Prapůvod jazyka

Máte otázku nebo odpověď?
Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od Mike.Jt » 10 srp 2011 18:20

Jinak jak jsem psal o tom prapůvodním jazyku, tak mám přístup zprostředkovaně k jazyku který se používá v astrálu. Kdyby měl někdo zájem můžu sem pár slov napsat.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od Ondřej » 10 srp 2011 18:56

Ehm, a to ses dozvěděl od koho o tomhle jazyce?

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od Mike.Jt » 10 srp 2011 19:43

Mno zkus třikrát hádat :D
Nechápu gramatiku ale to co znám funguje.
Ono bavit se o zákonitostech slova nebo písma v jemnohmotném světě je trošku zcestné, ale to o čem mluvím by mohlo být nějakým způsobem projekce toho astrálního jazyka do našeho světa.

My máme totiž různé slova v různých jazycích. Takže v "hrubém astrále" musí být nějaké společné dorozumívací prostředky který jsou ještě na bázi jazyka jak ho můžeme chápat my.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

michala13
Příspěvky: 99
Registrován: 28 črc 2010 01:58
Bydliště: Žilina

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od michala13 » 10 srp 2011 22:45

Teda Pepr, si na mňa nejaký moc prísny... Náhodou som narazila na Hoxovo Som Rus, Som Rus.... a tak som to skúsila a pociťovala som jemné, príjemné vibrácie spojené s teplom rúk.... :)
Čítam teraz Levašova, dočítala som Uškujnika a tak.... Zatiaľ to je pre mňa fascinujúcee. Myslím, že dogmy mám odbúrané. ;)
Pozdravujem ťa zo Žiliny. ;) ;)

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od Ondřej » 10 zář 2011 11:26

Mike: No jelikož je to úplná hovadina, tipuju to na Aoliana. V astrále se samozřejmě dorozumívá telepaticky. Chci vidět někoho vydávat zvuky pusou někde, kde není vzduch a kde se nedýchá.

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od Mike.Jt » 10 zář 2011 23:05

chjo je vidět že si to nepochopil .... Netvrdím že v astrále se mluví tak jak to známe teď. Ale např audiovizuální souhrn odpovídající astrálnímu slovu se dá protáhnout sem.

Ale prostě kdo chce chápe co se tím snažím naznačit, kdo nechce nepochopí. Ne proto že by tomu nerozuměl, ale spíš jsou lidi líní měnit svůj pohled na svět. Když přijdou na informaci, která jim popírá určitou část jejich reality tak jí radši zavrhnou. Nehledě jestli je to pravda nebo ne.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od kolosjackos » 12 zář 2011 02:35

takze to pisu znovu, nevim kaj sem to rano odeslal :ugeek:

narazil sem na knihu od gardenmagic "uvod do slovni magie" a musim priznat ze je to o hodne vaznejsi nez sem si na pocatku myslel a je asi vhodne se za muj predchozi vypad omluvit :oops: . http://www.scribd.com/doc/34453810/Gard ... -Wortmagie (bohuzel jen v nemcine). je to podlozene na vedach, ktere sem az nedavno diky hoxe objevil
(velmi) strucne volny preklad vcetne pravopisnych a gramatickych chybicek:


"v pocatku bylo slovo"


slovo ma v hmotnem svete neskutecnou moc. zaklad kazdeho slova je pojem. pojem je zaklad vseho co je, zije, a dycha. pojem je to co lisi cloveka od zvirete. zvire ma instinkt, kterym se ridi. clovek ma naopak rozum.
neni to rozum, co cloveka dokaze pozvednout nad myslene moznosti ale mysl. mysl, ktera neni vedena intelektem, a ktera dal existuje i kdyz se mozek dostane do chaosu.

pocatek byl zacatkem naseho pritomneho kolobehu svetu. v tomhle pocatku byl pojem. z pojmu vznikla myslenka, ktera jiz v v rotaci zacala krouzit. nasledujici slovo ale znamena uskutecneni pojmu. buh musel k uskutecneni pojmu mluvene (nebo myslene) slovo pouzit. slovo ktere se sklada z hlasek.
zvire pozna jen jednu hlasku a to je vykrik. clovek sklada vsechny hlasky z pojmu a znich vzniknutych myslenek. clovek tvori neustale nove slova.

