu, o čem to vlastně štěbetá. MMS2 bude pro každého, kdo se s tím odhodlá experimentovat mnohem dostupnější, a věřte nebo ne, je po ruce ve většině zemí Afriky, všech městech USA, Kanady, v Evropě a po celém světě. Je tak dosažitelný, že nebude možné to celosvětově udusit.

A je tady ještě jeden bod, k němuž bych rád něco podotkl. Hodně často mi vyčítali, že nejsem dostatečně specifický, co se týče mých údajů, čímž naznačili, že bych měl poskytovat podrobnosti a uvádět jména a čísla a výsledky krevních zkoušek těch, kteří se vyléčili. Bylo by krásné, kdybych to mohl udělat. Ale je mi líto, není to možné. Poskytl bych tím důkazy, které by mne přivedly do vězení. A úřady v mnoha zemích by se toho rády zhostily.

Nebylo by pěkné, kdybych jim tím řekl: Tak, tady máte důkazy a můžete mne zavřít? V posledních 100 letech bylo jen v samotných USA uvězněno více než 100 lidí a jejich knihy spáleny. Někteří zahynuli zvláštní smrtí – a po celém světě jich bylo mnohem víc.

Jestliže o tom máte pochybnosti, stačí zadat do Google „FDA suppression“. Jen v posledních pár letech strávilo několik mých přátel čas ve vězení v USA, zatím co jejich živnosti, domy, auta, bankovní účty a veškerý majetek propadl konfiskaci a nikdy jim nic nevrátili. Myslíte, že přeháním? Tak dobře, zůstaňte na internetu a vyhledejte si „Civil Asset Forfeiture Reform Act of 2000 HR1658“, a pak sledujte záznamy o tom, kolik majetku bylo zkonfiskováno například jen během roku 2006. Zabavili a v dražbách rozprodali majetek v hodnotě více než 6 miliard dolarů. Jako zisk z těchto dražeb byly za jediný rok do státních fondů převedeny více než 3 miliardy dolarů.

Hodně štěstí v používání MMS2. Nenechte se vyděsit výstrahami na obalu nádobky s chlornanem vápenatým, které by vás mohly odradit. Testoval jsem to několik let. Jestliže budete dobrovolně a soukromě připravovat MMS2 tak, jak je zde doporučeno (pouze v kapslích o velikosti nula či menších), je to bezpečné a prospěšné – je to chemikálie produkovaná a používaná naším tělem v omezených množstvích. Pokud s tímto objevem budete experimentovat, musíte pít dostatečné množství vody. Beru to sám hodně často jako podporu v rámci preventivní strategie.

Začínal jsem, a každému to také doporučuji, s čtvrtinově naplněnou tobolkou chlornanem vápenatým (velikost tobolky 0). Postupně jsem obsah chlornanu vápenátého v tobolkách zvyšoval, až do úpného naplnění plnící části tobolky.

Sami si zkuste rozpustit obsah tobolky v malém množství vody (5 ml) a kapku roztoku si kápněte na pokožku ruky. Uvidíte, že se na pokožce nic neobjeví, žádné poškození. Možná bude v budoucnu lepší používání právě již rozpuštěného chlornanu vápenatého. To je však věcí dalších zkoušek. Nyní Vám popisuji, co jsem sám již několik let používal a používám. Pokud máte k dispozici granulovaný chlornan vápenatý, je dobré jej před použitím do kapslí v hmoždíři rozdrtit na prášek.

Toto oznámení o MMS 2 má v první řadě dostat tuto informaci k tisícům lidí po celém světě. Nemohu ovšem doporučit, abyste mne následovali a prováděli, co jsem sám udělal. Je to cenná informace – klíč k redukci a obrácení průběhu onemocnění. Přemýšliví lidé budou experimentovat a uvědomí si, co vše je možné s tímto všeobecně dostupným Zázračným Minerálním Doplňkem číslo dva dokázat.

Dnes, ve věku 76 let, žiji v zemi se znečištěnou vodou, kde řádí malárie, spavá nemoc, TBC, herpes, 40% obyvatelstva má HIV, a jsem v kontaktu s každou představitelnou chorobou přenášenou neznámými lidmi, jenž klepou na mé dveře i v noci a hledají pomoc – a zůstávám jejich chorobami nedotčený a plně aktivní".

Psáno 15. srpna 2009.

