zážitky

Zřejmá potvrzení účinků orgonitu...
Odpovědět
cher
Příspěvky: 18
Registrován: 07 čer 2009 20:48

Re: zážitky

Příspěvek od cher » 08 čer 2009 15:23

sophia píše:Cher nemáš fotky těch HHG? Podíval bych se... ;)
Skutecne, sic jsem to nepsal, ale ta helikoptera byla cerna... :)
Pokusim se prilozit fotku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
bionflow
Příspěvky: 71
Registrován: 24 kvě 2009 21:09
Bydliště: skoro ∞

Re: zážitky

Příspěvek od bionflow » 08 čer 2009 17:08

orgonet píše:"Orgon prochází zdí i sklem, ale CB pod střechou třeba na půdě funguje jen tak z 10%"

To bionflow: odkud prosím pochází údaj, že CB pod střechou funguje z 10%? Mám zkušenost, že funguje úplně normálně.
Z vlastní zkušenosti, možná mám moc silnou střechu, protože CB určitě není z nejslabších :lol: Ale je to už rok co jsem to testoval a tehdy se mě to nezdálo, že by to fungovalo dobře tak jsem to po 3 dnech dal pryč zase ven... Možná si to jen chtělo sednout, nevím...

Uživatelský avatar
truthseeker
Příspěvky: 280
Registrován: 24 kvě 2009 23:15

Re: zážitky

Příspěvek od truthseeker » 08 čer 2009 17:37

bionflow píše: Z vlastní zkušenosti, možná mám moc silnou střechu, protože CB určitě není z nejslabších :lol: Ale je to už rok co jsem to testoval a tehdy se mě to nezdálo, že by to fungovalo dobře tak jsem to po 3 dnech dal pryč zase ven... Možná si to jen chtělo sednout, nevím...
S tím oháněním procentama opatrně... ale střecha určitě něco málo utlumí... stejně tak je podle mého orgonit silnější, když se položí a má kontakt se zemí... ale to je jen pocit a dost možná to uvádí do provozu právě to, že tomu věřím.
Nicméně když vypakuju na balkón s pár TBčkama, mají evidentně na spěch víc, než když mi leží v pokoji ;)
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: zážitky

Příspěvek od sophia » 08 čer 2009 17:54

tak jasně že % jsou zavádějící, ale jak to jinak vyjádřit? Já mám zkušenost, že CB funguje nejlépe zakopané v zemi (základna) a nehýbá se s ním. I když němci píšou, že mají CB na koloběžce a každý den s ním jezdí několik metrů jinam (aby změnili jeho frekvenci a nemohli je rušit kluci s černejma vrtulkama) :lol: Nemohu posoudit

cher
Příspěvky: 18
Registrován: 07 čer 2009 20:48

Re: zážitky

Příspěvek od cher » 10 čer 2009 15:29

Dnes, pratele, to byl armadni vrtulnik s kruhovou vlajkou CR na trupu... V pomalem letu systematicky tocil jeden kruh vedle druheho. Pod pilotni kabinou mu visel nejaky valec. :(

Uživatelský avatar
truthseeker
Příspěvky: 280
Registrován: 24 kvě 2009 23:15

Re: zážitky

Příspěvek od truthseeker » 10 čer 2009 15:46

cher píše:Dnes, pratele, to byl armadni vrtulnik s kruhovou vlajkou CR na trupu... V pomalem letu systematicky tocil jeden kruh vedle druheho. Pod pilotni kabinou mu visel nejaky valec. :(
Takovej válec? Jestli je to něco podobnýho, tak už víme, čím viděj orgonit... teď už jen zjistit co to je a sehnat si jeden :)
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: zážitky

Příspěvek od sophia » 10 čer 2009 16:15

Není důvod propadat panice, tady jich už bylo... :lol: Je to jen konfirmace, že to děláš dobře ;) Taková motivace zajímavá 8-) Vlastně tím potvrzují, kdo v tom všechno jede...
Naposledy upravil(a) sophia dne 11 čer 2009 04:06, celkem upraveno 1 x.

