USA-třetí říse 21 století

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Richelieu
Příspěvky: 100
Registrován: 19 čer 2009 14:29
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Richelieu » 16 zář 2009 17:18

Toto neni tak uplne prehledne ale uvedu svuj nazor na to.
Myslim ze tady na zemi neni jen jeden system ale hned nekolik navzajem souperici.
Jsou informace o tom ze tady je vedena valka o duse.
Pravdepodobne to jsou zajmove skupiny ktere se deli obecne na dve, poslove svetla a temni sluzebnici.
Obe dve skupiny bojuji o duse smrtelniku aby tim posilily sve rady [armady].
Temni se snazi strhnout do nevedomosti co nejvice dusi aby jim slouzili pro dobu ktera ted nadchazi.
Je to popsano v knihach Frantisek Bardon - Frabato, doporucuji precist a K.M.
Tudis ne vsichni odchazeji stejnym tunelem na stejne misto, ale to je spekulace.
A pak je tu strazce prahu, hranice mezi dvema svety. Temni hlidaji tuto hranici a liklidujou kazdeho kdo se k ni pokusi jen priblizit. Alegorie k tomuto jsou hranice v nasi minulosti, kdo touzil po svobode [konecne se nadechnout beze strachu] musel nejprve prekonat ostnatej drat. Pokud si nekdo mysli ze toto uz mame zasebou tak se seredne plete. Tento plot jen proste neni vydet ale existuje stale a je stejne nebezpecnej jako byl kdysi, mozna i vice prave proto ze neni vydet. A tak kazdeho ukolejbava v tom ze vsechno uz je v poradku.
Tim vsim chci rict ze hlavni ukol temnych je v tom aby nikdo nepresel na druhou stranu v tele a zustal pri tom nazivu.
Protoze pak by mohl rict pravdu o tom jak to zkutecne je a treba zalozit nejake hnuti, psat knihy a delat jine veci.
To by jim stizilo praci kterou tady delaji a to jisto jiste nechteji.
Takovi jedinec ma obrovskou moc a silu menit dejiny sveta a zasahovat do radu veci.

Jen si predstavte ze se vam podari zaziva v bdelem stavu procitnout ze snu a uz neni zadna iluze...

V nekonecnosti prostoru a casu, lhedam stripky sve duse a kazdym krokem jsem bliz sam sobe. ;)

lydka
Příspěvky: 44
Registrován: 23 čer 2009 10:42
Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od lydka » 16 zář 2009 19:33

Clovek nikdy nemoze vytvorit technologiu kt by bola silnejsia ako zakony kt. su v celom stvoreni ...

ide o to ze ked dusa vystupi z tela tak ma na sebe este ine jemnejsie tela . na to aby vzniklo hmotne telo tak musi mat najprv svoj jemnejsi predobraz ...najprv musi vzniknut astralne telo az podla tohto predobrazu vznikne hmotne telo. a preto duchovia priputany k zemi sa nemozu vtelit ani do vyvyjajuceho sa babetka ani do uz dospeleho tela z toho dvovodu ze maju na sebe este jemne tela ...a to telo do ktoreho chcu vstupit ma tiez jemne tela ...takze sa tam vlastne ”nevojdu” . ked sa chce znovu inkarnovat na zem tak musi najprv opustit zem a ist vysie do jemnejsich urovni a az potom odtial sa moze vratit na zem …ale potom on uz nerozhoduje o tom do ktoreho tela vojde …a ci sa vobec bude moct vratit !!! je to dobe vymyslene . keby si duch mohol po smrti svojho tela vybrat telo do ktoreho vojde tak by vetsina duchov ostala na zemi a znovu by sa narodili a ti duchovia ktori cakaju na svoje narodenie v jemnejsich urovniach by sa nedostali na rad ….. neviem ci je to dost zrozumitelne :?

dalej …nemyslim ze na to aby sa dusa dostaala do zahrobia potrebuje nejaky “ dopravny prostriedok / lod “ ked dusa opusti telo tak bud zostane na zemi ked ju tu nieco drzi, a ked nie tak tym ze ju tu telo nedrzi tak podla svojej tiaze / cistoty vystupi na miesto v zahrobi kde patri: dobry k dobrim , zly k zlym ...podla rovnorodosti. ...a tam sa moze zdokonalovat a ist vysie alebo sa zase narodit.