v pocatku bylo slovo. bylo to jedine vazne tvrvajici, zavolane do sveta jevu, uskutecnijic myslenku, pojem. skrz slova, kterych podkladem sou pojmy, vyvolava clovek valky, nouzi, bidu, stesti, pocit blaha, silu a radost na svetlo denni. skz slovo vznikaji vlny naseho vedomi. serazovani slov pomaha smysl veci objasnit, stvorit, stvarnit. pres serazene slova vznikaji v cloveku predstavy, sou sprostredkovane nove pojmy, tvoreny osudy, dokazou spusobit cloveku slzy anebo ho vystvat az ke kraji zlosti.
cele nase konani v zivote, umeni, filozofii a nasem jednani, vse je stvarnene ze slova, myslenky, pojmu.
slovo je nejvetsi stvoritel a tvurce. slovo pocatku je u boha. spravne prelozeno v bozich. a bohove sou slovo. to znamena ze moznost vyjadreni pojmu slovem ma jen ten kdo je bohem.
clovek je v jeho nitru buch, protoze se v nem nachazi pojem, myslenka, slovo.
v nitru cloveka je svetlo, ktere mu dava pojem vedomi. tohle slovo je v cloveku to nejvnitrnejsi svate, co mu dosvedcuje ze on je, ze si uvedomi sam sebe. ze dokaze mluvit, ze dokaze oblect pojem "ja jsem" .
. . . . . . . .
kazda rec se sklada z hlasek a je spojujicich souhlasek
A: nejjednoduchsi hlaska kterou kazde dite jako prvni vyslovy aby na sebe upozornilo. hlaska a je proto to nejpuvodnejsi v cloveku, vyraz zivota sam o sobe, ktery dokazuje, ze duse, zivot, svetlo existuji. proto je v prarecich vse co je spojeno s bohmi, s tim nejpruzracnejsim, pravdou, vyjadreno pomoci tehle hlasky. braham=boztvi, atman=pan buh (sanskrit)
a oznacuje vlastne vse co je bozske, dusevni, bezbarevne (pravdive).
O: jakmile nastane zhusteni ducha k dusevnimu, takze pojemne k jemnohmote zhusti se hlaska a k vokalu o. k vysloveni hlasky o se musi s uzit ustni dutina, takze komprimovat. zatim co pri vysloveni a vse otevrene tece do vesmiru, deje se to u o jen castecne^.
U: proukazuje dokonceni komprese na hmotu. behem dite, ktere si zacne uvedomovat svoji existenci jako jedinec, k tomu prejde vyslovovat hlasku o zacne vyslovovat hlasku u, kdyz projevuje vedome masitou touhu.
I: oznacuje vse co je uvnitr, co odpociva huboko ve vedomi a chce se tam projevit.
E: vse co nedokazeme do sebe vtahnout, co necitime jako patrici do naseho vnitrniho ja, co do jiste miry musime z nas vydat, co nemuzeme vlastnit, co sme schopni jen vnimat, se vyjadruje pomoci hlaskou e.
e je dio jiste miry do sirky natahnute, ven tecici i

ma to 18 stran, pokud je zajem prelozim toho vic, pise se tam o magickem slovu kazdeho, ktere mu pomuze stat se bohem. je tam vysvetleny vpliv mena na osud atd


ted je treba jen dodat ze zbastardeni reci ma na tenhle svet neuveritelny vplyv. my vlastne podvedomne budujeme presne ten svet ktery si temni prejou :cry:
@mike jt: ten tvuj astralni (bozsky, pruhledny, pravdivy) neni nahodou sanskrit?
nas spolecny jazyk je anglina coj je pro mne rec zednaru a sedych. pokud si spomenu na aleister crowley jak rika, ze je treba myslet (cist, mluvit) po spatku tak si vybavim jen slovo treba live nebo lived coz je pak evil ci devil.
sirius je takzvany "dogstar" (domov sedych?) no a ted si vezmeme slovo god :idea:

nejspis ma smysl se trosku pohrat s fonetikou a sanskritem
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

Majkl1
Příspěvky: 73
Registrován: 30 črc 2011 13:47

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od Majkl1 » 12 zář 2011 07:28

Tak nějak nevím. Zcela se s obsahem překladu nemohu ztotožnit. Člověk není jediný myslící tvor na Zemi, který si uvědomuje sám sebe, který myslí, který se dorozumívá se stejnými v druhu. Není ani jediný, který přetváří prostor (informace) kolem sebe ke svému prospěchu. Slovo je jako vše ostatní pouze informace. Pozdvihovat člověka nad ostatní přírodu je podle mne odsouzení se předem k nepochopení širšních souvislostí. Je třeba hledat (alespoň podle mne) prapůvod jazyka ne na úrovni člověka jako nadřazeného druhu, ale na úrovni informací, které sdílí veškerá energie, veškerá hmota, protože jak jsem již psal, VŠE v každém časoprostoru je informace, včetně téhož časoprosotoru samotného. Takže prapůvod jazyka je třeba hledat ve struktuře každé informace a to dokud budeme uvažovat v našem 3D reálu, nemáme šanci nikdy pochopit.
Celé jen a jen moje úvaha.
M.

