ORGONET je dezinfo

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
Majkl1
Příspěvky: 73
Registrován: 30 črc 2011 13:47

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od Majkl1 » 29 úno 2012 20:28

anton2 píše:Tak porad, ako to je. Co odporucas, ze mame robit, aby sme sa dostali z manipulacie?
(Uz to, ze sme pochopili, ze sme manipulovani, je urcity posun.)
Přemýšlet. To bohatě postačí.

anton2
Příspěvky: 320
Registrován: 30 říj 2011 19:00

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od anton2 » 29 úno 2012 21:26

Majkl1 píše:
anton2 píše:Tak porad, ako to je. Co odporucas, ze mame robit, aby sme sa dostali z manipulacie?
(Uz to, ze sme pochopili, ze sme manipulovani, je urcity posun.)
Přemýšlet. To bohatě postačí.
Tak idem premyslat a nebudem tu pisat, lebo aj tak sa nic nedozviem :).

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od pepr » 29 úno 2012 21:52

anton2 píše:Tak porad, ako to je. Co odporucas, ze mame robit, aby sme sa dostali z manipulacie?
(Uz to, ze sme pochopili, ze sme manipulovani, je urcity posun.)
Manipulovaný můžeš být jedině tehdy, když se necháš. Při tvém stupni uvědomění se necháš zmanipulovat, jen když si toho nevšimneš. Nevšimneš si toho, jen když je to působí pozvolna a dlouho. Když už se má zapojit rozum, pak se tedy zamýšlej nad obyčejnými věcmi ze života.

Toyota navrhla pro řešení "obyčejných" a jinak "neviditelných" závad metodu pěti proč http://cs.wikipedia.org/wiki/5_Whys. Zkus to aplikovat. Začni hledat jedním směrem. Čím víc otázek si kladeš, tím víc odpovědí nalézáš. Některé možná nebudou přesné, ale objeví se další otázky a souvislosti. Asi to má každý trochu jinak, sedí mu něco jiného. Důležité je neusnout, nenechat se zpitomět. Být vytrvalý. Hledat souvislosti v různých zdánlivě nesouvisejících věcech. Nezaměřit se jen na orgonit. Jsou i jiné věci. Sledovat lidi. Sledovat přírodu. Porovnávat se vzpomínkami z dětství. Uvažovat selským rozumem. Znovu a znovu to probírat v cyklech při využití nově nabytých vědomostí. Na okolí se snažit působit jemně. Spíš klást otázky, nebýt za exota. Pokud na něco divného nepřijdou lidi z okolí sami, nevnucovat jim to. Byl bys za blázna a ničemu by to nepomohlo -- spíš naopak.

Začít zdravit lidi, co je znáš jen od vidění a nikdy jsi je nezdravil (to je zajímavé, kolik lidí reaguje pozitivně, s úsměvem, jako kdyby z nich něco spadlo ;)

anton2
Příspěvky: 320
Registrován: 30 říj 2011 19:00

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od anton2 » 29 úno 2012 23:09

Ved presne to robim. Pozorujem, porovnavam, analyzujem. Moj zaver z dlhodobeho vykonavania tychto cinnosti je ten, ze veci nie su take, ake su nam prezentovane. Hladam riesenie, ako sa zariadit a co s tym. Viem, ze treba byt nenapadny a ludia, ktorych stretavam netusia na co vsetko som uz prisiel. Presne ako pises, ludom len jemne naznacujem a podobne. Analyzujem uz cele roky (k orgonitu som sa dostal az v jeseni 2011) no a presne ako na konci pises, zistil som, ze dobrou cestou je napriklad pozdravit. Skratka sirit pozitivnu energiu, dobro a v konecnom dosledku energiu lasky. Vsetci sme tu (verim) ludia a mame vnutro, ktore mozme pouzit k dalsej analyze. K analyze veci, ktore rozum nema ako analyzovat.
Moj oblubeny TW (trinitiwand) ziari do oblohy velke mnozstvo POR a tym zmensuje koncentraciu DOR. Vysledkom je ozdravena obloha, co je jasne viditelne a je to citit.
Kazdy z nas moze byt ako TW a ziarit okolo seba pozitivnu enegiu lasky a tym sa rozpusti vysoka koncentracia negativnych energii v geomorfologickom poli Zeme. Negativne energie tam generuje ludstvo svojim myslenim a citenim.
Ak by bola vacsina takto ziariacich ludi, zmenila by sa cela spolocnost a mozno aj priroda.

