Svetielkujúce orgonity v tme

Jak začít, zkušenosti...
pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od pyrotechnik » 07 pro 2013 17:02

ahoj JOFI, co se týče TW, to jsem vyrobil díky antonovi a syslovi, kteří se tady do toho pustili. Když jsem ho dokázal vyrobit já, dokážeš to i ty. Má registrace zde vznikla vlastně pouze na základě toho, že jsem chtěl vidět jeden obrázek a jako neregistrovaný jsem neměl možnost. Od té doby tady spamuji. :) ...a pyrotechnik byla první myšlenka, která letěla kolem.

Jinak jsem rád, že orgonit vnímáš jako poslání, stejně jako já a ne jenom jako fyzikální "jev/strojek", děkuji, hezký den.

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od kolosjackos » 08 pro 2013 12:59

ot
to co ondrej mysli je tohle http://cs.wikipedia.org/wiki/Netiketa

@ondrej: precetl sem si znovu ten text a hlavne ty odkazy na osud.cz. na 99% jsou tam uplne pitomosti, jako napr "kvalita orgonu" anobo "...husté pole DOR, které je podmínkou pro správnou funkci této technologie" a podobne. nema smysl neustale odkazovat na WR.
co my uderilo do oci byl odkaz na KELLEY a uz se vubec nedivim. c. kelley nedostal teorii orgonu do finalniho stavu, ale prevratil celou orgonomii vzhuru nohama. dokonce vnima dor jako neco positivniho, takze ted uz aspon vim odkud vitr veje.
http://nachrichtenbrief.wordpress.com/2 ... el-teil-2/

tvuj postoj proste nesedi s tim co na svoji strance tvrdis. emoce ovplyvnuji orgonit (je to puoze orac) a mas to tam napsane, ale tomu neveris. duvod je v tom, ze to mas cele odkopirovane a prelozene od crofta a jinych "borcu" ze zamori. pro tebe asi netika neplati, bod tam zadny odkaz nevidim :roll:
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od Ondřej » 08 pro 2013 19:59

Řekl bych, že na foru o orgonitu mluvím o správně vyrobeným orgonitu a eticky prodaným, a ty mluvíš o naší osobní Jedinečnosti, svých jedinečných zkušenostech, barevným světě a že se někdo někomu směje. (?) A posmrtných životech a ještě o...
"s tebou komunikuji tak, jak ty komunikuješ se mnou." -aha, takže si nepřestáváš vymýšlet. Nebo jsi vztahovačný, když jsem mluvil o určitém vzorku výrobců orgonitu.
"Možná že jednou budeš hrdý na to, co jsi zveřejnil o orgonitu na webu" -proč jednou někdy? Byl jsem hrdý hned:)) Ale nejradši jsem, že na základě jednoho článku se mi orgonit podařilo rozšířit do povědomí a hlavně se během 2-3 let ogiftovala ČSR, aniž bych musel investovat meloun a leta času. To byl taky záměr.
"Dalo by se říci, že jde o všechno." -prý se to ilumíkům nepodaří, ale bude to stát ještě hodně lidských životů...
Ještě jsem se díval na to svoje údajný zamotání v dutozemi. No nic extra jsem nenašel, takže asi zase výmysl.

JOFI: ano, díky za tvé osobní dojmy a pocity. Každý ať si přebere sám, zda chci jen poučovat anebo prostě jen komentuji a vysvětluji to, co jsem viděl a co znám z praxe. Nebo jestli si hraju na Mistra Světla:) co ho má většího a další tvoje konfrontačná rétorika.
Ad dekorační orgonit: s většinou dekoračního nemám vůbec problém, že je v něm i půlka prázné pryskyřice. Ale ať lidi dekoraci, kde je objemově cca 2% třísek, neprodávají jako orgonit! Je to normální zneužití pojmu a lidi co vidí energie, takový "orgonit" poznají zdaleka. To je dekorace a nic víc. Pokud z ní leze energie, protože jsou v ní kameny, nic to na věci nemění. Je to dekorace z kamenů a pryskyřice, ze které leze detekovatelná energie. nebo možná ještě talisman.
Taky jsem dělal rodině dekorační s 20% prázdnoty, ale na webu se to neobjevilo.

viewtopic.php?p=18891#p18891 "Takže moje orgonity záujemcom zhotovujem /predávam/ v podstate za cenu mojich nákladov." -není to náhodou lež? Ceny máš několikanásobek nákladů. Hodláš to tam dopsat?