Vojna o duse: dobro chce aby sa duse dostali do neba ...zlo chce aby isli do pekla (zjednodusene povedane ) ale len ty o tom rozhodujes kde pojdes ked si dobry nikto ta nemoze zadrzat a pridat tan a svoju stranu :!:

Myslim ze je vela ludi kt. Sa vratili z druhej strany a ja si to pametaju . napr. Ludia ktory prezili klinicku smrt …niektory dostali ulohu a teraz ju plnia … pisu knihy atd. a ajtak ich vetsina ludi nepocuva a neveri im . su ludia ktory sa mozu ist pozriet na druhu stranu pocas zivota , v lepsom pripade im nikto neveri v horsom ich zatvoria na psichiatrii

Uživatelský avatar
Galliano
Příspěvky: 392
Registrován: 01 zář 2009 20:57
Bydliště: Nora blízko solar plexu
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Galliano » 16 zář 2009 21:22

No tak, abych taky přišel se svojí troškou do mlýna.
Já to mám v dimenzích. My, bestie, tady na zemi se nacházíme ve třetí dimezi. to je náš hmotný svět, který dokážeme jakžtakž chápat. Paralelně s námi tu ale existují i další dimenze, další rozměry, které s našimi fyzikálními zákony učenými ve školách nikdy nedokážeme ani trochu pochopit. V každé dimenzi jsou duše (energie, vědomí, jak chcete) na různé úrovni poznání - to by souhlasilo s jemnými těly dle Lydky.
My lidé, abychom se mohli dostat výše, abychom mohli zvýšit své vibrace a postoupit do vyšších dimenzí (a komunikovat, s mimozemšťany, dušemi, energiemi atd.) musíme se zbavit svých strachů, které by se ve vyšší dimenzi zhmotnily, což bychom nemuseli psychicky unést. Proto nikdo, kdo cítí jenom sebemenší náznak strachu z čehokoliv, nemůže se nikdy dostat do vyšší dimenze. To je přesně to, co stínová vláda světa chce, abychom dleli dále ve svých obavách a ve svém strachu a nebyli schopni postoupit do čtvrté a páté dimenze, kde by nad námi ztratili veškerou moc. Proto je pro nás tak důležité zbavit se strach... A jenom pravda nás dokáže osvobodit.
Takže města... možná... ale spíše paralelní světy, které dokážeme vnímat pouze po dostatečném zvýšení svých vibrací a totální absenci strachu...
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 66
Registrován: 28 kvě 2009 01:08
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Sunny:-) » 16 zář 2009 23:47

Musím říct, že jsem moc rád, za vás za všechny, kdo tu jste a přispíváte sem, protože různé vaše názory a postřehy, jsou vskutku více než přínosné. Takže děkuji za vás. :-)

Co se týče toho strachu, tak s tím budeš mít pravděpodobně úplnou pravdu, alespoň co jsem mohl zatím poznat. Pár let jsem se věnoval aktivně astrálnímu cestování a zbavení se strachu byla jedna z úvodních věcí, kterou musel každý v sobě vyřešit než mohl jít někam dál. (právě proto, že by se to ihned manifestovalo) Čím více poté člověk vnímá vše okolo sebe i zde a vnímá, že běžně vše vychází buď ze strachu (obvykle) nebo lásky.. je to potom jasné, kudy se vydat dál a na čem pracovat. Strach člověka brzdí jako málo co jiného. Takže čím víc ho každý z nás vyndá, tím lépe a svobodněji se mu bude chodit po světě. :)

Jinak "strážci prahu" skutečně existují, rozhodně tedy mezi naším světem a astrálem, nicméně pokud člověk přijde ve správný čas (je připraven), ví co dělat a nemůžou mu nijak ublížit. Jedná se spíše o jakési bezpečnostní opatření, aby tam nepřišel někdo nezpůsobilý a nezačal tam potom bláznit vlivem nevyřešenách strachů a dalších věcí, ale dokázal se o sebe postarat.