Rio

Re: zážitky

Příspěvek od Rio » 11 čer 2009 01:04

a pak že není přístroj na měření a zaměření orgonitu :)

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 66
Registrován: 28 kvě 2009 01:08
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Re: zážitky

Příspěvek od Sunny:-) » 11 čer 2009 02:17

Tak dneska tu u mě bylo celkem veselo.. Napřed někdy okolo poledne se objevil armádní vrtulník (též), tak jsem hned vyfotil, jak zas letí nad můj dům a pomyslel si o tom svoje.. Žádné přídavné instalace jsem nezaregistroval. (jen obkroužili a odletěli a to jsem teď už asi týden dva nic neodléval). :)

Nejlepší však bylo, když jsem se pozdě večer vracel domů (okolo půlnoci) a vzadu za paneláčkem si po cestě mířím vesele domů a najednou mi v ústrety pochoduje v naprostém tichu asi 20 policejních těžko oděnců :shock: Docela jsem zíral, protože úplně zapadlý potemnělý chodník nikde nikdo a najednou se na vás vyvalí po celém chodníku policejní komando. Pohled to dvakrát moc povzbudivý nebyl. :lol: Naštěstí mě však jen minuli a pochodovali si po svých dál. (poměřovat bych se s nimi vskutku nechtěl :D )
Doteď jsem ale nikdy ani neslyšel o tom, že by měli v okolí nějaké noční cvičení (?) a to už tu žiju pěknou řádku let, zvláštní. :-)
S úsměvem jde všechno líp. ;-)

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 66
Registrován: 28 kvě 2009 01:08
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Re: zážitky

Příspěvek od Sunny:-) » 12 čer 2009 21:29

Tak dneska jsem zatím vyráběl svoji největší várku (24 TB) a už od rána to bylo nějaké podivné.

Napřed se okolo pohybovala opět helikoptéra (teď ji vidím denně a přitom jsem už asi 10 dní nevyráběl) a po nějaké chvíli zmizela a už to vypadalo, že všechno půjde jako obvykle. Připravil jsem si kameny, obloha celkem čistá.. Začnu odlévat první TB (dělal jsem to po 2x po 12 - mám menší nadobu na pryskyřici) a všechno jde jako po másle, ale akorát potom, co jsem dokončil první dvanáctku a začal se pouštět do druhé.. z minuty na minutu udělali z pěkné čisté modré oblohy sem tam s bílým mráčkem, šedivé temno a bouřka, která se okamžitě spustila přímo nade mnou. Do té doby bylo od obzoru k obzoru celkem čistá obloha, rozhodně žádné kompaktní šedivo nebo temnější mraky.. jednoduše pěkné azurko, bílé mráčky.. odleju první půlku a najednou jak šmik a buřina. :lol:

Tak jsem si říkal, že to mám teda radost, protože vím o případech, kdy když nebyly orgonity dobře uzemněné, přitahovaly blesky.. ale zas jsem se nenechal zastrašit a vesele jsem si dál odléval. Bouchalo to přímo nade mnou (i to začalo bouchat přímo nade mnou; žádné že by byla na obzoru a teprve pozvolna.. hezky vteřina azuro, vteřina buřina) a já si do toho burácel svůj pozitivní program :lol: Raději jsem požádal o pomoc ještě vyšší bytosti a dál programoval. Orgonit nabral sílu a začal pořádně čistit, takže deštík už byl orgonitový (takový jemný, očišťující.. jde to poznat) jen ty hromy a blesky umělé.
Zajímavé bylo, že tomu nepředcházelo vůbec nic a udeřilo to přímo nade mnou a přímo poté, co jsem začal odlévat. Dokonce jak si v poslední době vyhrávají i s barvami (temné odstíny, různé barvy..dlouho dopředu), tak tentokrát nic.. "jen" z azura naprosté šedivo a okamžité údery. Popravdě nepřišlo mi to ani trochu "normální", spuštěné přímo nade mnou přímo když odlévám, potulující se vrtulníky poslední dva tři dny..