(kolosjackass je na forum nasazený troll, s úkolem torpédovat forum a ideu orgonitu, nic víc)

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od Ondřej » 08 pro 2013 20:58

Ještě k efektům nákupu orgonitu za 10x větší cenu. Dejme tomu, že zájemce chce utratit 800 Kč za orgonit. Při variatě orgonitu za rozumnou cenu, si za tyhle peníze prošpikuje orgonitem celý barák, včetně postelí, obýváku, vodovodních trubek, sklepa s radonem atd., a ještě mu zbyde několik TB na ogiftování blízkých vysílačů, stromů nebo vodních ploch. To znamená, že udělá ještě něco pro blízkou přírodu a okolní lidi.
Při variantě předraženého orgonitu dostane 2-4 hezké odlitky, které jsou ale natolik malé, že jako orgonit s jeho funkcemi jsou téměř bezvýznamné. Jeden na noční stolek, jeden do práce na pochlubení a jeden do obýváku/jinam. Jaká je čistící síla orgonitu o objemu 7-30 ml?? Energii může dávat jakkoli hezkou a může být zjistitelná na metry daleko, což je normální, ale jeho orgonitová síla je titěrná. Co ostatní důležité aplikace jako vodovod, antény permanentně produkující DOR, jídlo, zahrada atd atd?
Ovšem majitel bude možná přesvědčený, že za svých 800 udělal to nejlepší co mohl, protože mu tento prodejce jinačí variantu ani neprozradil.

Sotva dopíšu, už vím o dalším téma.

pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od pyrotechnik » 08 pro 2013 23:27

Některé věci zkrátka ještě nejsi schopen pochopit a dát si do souvislosti.
"posmrtný život" byl pouze příklad, aby to pochopil "hlupák i fyzik" a to celé jsem ještě dvakrát zdůraznil.

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od kolosjackos » 09 pro 2013 14:40

ot
ondreji hrajes se tu na dedu vsevedu, ale jak uz psal juhele, mate v tom uplny hokej a michate hrusky z mrkvou.
tu na foru tvrdis presny opak toho co mas v "tvojem" clanku. na co se hrajes?
kristaly se nedaji pogramovat? jo? kdyby to tak bylo, neexistovala by zadna technika a my by sme tu nemuseli diskutovat. proc je vlastne cistis a nabijis?
dale v clanku pises neco o ionizaci, ale tu si nedavno tvrdil, ze u orgonitu se zadna ionizace nekona, coz je sice spravne, jenze v tvojem clanku si to este nenapravil a ted ty chlopotinky rozsiruje kde kdo, protoze si mysli, ze ty mas prehled. muzes byt na sebe velice hrdy.
to ze orgonit jako transformator je pouha IDEA, ti okamzite podepisu. tu transformaci nkdo nkdy nicim nepodlozil a ani nepodlozi. a nechodte my sem s tim ze se orgon neda merit!


prehled budete mit ale az potom kdyz pochopite co vlastne orgon je a ze bez nej zivot neexistuje.

a hlavne si to uz konecne prosim vas prestante plest s elektrinou. zadna pozitivni orgonova energie neexistuje. POR je vymysl esoteriky.
orgon bud zije a spusobuje spontanni pochyb jako treba u cloveka anebo je mrtev, to je pekne videt v atmosfere kde se nic nehybe a netvori ani mracek, coz se tu ale bere za velmi dobre, bod zmizla "chemka", co je vskutecnosti zoufali pokus vytvoreni nejake oblacnosti nasi zemi. a ta cerna hmota je melanor a nema s tim co na nas praskuji absolutne nic spolecne.
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od Ondřej » 09 pro 2013 18:38

Poukázal jsem, že píšeš celý odstavce o čemsi pomalu mimo téma, což neznamená, že jsem nepochopil prostý příklad s věděním o životě umrlce. Jak si opět vymýšlíš.