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od pepr » 12 zář 2011 09:09

kolosjackos píše:narazil sem na knihu od gardenmagic "uvod do slovni magie" a musim priznat ze je to o hodne vaznejsi nez sem si na pocatku myslel...
Musíš si připustit, že všechno okolo může být manipulace, stejně jako ta kniha. Čím je vysvětlení záhadnější a nepochopitelnější, tím je větší šance, že jde o manipulaci.

Zkus knihu Miguel Ruiz + Jose Ruiz: Pátá dohoda (například tady česky http://www.kosmas.cz/knihy/151647/pata-dohoda/, ale dá se to sehnat v mnoha jazycích; dá se stáhnout i nelegální PDF). Zdá se mi to jako mnohem ucelenější a pravděpodobnější pohled na věc, než co "znamená hláska U".

P.S. "Legální/nelegální" je jeden pohled na stahování literatury v PDF a v jiných formátech. Jiný pohled je "podpořit/nepodpořit" autora a věci, o kterých píše a mluví. Každý rozhoduje za sebe a ovlivňuje všechny.

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od kolosjackos » 12 zář 2011 18:05

skuste si to precist nekolikrat, ja osobne sem tomu prvni krat (pred par mesici) nedaval zadnou pozornost a pochopil sem to az pri druhem prekladani a 3. cteni a musim rict ze to dava smysl az moc, hlavne kdyz si uvedomim, jaky vpliv ma frekvence na hmotu (viz vpliv hudby na dna dle solfeggio). kdyz to pochpite, pridete na to, ze co pise ze je vlastne samozrejme.

duvod ze o tehle vecech nevime je jednoduchy: illusi/temni tyhle fakta moc dobre poznaji a vyuzivaji je ve svuj prospech. to ze ten chaos ve svete je popsan v bibli neni nahoda. je to nastroj k manipulaci a budovani nwo.

@pepr jako protiargument ( :D ) muzu rict ze ten spis od gardenstone nelze nikde najit, jen v ilegalnich burzach. cim vic informaci mas, tim vetsi mas prehled a casem ti to prijde velmi lechke rozlisovat manipulace od pravdy. jak sem psal uz jinde tam kde je pravda nemuze byt i lez, znamena to ale ze ta pravda je jak skladanka a je treba si povibirat ty spravne casticky a dokonce se nestydet tyhle casticky vymenit casem za ty ktere lepe pasuju do mezerky (coz souvisi z egem). stale se vyvyjime (spet).

to co ty hlasky vyjadruji je dost podstatne, v nasich recich je plno slov ktere se zakladnim pojmem nemaji uz nic spolecne a uplne ho skresluji

jako priklad anglicke slovo "crown" vzniklo roku 1111 z anglo-francouskeho slova "coroune" (viz rik clay symbolika cisla 11 http://justinstephens.blogspot.com/2008/07/1111.html) proc zmizlo prave to u :?: :idea:

pokud si uvedomim co gardenstone napsal o mnoho lechceji chapu vpliv symboliky a numerologie. za kazdym symbolem stoji pojem, ktery tvori slovo, slovo ma urcite frequence ktere ovplivnuji dna a tim padem nase konani.

@maijkl1 nejdo tu o povisovani a souvisi to s evoluci (ne podle darvina(illuminat)). je treba pochopit celarni biologii ala bruce lipton. pravo na vstup do dalsi dimenze nema okamzite kazdy. anebo si myslis ze muzes mimino poslat na vysoku skolu? musi se nejdriv naucit cist atd. stejne tak je to i s clovekem. musi se nejdriv hodne ucit a pochopit. uci se pres bolest v materialnim svete. strach je taky bolest. a vztah k necemu/nekomu je strach ze straty co zas souvisy z egem. v jemnohmote si muzes hmotu formovat jak chces a tam materialismus/ego nema co hledat, vnikl by jim tam pekny chaos.
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

Beta
Příspěvky: 11
Registrován: 01 dub 2012 10:42

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od Beta » 03 dub 2012 10:28

Dospěl jsem k závěru:
Prapůvodní, tedy univerzální vesmírný jazyk všichni dobře známe.
Jen jsme se mu jaksi pozapomněli rozumět v jeho plnosti a přikládat mu tuhle důležitost.
Není jím nic jiného nežli hudba a tedy umění obecně.

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Prapůvod jazyka

Příspěvek od Mike.Jt » 11 zář 2012 00:23

Hm, dost zajímavej Aha moment když si to napsal. Takže tohle by jsem měli. Máš naprostou pravdu.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

Odpovědět