Jim Humble, Afrika

Uživatelský avatar
Alfa
Příspěvky: 243
Registrován: 18 kvě 2010 17:56
Bydliště: Jižní Morava/Tišnov

Re: MMS

Příspěvek od Alfa » 10 lis 2010 23:53

Slurme, velký dík za článek.
Kde jsi ho našel?
Měj se hezky, Alfa.

Uživatelský avatar
Stisko
Příspěvky: 191
Registrován: 11 úno 2010 10:26
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od Stisko » 18 bře 2011 11:50

Mám skvělou zkušenost s MMS. Moje nejstarší dcerka měla ošklivý kašel, dávala jsem jí na to Mukosolvan (ten a paralen jsou jedinné léky, které doma občas používáme, jinak samozřejmě alternativu..)Normálně zabírá, ale zlatíčko chce jít v sobotu na rande a potřebuje být fit. MMS jsem si koupila na vaše doporučení tady z fóra, a jsem za to moc vděčná :!: Ale protože ho používám teprve 14dní, tak jsem si netroufla ho zatím nabídnout nikomu doma - dokud nebudou nějaké větší výsledky. Výsledky samozřejmě jsou, ale u dětí je člověk opatrnější.... No ale konečně k věci. Dala jsem jí před spaním 1kapku MMS a ona celou noc spala jako dudek, žádný kašel a ráno jí bylo naprosto dobře. Po prokašlaných 3 nocích naprostý zázrak :!:

Uživatelský avatar
Alfa
Příspěvky: 243
Registrován: 18 kvě 2010 17:56
Bydliště: Jižní Morava/Tišnov

Re: MMS

Příspěvek od Alfa » 18 bře 2011 13:22

Stisko píše:Mám skvělou zkušenost s MMS. Moje nejstarší dcerka měla ošklivý kašel, dávala jsem jí na to Mukosolvan (ten a paralen jsou jedinné léky, které doma občas používáme, jinak samozřejmě alternativu..)Normálně zabírá, ale zlatíčko chce jít v sobotu na rande a potřebuje být fit. MMS jsem si koupila na vaše doporučení tady z fóra, a jsem za to moc vděčná :!: Ale protože ho používám teprve 14dní, tak jsem si netroufla ho zatím nabídnout nikomu doma - dokud nebudou nějaké větší výsledky. Výsledky samozřejmě jsou, ale u dětí je člověk opatrnější.... No ale konečně k věci. Dala jsem jí před spaním 1kapku MMS a ona celou noc spala jako dudek, žádný kašel a ráno jí bylo naprosto dobře. Po prokašlaných 3 nocích naprostý zázrak :!:
Ahoj Stisko,
děti reagují na MMS1 velice dobře. Mám 3 vnoučátka ve věku 3-9let a už přes rok je léčím pomocí MMS1.
Vždycky jednou za 14 dní přijedou na návštěvu a když už, tak nemoc v nich je rozjetá. Mám je u sebe na víkend 2 dny a pak je odevzdám zdravé :D
Léčím je nejčastěji tak, že jim podávám MMS1 každou hodinu 1 nebo 2 kapky (střídavě) víc jsem nikdy nepoužil. Naředím jim to v jablečné stoprocentní šťávě, vůbec to není cítit a rády to vypijí.
Pouze dávám pozor, jestli se jim neobjeví nevolnost, nebo průjem, to pak hned přestanu podávat a dám jim spapat půlku jablíčka.
Podle nové knihy o MMS stačí aktivovat 20 vteřin, ne 3 minuty. V laboratoři nějak zjistili, že 20 vteřin je nejlepší čas aktivace.
Pro nás starší je superzpůsob brát preventivně 1x denně 6 kapek. S někým už toto lehce zacvičí, ale neublíží. A když se pokračuje, tak po pár dnech se v těle něco posune a vyzdraví, no a těch 6 kapek už vůbec není poznat.
Máš ode mne velkou pochvalu a uznání za užíváná MMS :D
Měj se hezky, Alfa

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: MMS

Příspěvek od pepr » 18 bře 2011 13:38

Odkud se teď dá sehnat MMS1? Kdo máte zdroj, napište to sem nebo přes SZ. Vzal bych hned.

