Generátor pulsů

Pochlubte se...
Uživatelský avatar
orwa
Příspěvky: 142
Registrován: 13 čer 2009 09:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Generátor pulsů

Příspěvek od orwa » 16 srp 2009 15:29

Tak jsem si postavil první prototyp pulsního generátoru 33 kHz, říká se tomu všeobecně Zapper, ale já říkám že to je pulsní generátor. Frekvence běhá okolo 33 kHz, podle kapacity 9 V baterie a podle zatížení výstupu. Zkoušel jsem i docela vybitou 9 voltovku a frekvence byla stále těsně okolo 30 kHz. Což pro pohánění cívek okolo krystalů a podobných udělátek je docela dostačující.[/attachment]
P8160004.JPG
Teď mám rozpracovaný další typ s regulovatelnou oscilací od 15 kHz do 35 kHz (?) bude sloužit pro "léčbu" i pro pohon cívek, programing krystalů atd.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pavel Serafin z Nového světa http://serafin.mysteria.cz

georgo
Příspěvky: 12
Registrován: 04 srp 2009 21:07

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od georgo » 16 srp 2009 18:03

Načo je dobrý tento prístroj prosím Ťa ?

Uživatelský avatar
Aerosmith
Příspěvky: 638
Registrován: 29 kvě 2009 13:40
Bydliště: Kolem Břeclavi

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od Aerosmith » 16 srp 2009 18:42

Přesně toto jsem koupil na Aukru i s těmi parametry (kHz a 9V). Ale to co jsem si přečetl jinde na léčení toto moc není. Ideální by byl s proměnnou frekvencí - každý virus prý má jinou. Zajímalo by mě, jakou cívku umotat na krystal (průměr drátu, počet závitů a tak), aby se to nespálilo či co. Nevyznám se vůbec v elektrice.

Uživatelský avatar
orwa
Příspěvky: 142
Registrován: 13 čer 2009 09:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od orwa » 16 srp 2009 20:20

Při mém bádání na netu jsem dospěl k závěru, že PG (pulsní generátor) je k ničemu ! No a proto jsem ho sestavil, abych si to mohl otestovat na vlastní "kůži". Ještě trochu odbočím : jelikož většina "udělátek" a "zaručených informaci" pochází z Amiky, která je doslova přezaplavena nesmysly a desinformacemi, tak jsem se rozhodl vše testovat.Např. kdo přišel s piezoelektrickým efektem krystalu uvnitř orgonitu ???!!! Prej smršťováním a rozpínáním pryskyřice :lol: takový nesmysl. Krystal křemíku (křišťál,ametyst,růženín apod.) tento efekt vytvoří jen při prudké deformaci molekulární mřížky, teda nejlépe ránou kladivem.
Pak mně ovšem napadlo, co když namotám na krystal nějakou cívku (samo že ne Mobiovou) a budu do ní pouštět nějaký napětí o nějaké frekvenci, neuvede to krystal k tvorbě nějakého efektu ??? Pár prvních pokusů ukazuje, že se něco s krystalem děje. Ale je to ještě na spoustu hodin práce a zkoušení, jelikož nejsou k dispozici žádné výpočty pro sestrojení cívky s dielektrickým jádrem v podobě křišťálového krystalu. Takže měním svůj prvotní názor, že PG je k ničemu !
Aerosmithi - mezi těmi fotkami jsem uvedl, že mám rozpracovaný i PG s regulací, který pojede od cca 15 kHz, což je frekvence tzv. Zapperu a plynule až k nějakým 34 kHz. Podle tabulek (samože Amickejch) které mám k dispozici , by měly být frekvence v rozmezí 12,2 kHz až 25 kHz léčebnými. Budu to testovat, ale momentálně nemám žádného červa, ani virus Eboly k dispozici, takže to budu muset nějak obejít. Kočky mám taky odčervené, tak bych vás chtěl požádat, zda někdo nevlastníte nějaké kvalitní tělní parazity, nebo víry aby jste mi je dovezli a na místě bychom je odebrali ať jsou čerství a vydrží nějaký ten nápor Hertzů.
O dalším zkoumání vás budu informovat (jména dárců materiálů pro výzkum zůstanou utajena!) napíšu i parametry pro zatížení výstupu PG.
Pavel Serafin z Nového světa http://serafin.mysteria.cz