Takže závěrem, každý z nás by se měl podívat do svého nitra a zbavit se veškerého strachu, co tam najde, ať láska a mír naplní srdce nás všech. :-)
S úsměvem jde všechno líp. ;-)

Uživatelský avatar
Galliano
Příspěvky: 392
Registrován: 01 zář 2009 20:57
Bydliště: Nora blízko solar plexu
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Galliano » 22 zář 2009 18:22

Sunny? Jak jsi se zbavil strachu? Tohle je téma, které je šíleně důležité a nejenom pro mě!
Předem díky za odpověď! :cry:
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

petra
Příspěvky: 288
Registrován: 12 zář 2009 17:35
Bydliště: Brno

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od petra » 22 zář 2009 20:08


Uživatelský avatar
Galliano
Příspěvky: 392
Registrován: 01 zář 2009 20:57
Bydliště: Nora blízko solar plexu
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Galliano » 23 zář 2009 21:09

petra píše:Toto je taky dost "dobré" :shock:
http://www.zvedavec.org/komentare/2009/ ... 424641ai42
"dobré" leč strach vzbuzující, takže pokud se vám během čtení svírá žaludek tak ruce pryč...
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 66
Registrován: 28 kvě 2009 01:08
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Strach, zaměření dovnitř..

Příspěvek od Sunny:-) » 25 zář 2009 01:39

Galliano píše:Sunny? Jak jsi se zbavil strachu? Tohle je téma, které je šíleně důležité a nejenom pro mě!
Předem díky za odpověď! :cry:
Ahoj, dostal jsem echo ať se sem mrknu.. mám teď hodně práce, takže na forum nemám téměř (zatím vůbec, ale snad se brzy zlepší) čas, proto píši až teď. Ptáš se mě jak se zbavit strachu, nicméně odpověď už máš dávno sám v sobě. Kde je to, co tě vlastně brzdí a ochromuje? .. uvnitř. Co je tedy třeba udělat, když to máme odstranit? .. zaměřit se dovnitř.
Co je "zaměřit se dovnitř"? To znamená, že přestaneš nehledět na některé stránky tvé osobnosti, nebudeš se v paměti dívat jen na krásná místa, ale s odhodlaním a silou sobě vlastní budeš postupně krůček po krůčku rozmotávat, kdo vlastně jsi a jak jsi se zde vyvíjel. (tzn. i "bílá místa,mlhu" atp. budeš se rozpomínat na vše) Půjdes od součastnosti do minulosti nebo naopak.. od nejútlejších dob, kdy jsi byl ještě malé mimčo a budeš si všímat, jak tě ovlivňovaly a formovaly různé události, situace.. lidi.. vše dobré, ale i to zlé (skryté, především). Nebudeš se ale znovu nechávat unášet starými emocemi, ale místo toho se budeš snažit udržet si určitý odstup.. nadhled /jakoby jsi sledoval život někoho jiného/a všímat si k čemu to u tebe vedlo.. PROČ se vlastně staly, a proč se i stát musely.. proč to bylo pro tebe nezbytné přímo takhle a v čem tě to posunulo dál.
Budeš objevovat ty nejtemnější kouty sebe samého a vynašet je na světlo uvědomění. Vyndáš temno zevnitř, pochopíš ho, proč to bylo podstatné a v čem tě to zocelilo a posunulo dál.. rozmotáš ho, uvolníš.. prosvětlíš .. a vrátíš zpět. Takto budeš prozkoumávat celý svůj život od nejčasnějších chvil až do přítomného okamžiku, jak ses vyvíjel, jak se formovaly tvé vlastnosti. Tím, že pořádně rozmotáš proč vlastně dnes reaguješ na různé podněty různě.. zjistíš nejen kdo jsi, ale přestane tebou i skrytě manipulovat strach a vše temné uložené uvnitř. Na světle vědomí, temnota mizí.. za to když nevíš, že tam ten bordel máš, nemůžeš s tím nic udělat a reaguješ jednoduše různě, jak si zrovna ten uvnitř řekne. (lehce přeneseně řečeno, ale myslim to vážně) Uvidíš sám, že různé tvoje dobré i špatné vlastnosti mají kořeny na místech, o kterých by sis ani nepomyslel. Jdi po kořenech k jádru a všímej si, prozkoumej temnotu a prosvětli ji uvědoměním a pochopením "proč", potom bude vše jiné, ty budeš jiný.
Pochopíš plně kdo jsi, co jsi.. a kudy se máš ubírat. Najdeš pevnou půdu pod nohama pro všechny tvé další kroky.. zářivé světlo, jež nikdy nezhasne bude tvým základem.