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: MMS

Příspěvek od am2 » 18 bře 2011 13:51

velmi levně http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251 ale je to půl roku staré, kdyžtak raději kouknout i na spolední stránku fora
tady to jde taky, ceny trochu dražší, ale pořád levné http://www.upramene.cz/blesak/?p=produc ... &sName=MMS

Uživatelský avatar
Stisko
Příspěvky: 191
Registrován: 11 úno 2010 10:26
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od Stisko » 18 bře 2011 15:40

Pro Alfa: Právě mě překvapilo, jak to bylo rychlé, čekala jsem zlepšení, ale ne tohle, mile mě to překvapilo. Tu novou knížku jsem si koupila, nesehnala jsem tu starou, a tam už je těch 20 vteřin. Jinak se mi skvěle osvědčily ty koupele. Jsem normálně zmrzlík, a když vylezu z té koupele, jakobych měla líp prokrvenou kůži a je mi pěkně teploučko a vydrží to docela dlouho 2-3h určitě. Jen mě trochu zklamalo, že mi zatím neodpadaly ty znamínka. Mám jich hodně, tak jsem čekala, že se to zlepší, i když určitá změna tu je mám pocit, že se zmenšily. A dělám ten recept MMS 1000 (myslím, že to tak je - nechce se mi jít pro knížku :) prostě 2kapky MMS každou hoďku po dobu 8hodin. Namíchám si to ráno najednou a pak si to jen odlívám a piju. Potřebovala jsem detox kvůli pryskyřici, od té doby co jsem se uklidila do dílny jsem začala mít trochu problémy. Ty teda už vymizely - díky MMS a vám, že jste mě nasměrovali. Možná MMS čistilo tu pryskyřku a ke znamínkům se ještě nedostalo.
A ještě jedna zajímavost, můj muž má ošklivý ekzem na rukách, on není na alternativu, pouze až tehdy, když mu teče do bot. Tak ho léčí na kožním a spíš se to horší než lepší. A naše labradorka si vykousala přední tlapky přesně na tom místě, kde má muž ten ekzem a na jedné tlapě se jí tam udělala jakoby boule. (to mě ani tak nepřekvapilo, protože pejsci to dělají, přebírají to od svých páníčků aby jim ulehčili) Zajímavé na tom je, že jsem jí nastříkala na ty tlapy MMS a ta boule jí splaskla, přes noc se objevila na ruce boule mému muži. A u obou na pravé straně :)

Uživatelský avatar
Alfa
Příspěvky: 243
Registrován: 18 kvě 2010 17:56
Bydliště: Jižní Morava/Tišnov

Re: MMS

Příspěvek od Alfa » 18 bře 2011 18:44

O tom pejskovi to bylo moc pěkné! Zvířata mnohdy "vycítí", co my ne. To je fakt.
K těm znamínkám: ono je hodně druhů a původců. Já se marně snažím delší dobu zlikvidovat znaménko na tváři. Vůbec nic mi nezabírá, dokonce ani přímá aplikace HCl, koloid. stříbra, MMS1 a ani nasazený hrot do středu znam. SuperRavoZapperem. Mění tvar i strukturu povrchu, ale nemizí a nemizí.
Velké procento znamének je způsobeno překyselením organismu a to je asi i můj případ. Pokud se to týká i tebe, tak to tak rychle nezmizí. Koupele jsou moc fajn, manželka je přímo miluje. Než vyzkoušela MMS, tak se koupala v bylinkách, ale MMS u ní zvítězilo.

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: MMS

Příspěvek od Ondřej » 18 bře 2011 21:18

O jakých znamínkách mluvíte? Nejsou to bradavice?

Uživatelský avatar
Stisko
Příspěvky: 191
Registrován: 11 úno 2010 10:26
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od Stisko » 18 bře 2011 22:02

Moje mamka tomu říkala caplíky. Prostě jsou to takové výrustky na kůži, dělají se třeba okolo řetízků. Když půjdeš na kožní tak ti ho vypálí, nebo se dá zaškrtit nití a ono upadne. Když jsem se na to ptala jednoho léčitele, protože jich mám opravdu hodně, tak mi řekl, že je to otázka imunity. Je pravda, že když ho nechtěně strhneš třeba řetízkem, udělá se ti spousta dalších. Mohla bych jít na kožní, ale máme dost hustou doktorku, tak na to nemám vůbec chuť. :?

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: MMS

Příspěvek od Ondřej » 18 bře 2011 22:05

Aha, to jsou ty výrůstky, ne znamínka.

Odpovědět