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od Ondřej » 17 srp 2009 18:23

Už jsem psal, 33 kHz není vhodný na aplikace typu power wand. Zjišťoval jsem jakou frekvenci použít, protože pochybuju že 15 Hz je ideál a vítězem je 7,83 Hz neboli schumannovka. Která mimochodem má extrémní důležitost pro správnou funkci těla.
Ta zelená dioda žere 3mA a na proud do cívky prý stačí 5mA, takže baterka z diody nadšená nebude. Spíš bych zabudoval ještě malý spínač na LED aby se rozsvítila jen pro kontrolu.
"Krystal křemíku (křišťál,ametyst,růženín apod.) tento efekt vytvoří jen při prudké deformaci molekulární mřížky, teda nejlépe ránou kladivem." -Napětí na krystalu vygeneruješ i když na něj položíš svou bačkoru. Pokud to statický napětí nebude mít kam utéct (izolace v pryskyřici), tak tam napětí bude pořád. Každý digitální váhy fungují na piezo efektu...

aerosmith: už jsem to taky psal, k té cívce zapoj rezistor. 9V : 0.005A = 1800R

Uživatelský avatar
orwa
Příspěvky: 142
Registrován: 13 čer 2009 09:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od orwa » 17 srp 2009 20:10

Ahoj Ondřeji, prosím pošli mi odkaz na stránky odkud čerpáš informace , hlavně o frekvencích PG. Já jsem se tomu začal věnovat teprve před třemi dny a nemůžu nikde nalézt žádné kloudné informace. Uváděné frekvence v Hz mně udivily, neboť jsem prostudoval i Shumannovy materiály ohledně působení frekvencí na organismy (moc moudrý z toho nejsem) a nikde jsem na tak nízké hodnoty nenarazil. Vlastně jo, nějaké infrazvukové zbraně využívají nízké frekvence v rozmezí 6 - 8 Hz, tyto údajně dokáží vyvolat křeč srdečního svalu a způsobit bezvědomí, případně smrt člověka.
U piezoefektu si budu pevně stát za svým. KRYSTAL V ORGONITU NEDÁ ANI 0,001 mV. Můžeš ho strkat do mražáku, vystavovat na slunci, anebo bouchat do orgonitu kladívkem. Vyzkoušeno ! Jiná situace je , pokud vystavíš orgonit vysokonapěťovým pulsům cca 20kV/200 MHz, to se dějí věci. Ovšem to je vše jen takové hraní, které je docela bez praktického využití.
Digitální váhy samozřejmě pracují s piz. efektem kvartzového krystalu, ale princip je trochu odlišný, než by mohl být u orgonitu. Krystal je stlačen mechanickým převodem, který je konstruován tak, aby násobil tlak (u malých váh), případně snižoval tlak na krystal (u velkých váh) a následný el. impuls je sesbíran kondensátorem, který ho podrží, dokud ho další obvod neodebere a nevyhodnotí kapacitu náboje, ne ve Faradech, ale přímo v kg popř. v tunách, no a pak nám to další krystaly namalují na display, nebo nám to ukáže ručička.
Provedl jsem dalších pár měření u PG a zjišťuji , jak asi všichni, kdo toto zařízení používají, že "pohon" klasickou devítkou (baterie 9V) je o ničem. Celé toto zařízení má stálý odběr okolo 25mA (samotný časovač NE 555 bere 20 mA), takže devítka vydrží s bídou 5 dnů.
Regulovatelný PG jsem se teda rozhodl vyrobit v provedení mobilním (napájený 9 V) tak napájen zdrojem 220/12V. Na vstup zdroje nasadím stabilizátor napětí 7085, ať to nedělá neplechu a jsem zvědav jak to bude držet frekvenci. U baterie jde frekvence postupně dolů. Sice pomalu , ale klesá. U tohoto prototypu mi to celkem nevadí, ale u PG určeného pro léčbu je nutno, aby frekvence "držela" .
Pokusují dáááál :roll:
Pavel Serafin z Nového světa http://serafin.mysteria.cz

Uživatelský avatar
Aerosmith
Příspěvky: 638
Registrován: 29 kvě 2009 13:40
Bydliště: Kolem Břeclavi

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od Aerosmith » 17 srp 2009 22:18

Jen pro upřesnění , frekvence 7,83 Hz je vlastně vibrace Země, jestli se nepletu. Údajně ale Země prochází jakousi přeměnou a tato vibrace už neplatí. Četl jsem to někde v souvislosti s přístoji AVS (audiovizuální stimulace anobrž psychowalkmany lidově).

