PSI wheel - Egely wheel

Jak začít, zkušenosti...
Odpovědět
Uživatelský avatar
orwa
Příspěvky: 142
Registrován: 13 čer 2009 09:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od orwa » 07 zář 2009 20:47

Zdravím všechny lidičky,
vidím že přibylo několik dalších "hlášených" nadšenců do naších řad, tak je tedy zdravím zvlášť :P !
Našel jsem na netu takovou bezva hračku, jistě ji všichni znáte - Egely wheel . Je to vlastně měřák vaší bioenergie a opravdu funguje. Prodává se za nějakých 900 kč a existuje i verze vylepšená elektronikou s ledkama a ta vám přímo ukazuje, jak na tom jste. Stačí k tomu kolečku přiložit nějakou ruku :lol: , nejlépe svou a pravou.
egely wheel.jpg
Jak jste na tom O.K. tak kolečko jen frčííííí :lol: .

Aby jste si to mohli vyzkoušet ihned a prakticky bez finančních výdajů, tak jsem okopčil od "amíků" takový větrník, který se docela neopodstatněně nazývá "PSI wheel" . Samozřejmě se psy to nemá nic společného, PSI je druh bioenergie, ale vím o tom houby, tak se nebudu rozepisovat. ALE..........
P9070006.JPG
tento větrníček "dělá" roztodivné věci :o !!!
Točí se, netočí se, najednou prudce zastaví, točí doprava, točí doleva,poškubává sebou atd. Vyzkoušejte sami!
Stavba jednoduchá - dokuřte svoje cigarety, vyndejte z krabičky ten vnitřní obal (nekuřáci musí skočit do popelnice), vystřihněte z toho čtvereček, přehněte přes hrany na trojúhelníky a zpět. No a máte to i s vrcholovým středem. Dále vezměte korkový špunt, zapíchněte do něj (né do prstu) jehlu špičkou nahoru, nejlíp to jde kleštěmi (kombinačkama). No a je to. Na jehlu lehce nasadíme větrník, slabým zafuněním se ujistíme, že se nám volně točí a můžeme započít naše snahy o roztočení větrníku pouhým přiložením ruky - nejlépe své. Ti co mají obě ruce levé, tak můžou použít kteroukoliv a ti ostatní TAKY :lol: !!!
P9070004.JPG
P9070005.JPG
A až vás bude tento větrníček dokonale poslouchat, tak si to můžete trochu vylepšit tím, že to celé přiklopíte nějakým průhledným skleněným předmětem a pak klidně můžete na to funět a odfukovat si u toho a ejhle NIC !
Ale ono to jde ! Po delším tréninku jde větrník roztočit i přes sklenici :roll: .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pavel Serafin z Nového světa http://serafin.mysteria.cz

Uživatelský avatar
orwa
Příspěvky: 142
Registrován: 13 čer 2009 09:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od orwa » 07 zář 2009 21:21

Pokračuji dalším příspěvkem, neboť jsem vyčerpal limit příloh.
P9070007.JPG
Přes to sklo je to fakt mazec, ale opravdu to jde !
P9070008.JPG
Ještě jsem teď náhodou přišel na další využití "větrníku". Po nafocení těchto fotek jsem větrník postavil před LCD monitor a ejhle děje se nějaká činnost - točí se jednou doleva, pak opět doprava, zabrzdí a rozechvěje se , no stále něco koná. Takže mně napadá, že to může být dobrý indikátor na všelijaká záření. Zkusím ho ještě otestovat mobilem, akorát nevím kde jsem ho zas nechal ležet :roll: , nechcete mně někdo prozvonit .............. :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pavel Serafin z Nového světa http://serafin.mysteria.cz

Saila
Příspěvky: 274
Registrován: 01 črc 2009 16:07

Re: PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od Saila » 07 zář 2009 21:46

musim rict ze to je fakt psycho kdyz se vam to porpvy zaskuba a pootoci:-D
"život je jako jedna velká LAN párty" :-D by me...

ercecko
Příspěvky: 427
Registrován: 24 čer 2009 22:30
Bydliště: Zlínsko

Re: PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od ercecko » 07 zář 2009 23:01

me se to roztocilo hned jak jsem to postavil a pak jak sem tam dal ruku tak to stridalo smery, chvili jelo pomalu nebo stalo atd.. sranda :-D ale roztaci se to i bez ruky u toho

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 107
Registrován: 25 kvě 2009 08:59
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od ATA » 08 zář 2009 10:14

Před par lety sem tim taky blbnul zkoušel sem na tom telekinezi povedlo se mi to roztočit asi z 2 metru pod sklenici
ale asi po 3 mesicich teningu a hodne to vysilovalo unava bolest hlavy nebyl sem na to dodt připravenj ,spatny smerovani energie..