Na strach existuje mnoho metod. V první fázi se většinou jedná o primární odstranění toho největšího strachu, který člověka většinou pouze paralyzuje a k ničemu to není. Většinou se k tomu využívalo lucidních snů (LD)/pro další praxi v astrálním cestování/, když člověk spal, přišla noční můra a on se jí postavil čelem. Uvědomil si, že on má tady tu sílu (je to jeho sen a je jen a jen na něm, kudy se bude ubírat), nikoliv strach.. postavil se mu čelem a zvítězil. Dobré ještě říci, když máme strach.. v podstatě všechnu naši energii instatně posíláme zdroji toho, čeho se bojíme. Takže on má ještě větší sílu a ještě větší možnosti než předtím, zatímco my jsme na prášky a ještě se děje to nejhorší, co vskutku nechceme. /posíláme veškerou energii tomu nejhoršímu a tím to ještě více přivoláváme a manifestujeme/Co s tím udělat?.. Uvědomit si jak to funguje a postavit se strachu čelem. Jakmile nemá energetické dotace, zdaleka není tak silný a mizí, protože jednoduše nemá na výběr. (zmíněny LD, ale platí to všude)

Tam kde je člověk pevně odhodlaný a s pevným jádrem postavit se mu a bojovat s ním, nemá šanci. Boj je první stupeň, nejjednoduší pochopení a vyřešení celé věci.
Na hlubší a jemnější pochopení, jak strach funguje, jak nás skrytě ovládá a manipuluje.. a jak to odstranit jednou pro vždy.. o tom pojenává první část mého příspěvku. Je to řekněmě druhý stupeň, mnohem jemnější a hlubší řešení, které se nezabývá jen primárním strachem, ale rozmotává každého z nás jako celek. Odstraněním těchto temných koutů se každý z nás stává mnohem svobodnějším a i energeticky silnějším, s pevným a čistým jádrem uvnitř, jež je mu pevnou a zářivou oporou pro cestu dál.

Obrázek

Proto je velmi podstatné se ho zbavit, protože dokud tam je.. nejen že nás může jakkoliv paralyzovat a ochromovat v tu nejnevhodněší chvíli, ale také nás skrytě ovládá a manipuluje, aniž bychom si ho vůbec všimli. (což je celkem nebezpečné) Proto je dobré rozmotat veškerý náš život od našeho narození až do současné chvíle a skutečně se pídit po jádrech, po vzniku.. jít z jedné vzpomínky hlouběji a hlouběji k další a další až se objeví primární a my můžeme vidět celý vývoj dané vlastnosti (čehokoliv) jako jeden souvislý obraz. Pochopit ho, očistit od všeho negativního a osvobodit tam sami sebe.
Stejně tak dobré je všímat si víc svých každodenních reakcí a ptát se poté také "proč". Proč reagujeme tak a tak.. proč tohle u nás vyvolalo impulzní jednání, tohle nás pobouřilo, a tohle zas v nás nechalo příjemnou náladu? Všímání si svých reakcí v běžném dni, opět napomáhá našemu zaměření a plně souvisí i s uvolněním a plným pochopením veškerých negací v rámci hlubšího "zaměření dovnitř". Obojí je úzce spojené.

Největší náš nepřítel není tam někde venku, ale uvnitř každého z nás. Proto přeji všem dostatek odvahy a síly pohlédnout do svého nitra, objevit co se tam nalézá, vyčistit ho, co nejvíce to jen půjde, a naplnit ho světlem uvědomění a porozumnění. Lásku a mír všem :-)
S úsměvem jde všechno líp. ;-)

Uživatelský avatar
Michael
Příspěvky: 473
Registrován: 29 srp 2009 12:47
Bydliště: doma a v okolí

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Michael » 25 zář 2009 02:35

to má hlavu i patu :o

Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Zenko.Idane » 25 zář 2009 02:44

Bude lidstvo aktivováno na dálku?



podle knihy Poslové úsvitu od B. Marciniakové (Bringers of the Dawn)