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 107
Registrován: 25 kvě 2009 08:59
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od ATA » 17 srp 2009 22:55

to orwa : co to děla za zajimavy věci z tim vysokym napětim kdyis sme to chtel testovat ale než sem se k tomu dodtal tak sem upek VN zdroj

Ten piezo efekt se mi u orgonitu taky nezdá ale zatim sem to moc nezkoumal možna by tam mohlo dojit k nejake polarizaci toho kristalu.

-co takle pustit napeti primo na kristal misto do civky kristal by se měl deformovat otazka je k čemu by to mohlo byt dobry

-zajiavy by taky nohlo byt najit rezonančni frekvenci toho kristalu
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum! :)

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od Ondřej » 19 srp 2009 13:29

orwa: k čemu vlastně chceš ten pulser? Jako zapper nebo krmič krystalů?
To že piezo efekt se v orgonitu zřejmě nekoná jsem už psal. Jen by mě zajímalo jak ty to máš vyzkoušeno:) Jinak NE555 žere 3mA.

cardej
Příspěvky: 253
Registrován: 16 črc 2009 21:56
Bydliště: Dobřany u Plzně

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od cardej » 28 srp 2009 12:07

Zdravím všechny.
Elektrice moc nerozumím ,ale také mne zaujala snaha o měření.
Trochu jsem se vrátil na základ textu o ORGONU a když si to znova přečteme

Měření.
Reich svým výzkumem orgasmu došel k závěru

orgonový akumulátor je kovový válec nebo deska, opatřená na jedné straně izolační vrstvou, dielektrikem, kde druhá vnější elektroda chybí a nahrazuje ji atmosféra, z níž se tento kondenzátor nabíjí.
Jak se měří kondezátory?


Eteroid - podle Rychnovského - je vyzařován sluncem, vchází do vrstev zemské atmosféry a naše smysly ho registrují jako světlo, teplo, gravitaci i jako elektřinu.
Celé zařízení, které Rychnovský zhotovil, bylo ukryto v kovové schráně a z trubice (kaučukové) vycházelo záhadné záření. Zkapalněný kosmický éter - zeleně zářící kuličky - se uchovával v baňce ze silného skla. Paprsky eteroidu vyvolávaly neobvyklé jevy, jako například při dopadu na kovovou desku indukovaly v ní elektrický náboj

---a ten náboj se dá měřit , jak nevím, nejsem elektrikář,ale na elektrický náboj určitě nějaké měřáky jsou?

REICH MNOHOKRÁT ZDŮRAZNIL, ŽE ORGON JE VĚDOMÝ A ŽE DISPONUJE INTELIGENCÍ. METAFYZICKÁ INTUICE MÁ FYZICKÝ ZÁKLAD. BŮH A KOSMICKÁ ENERGIE JSOU JEDNO A TOTÉŽ. NENÍ ROZDÍLU MEZI VĚDOU A NÁBOŽENSTVÍM, VĚDOU A UMĚNÍM, FYZIKOU A PSYCHOLOGIÍ."

Co to říká mně?
otázka:Jak měřit ORGON?
ORGON je jezero RADOSTI NEBE TVOŘIVÉ SÍLY
Proč mě chceš změřit ? Proč mě chceš chytit?

Mě to říká- OTVOR
a rozhodnost…
Odpařuje se to k nebi, nesnaží se to udržet nic pro sebe, ale vrací se to jako blahodárný déšť.

ORGON prý nelze hromadit, nelze udržet, tak při snaze nahromadit pro sebe, co má být užitku všem, vznikne škoda.
Jeden špatný skutek, jedna špatná myšlenka, a zkazí se výsledek celého myšlení.
Násilí by pokazilo celek.Špatné přemáhej dobrým.Situace není bez nadějná
K odstranění špatného výsledku je třeba jen rozhodnost.