Dokonce ikdyž jsem poté programoval, tak se objevil i takový malý hodně divný mráček, vzduch se ani nehnul, mraky nahoře také ne.. přesto letěl pořádně rychle, přišlo mi to jak, když někdo vyfotí a jen posouvá po nebi (okraje měl "roztřepené", že by se měly neustále měnit, ale nic.. naprosto beze změny). Letěl přímo na mě, jako kdyby mě chtěl sledovat. Kdyby se v průběhu změnil na nějaké letající plavidlo, ani v nejmenším by mě to nepřekvapilo, protože to doslova působilo spíše jako maskování než jako mrak (a to jsem zatím nějak více na vědomí UFO ve svém životě nebral). Nahrál jsem ho i na video, protože pozoruju oblohu a mraky už dlouho, ale tohle jsem ještě neviděl, ne takhle.

Nakonec orgonit brzy veškeré mraky opět vybral, vyčistil kompletně oblohu a já mohl vše v pohodě dokončit. Odpoledne po giftingu (v průběhu vždy po ogiftování vysílače spuštění očišťujícího deštíku) opět pozorování tmavé cesny a poté i vrtulníčku v místech ogiftování, co více si na jeden den přát. :lol:

P.S. Ty barevné plastové hrnečky, jak někde doporučoval bionflow, jsou naprosto super.. žádné vymazávání, dokonale jde vše ven. > tyto < Díky za tip ;)
Naposledy upravil(a) Sunny:-) dne 13 čer 2009 00:01, celkem upraveno 1 x.
S úsměvem jde všechno líp. ;-)

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: zážitky

Příspěvek od sophia » 12 čer 2009 21:47

Snažím se vozit vždy v autě nějakou zásobu a jak se pohybuji pracovně po kraji a mám trochu času a náladu tak dělám vánoce...

Včera jsem byl na jednom místě, které velmi často vyhledávají nešťasníci co už neví kudy kam (už jich bylo snad přes 100 :? ) a trochu tam a v okolí dělal vánoce no a najednou přímo nade mnou Cesna. Říkal jsem si, že to už je snad paranoia, nebo že už vídím trávu růst :roll: :lol: No a ona přesně nade mnou udělala kolečko a letěla pryč. Asi vyhlídkový let. :o

Taky občas v noci, třeba dnes mezi 3 a 4 ráno slyším "Curl" jak kontroluje co nového :lol:

Jo jo, kluci o nás ví 8-)

Uživatelský avatar
Aerosmith
Příspěvky: 638
Registrován: 29 kvě 2009 13:40
Bydliště: Kolem Břeclavi

Re: zážitky

Příspěvek od Aerosmith » 09 črc 2009 13:08

Mám doma momentálně "napečeno" několik kilo orgonitu nachystaný na "distribuci". Čistím několik kilo křišťálu a chystám se na výrobu CB. Nevím jestli je to tím ,ale před chvílí jsem viděl poprvé v životě nad svým barákem vojenskou helikoptéru (neznám č., ale byl to Mi velký jak kráva) a absolutně bez identifikačních znaků a čísel. Škoda, že jsem neměl po ruce foťák, abych si ho pak na komplu v klidu zvětšil a podíval se co to měl na břichu. Byl tak nízko, že jsem skoro viděl "řidičovi" do xichtu. Asi budu mít přiště foto po ruce.
V So. jsem po delší době sám doma, takže bude božský klid na meditaci nad orgonitem - chystám se udělat pár várek nového. Tak jsem zvědav co se bude poté dít v "éteru".

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: zážitky

Příspěvek od sophia » 09 črc 2009 17:24

nebyl to tenhle? Mi 24 z Náměště :lol: Obrázek

Uživatelský avatar
Aerosmith
Příspěvky: 638
Registrován: 29 kvě 2009 13:40
Bydliště: Kolem Břeclavi

Re: zážitky

Příspěvek od Aerosmith » 09 črc 2009 18:42

4 sophia: ne tento bitevník poznám, byl to "klasický" se zakulaceným předkem pro víc lidí - výsadek. Zdál se proti obloze černý nebo max. moc tmavě zelený (ne khaki) .

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: zážitky

Příspěvek od sophia » 09 črc 2009 19:38

tak pak asi tento Obrázek

Odpovědět