Existuje mnoho mylných představ, pokud jde o ideu božství. Vesmíry jsou plné inteligentních bytostí, které se během doby vyvinuly a získaly nejrůznější schopnosti a funkce, jež měly sloužit jejich potřebě tvůrčího vyjádření. To podstatné za existencí a vědomím je tvořivost a tvořivost na sebe bere mnoho forem. Před mnoha věky byla Země pouhou myšlenkou v mysli velkolepých bytostí, které si vytyčily úkol stvořit nové formy existence. Mnohé z těchto bytostí ovlivnily stvoření tohoto vesmíru a vy jste je označili termínem Bůh. Ve skutečnosti to byly mimozemské energie nesoucí světlo, hodně vzdálené od Prvotního stvořitele. Zřídka kdy užíváme výraz Bůh s velkým B. Kdybychom takový výraz použili, vztahoval by se k entitě, kterou známe jako Prvotního stvořitele. Prvotní stvořitel ve své osobní implozi prostřednictvím lásky obdařil všechny věci vědomím. Všechno je prvotní stvořitel na své cestě. Chápeme sami sebe (Plejáďané) jako prodloužení Prvotního stvořitele - neustále shromažďujeme informace, vydáváme se za dobrodružstvím a děláme všechno, co potřebujeme aby naše životy byly zajímavější a náročnější, abychom mohli živit Prvotního stvořitele. Protože živíme Prvotního stvořitele prostřednictvím svých plánů a snažení, dodáváme mu množství energie, aby ji mohl opět dát novým stvořením. Nikdy jsme se k identitě Prvotního stvořitele nedostali příliš blízko. Ani ti z nás, kteří jsou bytostmi nejvyšších vibrací, nemají v tomto vývojovém stádiu schopnost být v blízkosti Prvotního stvořitele. Nejsme dostatečně připraveni zvládnout intenzitu takové emanace. Je naším přáním v nějakém bodě naší evoluce zahlédnout Prvotního stvořitele a možná s ním na čas splynout. Víme, že je to možné a proto se o to snažíme.

Evoluce vědomí a schopnost nést informaci, to je to, co nám dovolí dostat se do blízkosti prvotního stvořitele. Mnoho lidí na Zemi mělo pocit, že splynuli s bohem. Možná splynuli s nějakou částí Prvotního stvořitele, která v té chvíli nejlépe vyhovovala jejich vibraci. Celková vibrace Prvotního stvořitele by jejich fyzické tělo okamžitě zničila, protože není schopno nést takové množství informace. Ti, kteří pro vás představují boha, jsou jen jeho nepatrnou částečkou. Dokonce i Prvotní stvořitel je jen částí něčeho většího. Prvotní stvořitel neustále zjišťuje, že je jen dítětem jiného stvoření, a je to soustavný proces sebeobjevování a probouzení. Pamatujte, že vědomí je ve všech věcech a že vědomí nikdy nebylo vynalezeno, ale prostě bylo. Vědomí je vědění a vaše vědění je vaším nejbližším místem k Prvotnímu stvořiteli. Důvěřujete-li tomu co víte, aktivujete boha v sobě.

V této době dochází k velkému uvědomění po celé planetě, pokud jde o to, jak velký svět skutečně je a kdo je kdo v planetární hře a kdo je kdo ve hře kosmické. Tak jako vy na Zemi máte své hierarchie, které si můžete a nemusíte uvědomovat, i v kosmu podobné hierarchie existují. Můžete žít v nějaké oblasti a neuvědomovat si, že nějaká hierarchie existuje. Můžete obdělávat svou půdu, platit daně, rozhodnout se, že nepůjdete volit, a prostě zapomenout na jakékoli politické struktury. Tak trochu podobně si Země není vědoma byrokracie či hierarchie, a že tyto organizace mají odlišné zkušenosti s časem než vy. Jiní nežijí uvnitř struktury času, jak vy ji znáte. To co nazýváte jedním rokem, může být jen malou částí dne. Pokud tohle začnete doopravdy chápat, pochopíte také, proč byla tato planeta posledních pár tisíc let zdánlivě ponechána sama sobě. V současné době obloha vře a bublá aktivitou a vy budete muset vnést do svých paradigmat a systémů víry obrovské množství nových znalostí. Tuto planetu čeká kulturní šok - velké překvapení. Přišli jste sem v tuto chvíli za jistým účelem - bohové stvořitelé, kteří geneticky upravili lidskou rasu se vracejí. Někteří již jsou zde. Tato planeta byla navštěvována zas a znovu a v průběhu nejrůznějších experimentů zde bylo vysazeno mnoho různých forem lidských bytostí. Bylo mnoho vlivných faktorů, které spoluvytvářely historii Země. Byly tu civilizace, které existovaly po milióny let a které přicházely a odcházely a nezanechaly žádné stopy. Tyto civilizace, každá z nich, byly ovlivněny těmi, které můžete označit termínem Bůh. Vaše historie byla ovlivněna množstvím světelných bytostí. V Bibli bylo mnoho těchto bytostí sloučeno v jednu bytost, přestože to vůbec nebyla jedna bytost, nýbrž kombinace velmi mocných mimozemských světelných bytostí a energií. Z vaší perspektivy to byly skutečně hrozivé energie a je snadné pochopit, proč byly takto oslavovány a uctívány.