(vrchní hokejista troll kolos lže ve všem co řekl, snad kromě toho že říkat "pozitivní orgon" je nevhodné/nesmyslné)

Tak a teď zpět ke světélkujícímu orgonitu :mrgreen:

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od Ondřej » 09 pro 2013 18:45

napsal jsem: "dekoraci, kde je objemově cca 2% třísek", myslel jsem: ...kde je objemově 2% orgonitu, tj. směsi třísek a pryskyřice...

pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od pyrotechnik » 09 pro 2013 20:11

Ondřeji, mám pocit, že se tu zbytečně hádáme, zkrátka, abych to shrnul, todle nikam nevede.
Máš pravdu, že ve vláknu "nabídka orgonitů", by se měli objevovat pouze nábídky orgonitů, ale JÁ jsem o DIMENZÍCH v tomto vláknu NEZAČAL! Kdyby záležilo na mě, tak bych tyto příspěvky odstranil.

Co se týče off topic, většina informací v tomto vláknu je off topic a nevšímnul sem se, že by ti to vadilo.

A co se týče pozitivní energie, jako názvu, vše jsou pouze SLOVA a osobně si myslím, že jde o vyjádření něčeho, jako dobro a zlo (pozitivní energie, negativní energie) a samozřejmě, že je to nepřesné pojmenování, důležité je to, že tomu zkrátka rozumíme, když o tomto píšeme/mluvíme. Já to vnímám spíše jako přirozená energie a nepřirozená energie, z pohledu stvoření "Světa". Dříve totiž "nepřirozená energie" nebyla, hezký den.

juhele2009
Příspěvky: 482
Registrován: 19 kvě 2010 19:44

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od juhele2009 » 10 pro 2013 00:37

pyrotechnik
Tvůj poslední odstavec jsem si raději přečetl 3x, abych pochopil, o co ti jde. O energii, aha. Hlavně o tu přirozenou, tak to bude trošku problém ... Nic takového totiž neexistuje. Z pohledu člověka, i z pohledu vývoje vesmíru. Ale chápu tě, máš radši dobro než zlo (kdo ne?) a tento příměr se snažíš napasovat na věci, které tě obklopují, třeba na orgonity, které tě jistě obklopují "přirozenou", pozitivní energií, že ano ... Ovšem dějiny Země, resp. člověka formovala (a stále formuje) i energie "negativní", to se holt nedá přehlídnout. Uvedu jen dvě poznámky: tady na těchto stránkách http://1url.cz/DB66 uvidíš krátery, které vznikly po dopadech meteoritů. Jistě uznáš, že když tě trefí meteorit, tak to nic hezkýho (pozitivního) není, ba naopak, celá věc smrdí negativismem, a to máš hned zkažený celý odpoledne. Ovšem, to zdaleka není všechno - v knižním klubu, edice Záhady, vycházejí posl. dobou výborné knihy. Něco málo o historii Země se dozvíš např. z titulu Země versus katastrofy od H.J. Zillmera http://1url.cz/zB6A. Je to výborné čtivo, naprosto neotřelý pohled na vývoj téhle koule, který z darvinovců dělá směšné figury - aneb, jako už po několikáté, všechno je jinak. Jak si jistě z názvu pochopil, a píše se to i v bibli, katastrofy nejsou v historii homo sapiens nic vyjímečnýho, potopa zkrátka byla, a přes to vlak nejede ... Pokud jsem někoho urazil přízemním "materialistickým" názorem, letí k vám omluva. Ale pokud někdo máte logické vysvětlení, co je to "nepřirozená energie", rád si to přečtu ... :idea:

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od kolosjackos » 10 pro 2013 01:31

ot
Ondřej píše:Poukázal jsem, že píšeš celý odstavce o čemsi pomalu mimo téma, což neznamená, že jsem nepochopil prostý příklad s věděním o životě umrlce. Jak si opět vymýšlíš.