Pokud to nemate jen na zabavu a chtecete aby ty pokusy byli aspon trochu prukazny tak to chce vzdalenost aspon 1m když je to pod sklinkou nebo 2m
když je to volne a v tom pripade postavit ješte jeden a dat ko tak 15cm vedle jako kontrolni.

pokud sou ruky blizko tak je to hodne ovlivnovany teplem co znich vyzařuje vznika proudeni vzduchu a to roztoči
teplota ruk se da zmnit soustredenim -meni se tim jejich prokrveni a teplota

dalši vec je statickej naboj taky na to docela silne pusoby aby se omezil chce to aspon 30cm od toho schvalne vemte nejkou propisku nebo neco platovyko parkarat si tim projedte ve vlatech a pak približte k psy wheelu tak na 5cm

pokud je pod sklenici chce to aspon 50cm když je min tak se sklenice teplem z ruky v jede časti ohřeje a pak v ni vznikne proudeni vzduchu ketry psy wheel roztoči
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum! :)

akratochvil
Příspěvky: 4
Registrován: 23 lis 2012 21:55

Re: PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od akratochvil » 23 lis 2012 22:07

Zdravím, kolečko EW testuji už několik měsíců . Píšete, že teplem vyvolané vzdušné proudění roztočí kolečko, zjistil jsem že tomu tak docela není ! To je chybná interpretace důvodu pohybu kolečka ! To jsou mé testy, které dokládají, že se o teplo v rotaci kolečka nejedná .
phpBB [video]

Tento test kolečka EW ukazuje, jak na jeho rotaci působí teplo sálající z třech sklenic ! Kolečko nevykazuje souvislou rotaci, která je u vlivu ruky pozvolná, zrychlující se a nepřerušovaná .
Důvody, proč kolečko Vitality Indicator ( Egely Wheel Vitality Meter ) nemůže být tepelným strojem v působnosti tělesného tepla ruky na jeho rotaci. .

1. Po přiložení levé a pravé ruky jednoho jedince ke kolečku, může dojít k tomu , že jedna ruka kolečko roztočí a druhá ne. Přestože tepelný vliv tělesného tepla obou rukou působí ve stejných teplotách okolního vzduchu v bezprostředním postupném působení !

2. Každému rozdílnému jedinci na přiložení rukou, reaguje kolečko jinou rychlostí i když teplota rukou se pohybuje v podobných a sobě blízkých hodnotách a to i v přímém postupném působení v jedné místnosti různých jedinců.

3. Vysoké hodnoty teploty u jedince se zvýšenou tělesnou teplotou v nemoci , nezpůsobují rychlejší rotaci kolečka. Na základě většího výdaje tepla ruky a razantnější tepelné výměny s chladnějším vzduchem by se kolečko mělo točit rychleji. Netočí !

4. Kolečko nereaguje rotací na tepelný vliv u neživých předmětů... viz níže ..( v předpokládaných hodnotách teploty ruky cca 33'C - 42'C ) v působení na jeho menší polovinu obvodu, z pozice a tvaru ruky. ( ...tři porcelánové hrnky , tři sklenice, dvě plastové nádoby a gumová rukavice naplněné teplou vodou ) Takto vyvolané vzdušné proudění kolečkem jen nerozhodně cuká, ale rotaci kolečka z jeho klidové pozice nevyvolá !

5. Kolečko se točí i u přiložené narovnané dlaně se zaťatými prsty, kdy nepůsobí menší hodnota teploty prstů než-li má dlaň a nemůže se tak vzdušný proud směrovat ke slabšímu působení tepla. Působící tepelný vliv sám o sobě kolečkem neroztočí, protože vzdušný proud takto vznikající nemá potřebné prostorové usměrnění .Tvar ruky nepředstavuje tzv. komín ve kterém by se mohl vzdušný proud opřít o stěny a stočit se tak do víru, kdy by nastal zdroj pohybu kolečka k rotaci

6 Snížení stropu a zmenšení prostoru kolem ruky a kolečka, způsobí rychlejší prohřívání vzduchu v tomto malém prostoru, ohřívaný vzduch se rozpíná a působí na celý obvod kolečka, na všechny jeho zuby ve všech
možných směrech , kolečko nemá šanci rotovat , protože ho fyzicky brzdí tlak usměrněného ohřívaného vzduchu .
viz: http://www.animatedengines.com/ltdstirling.html

Tepelný stroj potřebuje ke svému chodu prostorové usměrnění vzdušných proudů, které tak mohou působit na fyzické předměty, které jim stojí v cestě. Volné uvolňování tepla do prostoru způsobuje vzdušný proud , který jen stoupá a rozpíná se a nezpůsobí, tak mířený a cílený vzdušný proud po směru rotace kolečka . Procházející vzdušný proud kolem méně než poloviny zubů kolečka , nemá potřebný fyzický tah, aby za balancující lehké kolečko zabralo a to souvisle rotovalo., navíc prochází více směry, což kolečko může brzdit

Animated Engines - Low Differential Stirling
http://www.animatedengines.com
Animated illustration and description of the Low Temperature Differential Stirling engine.

Tonda


jozef
Příspěvky: 28
Registrován: 06 dub 2013 22:47
Bydliště: Košice

Re: PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od jozef » 24 kvě 2013 09:36

napada ma hodit sem tento link :)
http://www.youtube.com/watch?v=icP-fHkGN28

akratochvil
Příspěvky: 4
Registrován: 23 lis 2012 21:55

Re: PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od akratochvil » 08 čer 2013 08:25

Díky za odkaz, super, podívám se !

akratochvil
Příspěvky: 4
Registrován: 23 lis 2012 21:55

Re: PSI wheel - Egely wheel

Příspěvek od akratochvil » 02 úno 2014 20:58


Odpovědět