Na zemi neexistuje žádná literatura, která by podávala skutečný obraz těchto bytostí. Všichni bohové sem přišli, aby se učili a podpořili vlastní vývoj pomocí práce s tvořivostí, vědomím a energií. Někteří byli velmi úspěšní a zvládli to, co se měli naučit, zatímco jiní se dopustili naprosto ničivých chyb. Kdo byli ti bohové z dávných časů ? Byly to bytosti, které dokázaly pohnout realitou a ovládat duchy přírody. Lidé tradičně nazývali bytosti, které mohly dělat to, co oni sami nedokázali Bohy. Tyto bytosti si po celé věky předávaly pradávné kultury mnoha společností, zpodobňovaly je jako okřídlené bytosti a světelné koule. Svět je protkán narážkami, klíči a artefakty naznačujícími, kdo byli vaši bohové. Ale ti, kdo chtěli lidmi manipulovat, si vymysleli vlastní příběhy, aby vytvořili paradigma, které vás bude ovládat. Bylo vám řečeno, že bytosti jsou praví bohové a vy jste se je učili uctívat, poslouchat a zbožňovat. Toto paradigma je nyní na prahu gigantické změny. Pravda se vyjeví, pravda, která zcela promění váš pohled na svět. Běda těm, kdo nechtějí přihlížet. Ozvěny toho šoku převrátí svět. Bohové stvořitelé, kteří ovládali tuto planetu, mají schopnost vzít na sebe fyzickou podobu, přestože většinou existují v jiných dimenzích. Udržují Zemi na jisté vibrační frekvenci, zatímco vytvářejí emoční traumata, jimiž se živí. Existují bytosti, které si cení života víc než všeho ostatního, a existují bytosti, které si života necení a nechápou své spojení s ním. Vědomí živí vědomí. Pro vás je těžké tuto myšlenku pochopit, protože se živíte potravou. Potravou pro jiné bytosti je vědomí. Veškerá potrava obsahuje v nějakém okamžiku svého vývoje vědomí, ať ji smažíte, vaříte nebo trháte na zahradě, požíváte ji abyste se nasytili. Vaše emoce jsou potravou pro jiné. Když jste ovládáni, abyste vytvářeli zkázu a šílenství, vydáváte vibrační frekvenci, která je živobytím pro tyto jiné, protože takto se živí. Jsou i bytosti, které se živí vibracemi lásky a rády by na této planetě potravu lásky znovu zavedly. Chtěli by změnit tento svět ve frekvenci lásky, aby měl příležitost vydat se rozsévat nové světy. Představujete světelnou skupinu odpadlíků a souhlasili jste, že se vydáte zpět na tuto planetu. Máte jistý úkol. Přicházíte do svých fyzických těl, přebíráte je a zamýšlíte, silou své duchovní identity, tato fyzická těla změnit. Vy všichni jste si pečlivě vybrali genetické linie, které vám umožní rychle s tím vším začít. Každý z vás si vybral genetickou minulost, již kráčeli všichni členové Světelné rodiny. Když lidské bytosti existovaly ve svém právoplatném království a ještě nechápaly mnohé reality, měly schopnost být multidimenzionální, být zajedno a rovny bohům. Vy tuto identitu v sobě probudíte.

Bohové tuto realitu přepadli. Tak jako lupiči firem ve vaší době přijdou a prostě převezmou nějaký podnik, třeba proto, že má bohatý penzijní fond, tak i tato planeta měla bohaté fondy v době, kdy se zmínění loupeživí bohové objevili. Aby vás přiměli věřit, že jsou bohové s velkým B, geneticky vás upravili. Tehdy byla světelná rodina z planety vyhnána a rozprášena, a tým temnoty, který jednal z nevědomosti, uchopil moc. Vaše těla nesou strach a vzpomínku na touhu po vědění, které tito bohové představovali a které vám vzali. Bohové, kteří to udělali jsou nádherné kosmické bytosti. Ovládají mnoho druhů manipulace a pracují s realitami mnoha různými způsoby. Lidé ve své nevědomosti začali nazývat tyto kosmické tvory Bohy s velkým B. Bůh s velkým B jako entita tuto planetu nikdy nenavštívil. Bůh s velkým B je ve všech věcech. Měli jste co do činění jen s bohy s malým b, kteří chtěli být zbožňováni a chtěli vás mást, a kteří uvažovali o Zemi jako o nemovitosti, o místě, které si přivlastnili na galaktickém předměstí tohoto vesmíru svobodné vůle.