(vrchní hokejista troll kolos lže ve všem co řekl, snad kromě toho že říkat "pozitivní orgon" je nevhodné/nesmyslné)

Tak a teď zpět ke světélkujícímu orgonitu :mrgreen:
nemam duvod lhat anebo si vymyslet.
Ondřej píše:orgonit prý ionizuje okolní vzduch. Já to ověřeno zatím nemám. Pokud ale ze záporných iontů dělá kladný, tak všechen okamžitě hážu do popelníce:) Pro život a zdraví jsou samozřejmě potřeba záporný ionty (přebytek elektronů).
http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=20&t ... rt=0#p1389

anebo uz sou nejake "dukazy" o ionizaci. orgonit by musel byt cerny od prachu a smrdet ozonem, pokud by dokazal neco zionizovat!

orgon nema zadnou frekvenci, ktera by se dala nejak zvysit. tapete ve tme, obelhavate lidi a delate z NASI planety odpadkovou deponii a dor peklo.
zajimave ze kazdy kdo zacne pouzivat vlastni rozum a ty esotericke keci spochybnovat je okamzite placeny izraelsky troll, jen proto ze s tebou nesouhlasi :mrgreen: no ale jak si spoznal byl sem pred par lety stejne naivni a sedel si na ocich.
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od kolosjackos » 10 pro 2013 01:58

ot
@juhele vim ze si myslis ze orgon je jen duchovno. reich byl nejdriv jen obycejny psychoanalitik a az po nekolika letech prace s pacientma objevil biologickou sexaulni energii, podlozil ji az pozdeji, kdyz zacal sledovat rakovinove nadory a udelal experimenty z bionma, atmosfericky a galakticky orgon objevil az tesne potom a zacal se vjenovat i kosmologii.
jde hlavne o funkcionalni mysleni. a to je hlavni rozdil mezi reichem a ostatnimy mechanomystickymy vedci (metafyzika). reich psal jen o tom co videl a kazdou svoji teorii podlozil pokusma. dival se na vec v jejim celku a nevybiral si je nejaky kousicek a s toho pak predpokladal zbytek aniz by o tom neco vedel, tak jak to dela bezne dnesni veda.
zakladem vseho je pulzace co je hlani vlastnost zivotni energie. lidske organy nebo treba embrio maji podobu orgonomu (nejmensi castky orgonu).
What is Orgonomy
Orgonomy is the natural science of orgone energy and its functions. This energy obeys certain laws, and Wilhelm Reich described the functions of the energy and its effects very specifically. To date, we know of no scientific evidence that has been presented that allows us to overturn or even modify any of Reich's original premises or formulations. His energetic theory provides a unified scientific explanation for the development of all living organisms and the structure of the physical world - from the formation of a single-celled protozoa to the construction of the cosmos.

It is important to note that Reich foresaw that his scientific discoveries risked distortion and warned against the mystification of natural energetic functions, for he believed that such distortions are the consequence of armoring.

What is Orgone Energy
Orgone is Wilhelm Reich's name for the energy from which all nature is created -- the creative force in nature.

Reich proposed some general laws and principles regarding orgone and how it functions. Orgone is:
(1) Mass free and has no inertia (making it difficult to measure)
(2) Universal
(3) The medium for electromagnetic and gravitational activity
(4) That from which matter is created

What is Armoring
Armor refers to the bodily contractions that involuntarily occur when an individual suffers a traumatic experience. Unfortunately, once armor forms, it takes on a life of its own and forever has an effect on all future functioning.