Hezký den a hezké myšlenky..

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od Ondřej » 28 srp 2009 21:34

Podle mě je zavádějící porovnávat ORAC a kondenzátor a snažit se funkci kondíku implantovat na ORAC. Orgon není elektrický náboj i když souvislost tam je.
Kondenzátory se měří měřákem za tři stovky:) Akorát že nevím jak napojit ten druhý drát na atmosféru:)

Ano, orgon vyrábí Slunko. Nebo přesneji Ether. Orgon je něco jako jeho subspektrum.

"Mě to říká- OTVOR" -ano přesně tak. Ve vědomostech o etheru máme otvor neboli díru. Jak Brno:)

"ORGON prý nelze hromadit, nelze udržet, tak při snaze nahromadit pro sebe, co má být užitku všem, vznikne škoda." -tak to by mě zajímalo jak to dělá jeden druh reptošů, co tu už pěkně dlouho orgon krade a prodává ho na jiným místě v kosmu jako cenný obchodní artikl...

"K odstranění špatného výsledku je třeba jen rozhodnost." -jo. A taky vědění jak na to.

cardej
Příspěvky: 253
Registrován: 16 črc 2009 21:56
Bydliště: Dobřany u Plzně

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od cardej » 29 srp 2009 23:27

Zdravím.
pro Ondřeje.
,pár slovo co probíhalo kolem, když to odpovídalo..Sám k té fyzice jádra mám daleko.
Ale platí Parkinsovy zákony- tak budu chvíli jakoby "blábolit".
OTVOR
když mi to dávalo sdělení tak mi mezi tím vyvstal příměr párových fotonů. Nepamatuji si to přesně z fyziky, ale bylo to tak nějak, že když jeden foton prochází otvorem tak druhý foton reguje jako dvojče.. není to přesné někde je to jako definice , ale mám pocit, že tak nějak se to v tom článku uvádělo..
OTVOR-?
když pozoruji ORGONY , vidím jako miniaturní bublinky, ale mohou to být "kroužky"
Mohou to být miniaturní "O kroužky"?? energie pole......
Měřák-- asi by to mohl být měřák kde ty " částice procházejí nějakým otvorem"
Nebo něco jako když chceš měřit, kruhy na hladině vody.
" že by ORGON který "vidíme ve světle mezi mraky , byl jen kroužek způsobený nějakou sílou,/kroužek pole, které cestuje../ kterou naše smysly nemohou vnímat? -
Nebo máš měřit kruhy v kruzích , jako když házíš kamínky do vody a způsobuje to kruhy na vodě ,ale tato síla toto způsobuje v "moři" vzduchu?
Poznámka " Nemáme náhodou měřit" otvor v otvoru,,"? nebo kruh , kruhem."...

K té ROZHODNOSTI mi to říkalo , že záleží na pozorovateli, zda se pevně rozhodne a pevně řekne " pozoruji ORGONY"a když je to přímo myšlenka čisté víry, a nepochybuje o tom ani "brvu", tak ORGON zjeví svůj stav a sílu své LASKA- VOSTI.

Teď mi znova naskakuje stará informace o fyzice částic a mlžné komoře..
ale nejsem fyzik. četl jsem to. když chceš vidět částice tak se ti na stínitku mlžné komory objeví, když o to moc usiluješ , tak se tam nic neobjeví...Zase to souvisí s pozorovatele a s jeho biopole a stavem mysli..
ale není to přesné..

Díky , že spolu takto můžeme hledat něco, co neznáme a možná, že v tom množství blábolů najednou
najdeš stopu řešení. ?

ale necháme to chvíli plynout , tak to co nám patří, nemůže nás minout..
Mezi mraky světlo hvězd, snad něco najdeš jako zvěd..

zpátky k tématu
TESLA používal anodionizovaný hliník, když by ten odpad byl také anodiozovaný materiál, a bylo by to ve vrstvách tak by to mohlo fungovat více? Chci sehnat trochu odpadu anodiozovaného hliníku. uvidím co to udělá..

