orgonit z www.orgonit.sk

Cesta za poznáním...
Odpovědět
Lien
Příspěvky: 2
Registrován: 13 zář 2011 17:40

orgonit z www.orgonit.sk

Příspěvek od Lien » 21 zář 2011 12:17

Čaute,máte nejaké skúsenosti z orgonitmy z tohto e-shopu? Pred nedávnom mi odtiaľ prišiel jeden kúsok. V strede je laspis lazuri,po okrajoch tigrie oko. Špony by mali byť z bronzu,plus sú tam tri guličky striebra. Veľmi sa mi páči,ale nie som si istý či skutočne funguje :| Neviete mi poradiť nejaký spôsob ako to zistiť?Pripájam aj foto
orgonit.jpg
Ďakujem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

sonkad
Příspěvky: 7
Registrován: 13 říj 2011 17:16

Re: orgonit z www.orgonit.sk

Příspěvek od sonkad » 19 říj 2011 09:44

Pripájama sa aj ja k prosbe.. Keďže sa v orgonitoch veľmi nevyznám, veľmi by som ocenila názory skúsenejších kolegov, čo si myslia o orgonitoch z tohto e-shopu. Ďakujem :D

cardej
Příspěvky: 253
Registrován: 16 črc 2009 21:56
Bydliště: Dobřany u Plzně

Re: orgonit z www.orgonit.sk

Příspěvek od cardej » 19 říj 2011 19:07

když jsem se na to podíval, tak konkrétně tento přívěšek ve formě medaile svým způsobem funguje, ale tak trochu pro sebe.
Po obvodě "smyčkuje" jako když "entluješ látku", . V místě závěsu kovového očka silně nasává energie směrem ke středu vloženého kamene.Kamen není správně směrovaný , ani polarizovaný . Siločáry kamene jsou šikmo uhlopříčně pryč a tvoří kolem kamene jakési čtyři podélné a na vrcholu dvě příčné linie- jakási stavidla kterým se kámen brání vidávat se cele směrem ven.
V místě páté hodiny je energetické pole přívěšku přerušené- asi nesprávně rozložené nebo nehomogení směs kovových materiálu.
Jinak tento orgonit říká- odmítám následovat svého nositele. omezuje se ve vztahu k energie středu.

Je to asi tím , zda byl darován, nebo zda byl prodán bez citu. není tam ani to že by byl vybrán "náhodně" majitelem

Jinak pro tu ruku co to drží to říká odlehčit stravu- asi dělená strava . pít vodu která je podobná deštové a do vody přidávat štávu z půl citronu.čaj zlatobýlka se doporučuje.
Jinak je ta ruka velice emocionální a lásku projevuje velice silně a hluboce.

klid a mír ve mně patří i Vám.

cardej
Příspěvky: 253
Registrován: 16 črc 2009 21:56
Bydliště: Dobřany u Plzně

Re: orgonit z www.orgonit.sk

Příspěvek od cardej » 19 říj 2011 19:19

Ještě k Té ruce- má velice citlivé srdce ale má symbol štěstí tak by v pozdějším věku mohlo zůstat zdravé, pokud sám bude omezovat stresové situace a přemíru zátěží.

Prosím správce stránek- oprav mi tam to "vidávat" za vydávat. To je hrubka jako hrom. Ono by mě to v noci budilo. Díky.

Hezký večer.

Lien
Příspěvky: 2
Registrován: 13 zář 2011 17:40

Re: orgonit z www.orgonit.sk

Příspěvek od Lien » 27 říj 2011 21:58

Ahoj,ďakujem za odpoveď:) Myslíš že by sa dal nejako preprogramovať,alebo aby som sa sním nejako skamarátil? :lol: Alebo ho mám z dobrým úmyslom darovať niekomu koho mám rád?Alebo radšej vysielaču kotrý je na kopci za dedinou? :)

Tá ruka je samozrejme moja,ďakujem aj za tipy k zdraviu. Sranda je,že ešte pred tým než som pridal ten príspevok tak som si začal mixovať drink 1,5l minerálky,celý citrón a pár lyžíc medu.Ale v poslednej dobe som to vymenil za 100% ovocné šťavy,ale asi sa k tomu vrátim.A voda podobná dažďovej?Neviem čo si mám pod tým predstaviť :roll:

cardej
Příspěvky: 253
Registrován: 16 črc 2009 21:56
Bydliště: Dobřany u Plzně

Re: orgonit z www.orgonit.sk

Příspěvek od cardej » 30 říj 2011 00:22

Pro mne to říká na tom vyladění přívěšku se má ještě pracovat . Je třeba po obvodě v nějaké té vzdálenosti od okraje vyvrtat v místě kde má ciferník čísla hodin malé otvory o průměru cca 1 až 1,5 mm V místě očka je to jako 12
tedy tady pod očko patří dva otvory -středová osa linie očka a na každé straně trochu níž jeden otvor.Tím se mi obraz siločár vyrovnává.
Určitě budeš šikovný a sám odhadneš v jaké vzdálenosti od okraje aby odlitek nepopraskal a přitom to působilo symetricky a mělo to nějakou estetiku.

Pokud se týká té vody. Tak to také může napravit takzvaná "ledovcová voda" "přemrzlá voda".
Ty 100% bys měl ředit 2dcl destilované vody z lékárny. Snáze odplavuje nečistoty. Jinak však s destilovanou vodou opatrně.

jozef
Příspěvky: 28
Registrován: 06 dub 2013 22:47
Bydliště: Košice

Re: orgonit z www.orgonit.sk

Příspěvek od jozef » 29 čer 2013 17:14

mam nejake orgonity z tejto stranky a funguju slusne. su kvalitne, som s nimi spokojny.

Odpovědět