Stormbringer
Příspěvky: 2
Registrován: 25 črc 2012 00:54

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od Stormbringer » 25 črc 2012 01:03

Nevím proč se tu většina z vás navážíte do OrgoNetu, přičemž sami nic hodnotného pro druhé nevytváříte, jenom planě plkáte, pomlouváte a sprostě osočujete !!! To má být ta vaše transformace ?! Pak na takovou ch.iju zvysoka !!!

Uživatelský avatar
sysel
Příspěvky: 663
Registrován: 25 říj 2011 17:04
Bydliště: Strední Čechy

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od sysel » 25 črc 2012 08:26

Vitej na foru,
Je ti neprijemne, kdyz jsou nekteri sprostí, tak se podivej na sebe. Prave dokazujes, ze delas pouze na co stacis. Tvuj prispevek nemam zadnou vypovidajici hodnotu. Jen jsi se uvedl, jak vis, prvni dojem je skoro vse. Doufam ze ti to dojde :-)
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.

Stormbringer
Příspěvky: 2
Registrován: 25 črc 2012 00:54

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od Stormbringer » 26 črc 2012 01:42

Je zcela evidentně vidět, že se tu etablovala "vševědoucí" a provokativní chamraď typu osazenstva Osud.biz. Jakou radost z vás mají Temní, ani netušíte, natož víte !!! Ale jak se říká : jaký pán takový má krám. A že ten váš je plný chabrusu, o tom se dál přesvědčovat nemusím !!!

michala13
Příspěvky: 99
Registrován: 28 črc 2010 01:58
Bydliště: Žilina

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od michala13 » 27 črc 2012 15:41

Osadenstvo osud.biz nám hovorí "chemtardi". Ty nám dáš akú prezývku? Inak mám pocit, že si príspevky na tomto vlákne asi nečítal. Ale môžem sa mýliť. Nejaké zásadné navážanie sa do Orgonetu som nezbadala. Sama si Orgonet pravidelne čítam a vyberám si "svoje" informácie.

juhele2009
Příspěvky: 482
Registrován: 19 kvě 2010 19:44

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od juhele2009 » 07 srp 2012 21:26

HURÁ, Orgonet je zpátky :lol:
Snímky k článku o bouřce si stáhněte zde http://www.uloz.to/xEVuVb2/bourka-08-2012-7z :idea: :idea:

juhele2009
Příspěvky: 482
Registrován: 19 kvě 2010 19:44

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od juhele2009 » 20 zář 2012 22:00

Nejsem z toho dvakrát nadšený, co nyní předvádí na stránkách autor. Ty články jsou hrozný - konkrétně o havárii reaktoru bylo řečeno (téměř) vše, není mě jasné, proč do nehody míchat zahorizontální radar jen pro to, že je poblíž elektrárny. Za výbuch reaktoru nemůže. Jsem sice příznivec různých "divokých" teorií, ovšem tohle je na úrovni Blesku, takže hnus. Číst takový pitomosti je ztráta času. Další články - o výuce dětí doma + "spontánní" názory čtenářek nás posunují opět o něco blíž bídy, chudoby, středověku a totálního selhání vedení státu. Samozřejmě, že učit děti doma není trend, kdo na to má kapacity, at si to zkusí, ovšem proč naše úspěšné školství zbytečně očernovat? To myslím vážně - u nás to desítky let fungovalo, ted´ se přeloží kritickej článek určený čtenářům v USA a my co? Tento krachující stát není pro nás v tomto oboru žádným vzorem, že se někomu nelíbí výuka na tamních školách, to je sice smutný, ale např. v Africe to je asi horší ... Prostě na mě to dělá dojem, že na autora si někdo došlápnul a on kapituloval. Publikuje více blbostí než je zdrávo, a to určitě nějaký důvod má ... :idea:

hajcman
Příspěvky: 199
Registrován: 22 bře 2010 02:01
Bydliště: OV
Kontaktovat uživatele:

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od hajcman » 21 zář 2012 19:06

juhele2009 píše:Nejsem z toho dvakrát nadšený, co nyní předvádí na stránkách autor. Ty články jsou hrozný - konkrétně o havárii reaktoru bylo řečeno (téměř) vše, není mě jasné, proč do nehody míchat zahorizontální radar jen pro to, že je poblíž elektrárny.... :idea:
Juheláku, takže ty věříš oficiální verzi? To jsi opradu tak naivní a myslíš, že se dozvíš z novin a televize jak a co se stalo za hlubokého totáče za železnou oponou. To je stejné, jako věřit, že Ládínek poslal pár fanatiků s lámacíma nožíkama a ti organizovaně unesli 4 letadla a měli 85% úspěšnost.
Nejsme lidské bytosti prožívající duchovní zážitek. Jsme duchovní bytosti prožívající lidský zážitek. Teilhard de Chardin
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí

juhele2009
Příspěvky: 482
Registrován: 19 kvě 2010 19:44

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od juhele2009 » 22 zář 2012 01:43

Co se týká Černobylu, tak s ofic. verzí problém nemám. Jak ruská rekonstrukce, tak západní, vcelku srozumitelně ukázala, že nebyly dodržený bezp. postupy a předpisy. Navíc selhala technika. Tady v tomto případě bych záhady nehledal. Fukušima je taky v háji, tam to vypadá velmi špatně. Oproti tomu jedna z největších blamáží, tj. 3 mrakodrapy jeden den, tak tady je to vcelku jasné - "oficiální" verze jsou pohádky. Našel se v prachu nanotermit a tím je řečeno vše ...http://1url.cz/31vh

juhele2009
Příspěvky: 482
Registrován: 19 kvě 2010 19:44

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od juhele2009 » 15 lis 2012 00:54

Ajta krajta - tak už tam prdnul i fašisty, no to je něco. Že se na webu scházej magoři s poselstvím pro Archanděla Michaela, indigový děti, příznivci "převibrování" a další a další existence, který by se měli hlavně léčit (ambulantně) v Bohnicích, to mě nepřekvapuje. Fakt. Jsem (do jisté míry) tolerantní. Stýkám se s lidma, kteří mají tituly, ale jsou schopný naletět prvnímu podvodníkovi na parkovišti (Tesco) a koupit od něj nefunkční krám. I to se stane. Teda hlavně jim. Takže OK, každej sme nějakej ... Ale propagace fašounů, to už je silná káva. Tady to začíná smrdět. Orgonet bud v tom jede s oficiálníma mediama a oblbuje lidi (jak bylo řečeno - halb und halb, půlka lži a půlka "pravda"), nebo naprosto neví která bije a monitorování webu od fízlů a jinejch služeb ho příliš netlakuje. :? Oboje je špatně. Můj "čuchometr" mě říká, že dezinformace začínají převládat a stránka se stává nebezpečnou. Opravdu hodnotných příspěvků je tam poslední dobou pomálu. Nějak se mě to nezdá ... :?

Tosky
Příspěvky: 123
Registrován: 02 říj 2012 20:32

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od Tosky » 15 lis 2012 15:45

Souhlasím. Navíc moderátor cenzuruje příspěvky. Ohledně nějakého kontaktu s Mathewem, kde hlásal svátost Obami jsem tam psal, ale příspěvek nevišel. Pak jsem od více lidí zjistil, že se jim satlo to samé. Mimochome o orgonetu se mluví už i na rádiu Ubuntu od pana Orteka. Je to trochu škoda, že se to na orgonetu stalo, byla to má první inspirace pro výrobu orgonetu.

Uživatelský avatar
sysel
Příspěvky: 663
Registrován: 25 říj 2011 17:04
Bydliště: Strední Čechy

Re: ORGONET je dezinfo

Příspěvek od sysel » 15 lis 2012 16:23

Ano, je to tak...nektere zpravy tam stoji za přečtení, ale musi se velice filtrovat.
Co se týče komentářů pod článkama, je to 100% cenzurovano. Zverejni jen ty, co se jim hodí.
Potom celý Orgonet začíná pusobit jako strašící rušící prvek a to se me prestava líbit.
Jsou tam frajeři pres počasí, kteří obvykle umí popsat jen to, co se odehralo.....na to si možna troufne skoro každy...a když do toho vhodne zamotame trochu pravdy, cílené lži a psychologie :idea:
Nekdy je dobre se spolehat na vlasntí selsky rozum, mnohdy k tomu není treba vice :-)
Vselijake nové patenty me taky nejak moc nejsou sympatické(trochu neduvera), protože se to tak divne táhne....jako když to má nejaké zjištovací pozadí, ale treba se je mýlím :-)
Věřím, že jsou i jednodušší principy.
Pekny den :-)
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.

Odpovědět