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od Ondřej » 31 srp 2009 18:19

Přiznám se, že je to pro mě problém překládat si z Parkinsonštiny:) Takhle abstraktně se nevyjadřuju.
No nevím jestli orgon jsou O-kroužky, ale možná jen dělals příliš dlouho mechanika motorových vozidel:) Taky se mi to někdy jeví jako bublinky, ale většinou jako ostře ohraničený svítící spermie.
Eloxovaný odpad - nechápu. Pokud je to odpad, tak z obrábění, kde eloxace se dělá až u hotovýho obrobku a ne na odpadu. (?)

Uživatelský avatar
ergo
Příspěvky: 25
Registrován: 31 říj 2009 11:07

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od ergo » 01 lis 2009 13:15

cardej píše:OTVOR
když mi to dávalo sdělení tak mi mezi tím vyvstal příměr párových fotonů. Nepamatuji si to přesně z fyziky, ale bylo to tak nějak, že když jeden foton prochází otvorem tak druhý foton reguje jako dvojče..
Francouzký fyzik Alain Aspect- proto se tomuto jevu říká "Aspectův aspekt" z fotonové klícky lze vypustit nejméně pár fotonů, jednomu z těch fotonů postavil do cesty zrcátko a ten druhý foton i když měl možnost letět dál rovně zkopíroval dráhu svého kolegi.
cardej píše:K té ROZHODNOSTI mi to říkalo , že záleží na pozorovateli, zda se pevně rozhodne a pevně řekne " pozoruji ORGONY"a když je to přímo myšlenka čisté víry, a nepochybuje o tom ani "brvu", tak ORGON zjeví svůj stav a sílu své LASKA- VOSTI.
Tohle se používá jako důkaz toho, že sami vytváříme svou realitu, fyzik když chce pozorovat elektron tak se musí předem rozhodnout zdali chce vidět částici nebo vlnění.
cardej píše:Díky , že spolu takto můžeme hledat něco, co neznáme a možná, že v tom množství blábolů najednou najdeš stopu řešení. ?
Také to vnímám jako skvělé a důležité, můžeme jít a hledat aniž bychom měli jistotu, že se nám kdy podaří najit vysvětlení těchto jevů. Třeba nám pomůže kvantová fyzika, teorie superstrun nebo chaneling.
cardej píše:ale necháme to chvíli plynout , tak to co nám patří, nemůže nás minout..
Mezi mraky světlo hvězd, snad něco najdeš jako zvěd..
Moc krásně řečeno.
Jsou věci mezi nebem a zemí na které naše školská moudrost nestačí milý Horácio...
William Shakespeare

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: Generátor pulsů

Příspěvek od am2 » 07 led 2010 23:06

Myslím, že orgonit nepracuje na piezo principu, ale na úplně jiném, nám (technicky) neznámém.

Existuje obvod CM555 (ICM555, TS555) - tzv. "provedení CMOS" - žere jen 0,2 mA (odběr bez cívky a LED).

Použitím "vysocesvítívé LED" s odporem v sérii 7k5 (1k2 pro napájení 3V) lze odběr LED snížit na 1mA.

Vychytávka, která neubírá proud do cívky, nežere další proud pro indikační LED navíc, a v případě malého kmitočtu i skutečně indikuje, že do cívky teče impulsní proud:
(obyčejnou) LED diodu zapojit mezi výstupní odpor zapperu a cívku
(plus pol LED na výstupní odpor zapperu, minus pol LED na cívku).
Odpor na výstupu zapperu je třeba snížit na hodnotu:
R = ( napajecí napeti - napetí LED ) / pozadovaný proud.
(napeti LED: cervená LED: cca 1.7V , zluta, zelena LED cca 2,5V)
např. R = ( 9V - 2,5V) / 0,005 = 1300R

Obvody CM555 (ICM555, TS555) umí pracovat od 2V.
Pokud někomu vadí slabá kapacita a velka cena baterie 9V,
může použít dva nebo tři nabíjecí 1,2V akumulatorky v serii nebo plochou baterii 4,5V.
Výdrž bude podstatně delší. Výstupní odpor před cívkou je třeba odpovídajícně snížit v poměru napětí.

Odpovědět