Před přepadením jste mívali mimořádné schopnosti. Původní biogenetický vzorek člověka dostal do vínku neuvěřitelné informace, byl interdimenzionální a dokázal mnoho věcí. Když přišli bohové nájezdníci, zjistili, že místní biologický druh ví příliš mnoho. Místní biologický druh měl schopnosti, které se až příliš podobaly vlastnostem těch, kteří se vydávali za bohy.

Biogenetická manipulace byla provedena a nastala všeobecná zkáza. Na planetu byly přineseny pokusné varianty biologických druhů, jejichž původní databáze byla rozptýlena, ale nikoli zničena. Kdysi byla vaše DNA nedotčena. Byla jako nádherná knihovna, kde jsou veškeré informace katalogizovány a roztříděny, takže okamžitě můžete najít, co chcete. Když došlo k biologenetické změně a data byla odpojena, bylo to, jako by někdo schoval katalog a strhal všechny knihy z přihrádek a naházel je na hromadu na zem, takže nebyly nijak uspořádány. Takto byla před dávnými dobami vaše DNA dezorganizována a narušena nájezdníky. Veškeré genetické informace byly zpřeházeny, neměly žádný řád ale zůstaly v buňkách. Jediné informace, které vám zůstaly, abyste si měli s čím hrát a mohli nadále fungovat, byla dvojitá šroubovice. Mnoho databází podél dvojitého řetězce bylo uzavřeno, takže jste začali fungovat s velmi malým množstvím informací. Byli jste snadno manipulovatelní a snadno ovladatelní mnohými aspekty vědomí, které se vydávaly za boha s velkým B.

.....................................

Tito bohové stvořitelé změnili DNA v lidském těle, což je inteligence, technický nákres, kód.

Když nějaký kód nemá kde působit, nemůže se vyvolat v existenci. Posledních mnoho tisíc let byl váš kód vtěsnán do velmi omezené DNA. Jedním z nejvíce vzrušujících aspektů pobytu na Zemi právě teď je skutečnost, že zrovna probíhá reorganizace a přeměna vaší DNA. Na planetu dopadají kosmické paprsky, takže tato změna je vysílána a probíhá uvnitř těla.

...................................

Bohové stvořitelé jsou kosmické bytosti, které mají svůj domov v kosmu. I oni se vyvíjejí. Jsou takoví, kteří by je rádi vystrnadili z "klubu stvořitelů", protože cítí, že si tito bohové neváží života, který stvořili. Před převratem před 300 000 lety zde působili mnozí z původního týmu, aby sem vnesli informace a vytvořili obrovské informační středisko, které mělo sloužit k propojení mnoha galaktických systémů. Pak došlo mezi bohy stvořiteli k velké válce a kosmické bytosti, jejichž historky jsou v prastarých rukopisech na této planetě, vyhrály. Přišly sem, protože chtěli tuto planetu z mnoha svých vlastních důvodů. Bohové stvořitelé mísili jeden druh s jiným, aby zjistili, co mohou vytvořit. Nezapomeňte že rozuměli genetice a že věci byly stvořeny manifestací a použitím síly a pochopením jak životní síly fungují. Pochopit, jak velký to byl projekt, je v tuto chvíli nad vaše možnosti.

.................................

Kdo jsou bytosti, které přišly a zničily původní plány pro Zemi? V jisté době bojovali a oddělili se od vědění a života tak, jak ho vyvolali v existenci. Je to život založený na strachu, život, který si neváží jiného života, život který jiného života využívá. Jsou to plazi.

................................

Bohové stvořitelé na sebe berou mnoho podob a všichni nejsou plazi. Existují i bohové stvořitelé, kteří jsou jako hmyz. My Plejáďané souvisíme s bohy stvořiteli, kteří jsou podobní ptákům a plazům. Někteří přišli z kosmu a pracovali s energií ptáků v mnoha různých kulturách. Pohleďte na kresby dávných kultur v Egyptě, Jižní a Severní Americe a uvidíte znaky ptáků a plazů.

Rozsah frekvenční modulace byl teď posunut a energie pracují na proměně planety.