It is the total defense apparatus of the organism, consisting of the rigidities of the character and the chronic spasms of the musculature. Armor functions essentially as a defense against the breakthrough of emotion—particularly anxiety, rage, and sexual excitation. Armoring is usually described as either:

(1) Character Armor: The sum total of typical character attitudes that an individual develops as a defense against anxiety, resulting in character rigidity, lack of contact, or "deadness.
OR
(2) Muscular Armor: The sum total of the muscular attitudes (chronic muscular spasms) that an individual develops as a block against the breakthrough of emotional and organ sensations, in particular anxiety, rage, and sexual excitation.
zdroj: http://www.orgonomy.org/faq.html
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od pyrotechnik » 10 pro 2013 10:16

jůhele:
co se týče toho posledního odstavce, ikdyby sis ho přečetl 100krát, tobě to stejně nic neřekne.

Jestli si byl pozorný, tak si se mohl všimnout, že jsem se tady zmiňoval o lidech, kteří rádi čtou a celkově se zajímají o názory druhých lidí, zkrátka lidé bez jakýchkoliv osobních zkušeností(nemám teď na mysli třeba pití piva, nebo onanování), tam věřím, že nějakou zkušenost máš. Ty jsi další z TEORETIKŮ a děkuji ti za další odkazy, které chodí mým směrem, mě teorie druhých lidí nezajímá a weby a knihy o stvoření světa také ne.

To o "přirozené energii" si jenom nepochopil, ani si nemohl, protože to byl můj pohled, UŽ SI DOMA?
Vše jsou pouze SLOVA (pozitivní energie, přirozená energie), kterýma se snažíme něco vystihnout a to jsem ve svém přispěvku se snažil zdůraznit a i přesto, že sis to přečetl 3krát a pomalu, tak ses toho zdůraznění nevšiml.
A jestli považuješ meteorit za negativní energii, jestli tomu opravdu věříš, tak je to jenom důkaz/výsladek toho, jak VELICE MNOHO VŠELIJAKÝCH INFORMACÍ se může projevit v jedné mysli-chaos. Potom chápu, že orgonit vnímáš jako talisman a zároveň rozumím všem "tvým názorům",.... no tvým???, jak se to vezme.

Ale je vidět, že hledáš, že se zkrátka nechceš smířit s tím, co si myslíš, hezký den.

A Darwinovu teorii nebrat vážně....a knihy také ne, protože, zkrátka jeden opisuje po druhém. Jsou i dobré knihy, neříkám že ne.

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od Ondřej » 10 pro 2013 20:35

pyro: Pouze jsem tam seriozně a marketingově korektně uvedl svou stránku. Humor, lehce pochopitelný. Nesmyslně bafat začals pouze ty. Po letech.
Na celým foru je 30% textu offtopic, poněvadž neexistuje moderace. I toto vlákno by šlo lehce opravit. Například by se opravil název na: Jemně duchovně-intelechtuální stimulace pro gentlemany.

troll: Dík žes "to" našel. Každý si teď může udělat obrázek jak lžeš.
Na detektor ionizace jsem doteď nenarazil - nemohu sloužit. Olepení prachem nemá nic společnýho s ionizací blízkýho vzduchu, to si hokejuješ se statickým nábojem. V lese silně převažuje záporný náboj, citíš tam ozon? Já ne.

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Svetielkujúce orgonity v tme

Příspěvek od Ondřej » 25 pro 2013 20:16

Divejte, našel jsem dechberoucí etalon svítícího orgonitu! Pyramidka o výšce 65mm se zalitým "svítícím oblázkem", což je taková ta plastová pecka z Chiny, za pouhých 2500 Kč! To prostě musím mít. Anebo radši ne, poněvadž výrobcem je starý známý Mgr. Šebela :lol: Který agresivně loví prodejny a překupníky jeho zboží ze zaručeně pravé jantarové stromové pryskyřice z obarveného polyesteru.
Na stránce dole: orgonitymoravia.cz/index.php/nabidka/53.html?start=1

Odpovědět