Vaše DNA je vlákno, vědci by je popsali jako vlákno komunikační. Vědci, kteří dosud dělali co mohli, nalezli v jistých částech DNA jisté kódy. Nalezli také nadbytečné části DNA. Jinými slovy jsou zde části, které nedokáží přeložit ani vysvětlit, takže se domnívají, že tyto části DNA jsou tu je tak pro legraci a nazývají je "zbytečná DNA". Jsou však úplně vedle. Hovořili jsme o tom, že jste byli stvořeni bohy stvořiteli. Byli jste vystavěni jako domy, které bude v budoucnosti potřeba rozšířit a přistavět. Teď jste na křižovatce, kdy ti, kdo vás zkonstruovali, přistavují k tomu, kdo jste. To co vědci nazývají "zbytečná DNA" dřímalo ve vašem těle dlouhou dobu a nyní je to aktivováno. To co vědci nazývají "zbytečným", ukrývá hluboko ve vašem těle vjemy, které vám umožní stát se úplným vnímatelem, čtyřrozměrnou bytostí. Toto probuzení DNA vám umožní změnit zrak, sluch, prodloužit život atd. Tato dřímající část, která mátla vědce se probouzí. Mutujete teď tak rychle, že jistí vědci prohlásili tento proces za nemoc. Někteří jsou tím velmi znepokojeni. Přesvědčili vlády, aby do výzkumu DNA investovali miliardy dolarů. To co se děje ve vašem těle rozhodně není nemoc - to jste jen přirozeně mutováni a přebudováváni.

________________________________

Úryvky z knihy Poslové Úsvitu jsou jen nepatrnou částí celého sdělení Plejáďanů. Je třeba připomenout, že tato kniha vyšla v roce 1992 a v jiné části popisuje že hlavní zněny budou nastávat od roku 1999. Popisují se tam i velké mateřské lodě, které budou "ladit" slunce. A jiné zajímavé věci jako jsou tzv. Brány bohů (hlavní z nich prý leží v oblasti jižního Iráku na hranicích s Kuvajtem). Brány prý slouží jako vstupy/výstupy do jiných dimenzí planety. A svádí se o ně boj. Kdo vlastní brány, vlastní planetu. (viz. válka v Perském zálivu). V jiné knize od Marciniakové se například dočtete:

Měsíc je satelit, který byl zkonstruován. Byl postaven a zakotven mimo zemskou atmosféru jako zprostředkující a monitorující zařízení, obrovský superpočítač. Ovlivňuje všechny formy života na zemi, zatím si jeho vliv neumíte ani představit. Mimozemšťané a další bytosti mají na Měsíci své základny a ti co jsou na Zemi, mají na Měsíc jen nepatrný vliv. Ve skutečnosti jej zcela řídí mimozemšťané.

Tolik další úryvek. Měsíc podle autorky souvisí se systémem převtělování duší. A řízením tohoto procesu obstarává právě gigantický superpočítač atd. atd.

Tyto úryvky jsou pohledem na věc trochu z jiného úhlu. Jsou pro mnoho lidí asi málo "stravitelné" ale já osobně se domnívám, že v nich je ukryta jistá část pravdy. Jako vždy je potřeba věci analyzovat srovnat s realitou a použít selský rozum. Obecně se domnívám, že je dobré absorbovat všechny dostupné informace a neodmítat jisté věci dopředu. Skutečná pravda bude asi někde uprostřed. Je potřeba sloučit čistě technické a čistě duchovní poznatky do jednoho celku .

Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Zenko.Idane » 27 zář 2009 16:18

Jak se stát opravdu dobrým OVČANEM :roll:
phpBB [video]

cardej
Příspěvky: 253
Registrován: 16 črc 2009 21:56
Bydliště: Dobřany u Plzně

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od cardej » 27 zář 2009 20:24

Sunny máš pravdu. Pokud jsme chtěli kontakt na mimozemský svět , tak nám bylo sděleno, že naše bytost se má naučit být uplně neutrální. Bez strachu ,bez záporných emocí a bez stresového napětí.je to však dost velká práce na sobě....

Uživatelský avatar
Galliano
Příspěvky: 392
Registrován: 01 zář 2009 20:57
Bydliště: Nora blízko solar plexu
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Galliano » 27 zář 2009 21:03

Tady je z toho hroznej off topic... dal jsem nový thread...
se svojí odpovědí samozřejmě.. :)

http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t ... 2716#p2716
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 107
Registrován: 25 kvě 2009 08:59
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od ATA » 01 říj 2009 10:54

Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum! :)

Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Zenko.Idane » 02 říj 2009 00:08


Odpovědět