CHEMTRAILS ::::::::::✈

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od am2 » 22 úno 2010 22:40

to je velmi pravdepodobne, ze tam spec. chemtrails letadla nebudou, to by na tom planku pusobilo asi hodne podezrele lokalni velky pocet letadel a letajici ve vracejicich se krivkach...

ale bylo prijemne slyset huceni, mrknout do mapy a videt, ze na de mnou zrovna leti linka napr. londyn-xxx

hned je to huceni prijemnejsi :)
bydlim na miste, kudy vede zdrovna hodne soubeznych tras, takze to tu casto huci
a je prijemne videt, co je kazde huceni zac

ono to pak vypada lepe, kdyz clovek vidi, ze spousta huceni nebyla od spec.chemtrails letounů

ercecko
Příspěvky: 427
Registrován: 24 čer 2009 22:30
Bydliště: Zlínsko

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od ercecko » 23 úno 2010 20:28

tak od nedele do dneska (dnes fakt hodne) sypou neustale.. dnes jsem se jim trochu vysmival, protoze od rana sypali, a porad nemli sanci tu oblohu zasvinit, nadherne se to rozpoustelo, ale na obzoru byly teda dost nechutne chemky.. nekolik letadel na obloze najednou, od obzoru za nimi cara a najednou jako kdyz utne leti naprosto beze stopy :) neplatilo to ale pokazde.. ale na obloze to proste v celistve forme nezustalo.. na tom flight radaru je videt jen obcasnych par preletu komercnich letadel (ktera opravdu oblohu nesprejuji a letaji v daleko vetsich vyskach..), chem. lety tam samozrejme nebudou, jsou to automaticky navadene stroje, pochybuju, ze by tam byli piloti a davali si spolu zavody, kdo rychlejc vytvori mrak :-D navecer se zatahlo, ale stale se to trha, dokonce to tu pred chvili docela dlouho pozorovala helikoptera tak nevim jestli maji hosi problem..
dalsi muj postreh byl v tom, ze v patek bylo jeste vsude (nizina) bilo a dnes uz jen misty trochu snehu a celou dobu sypali, koryta rek se zvedla minimalne, takze ted byl asi ucel "odsat" prebytecnou vlhkost z tajiciho snehu nahoru pekne umele a ve velkem.. no dobra prace tedy..
uz je tu snad jaro, snehove kalamity a arkticke mrazy se sem doufam jiz nevrati a bude uz hezky teplo at muzeme zase zacit odlevat v roce 2010 na teple slunicka nějaké ty cbčka 8-) ;)

Uživatelský avatar
Michael
Příspěvky: 473
Registrován: 29 srp 2009 12:47
Bydliště: doma a v okolí

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od Michael » 23 úno 2010 21:40

V pondělí ráno desítky čar od obzoru k obzoru, ale už v poledne a dnes sylfy jak o život. Hučící letadla sypající nad mrakama každou chvilku. No těším se na jaro a teplo až něco odleju a roznesu :-)

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Chemtrails Comparison Video

Příspěvek od am2 » 24 úno 2010 22:15

Jen upload přílohy (drobné úpravy v popisu výroby Chemtrails comparison videa)
a zpřesnění názvu příspěvku z obecného "Video" na "Chemtrails Comparison Video".
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od am2 » 24 úno 2010 23:49

foto z jednoho videa na Youtube.com ukazuje duhový spraying přímo z křídel...
chemplane.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od sophia » 28 úno 2010 15:47

Už několikrát letos jsem viděl pomalu rolovat letadlo na přistání, výška zhruba do 1 km a z konců křídel jim šla podobná kouřová sračka :shock: Už je jim to asi jedno, že to lidi můžou vidět :evil: Nebo je to něco jiného?
Většinou to bylo letadlo UPS nebo podobných přepravních firem.

Jinak se dívám na Simpsonovi a podprahová manipulace tam je taky málo viz. obrázek
simp1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od Zenko.Idane » 01 bře 2010 23:13

28.02.2010
Scott Stevens: Pravda o modifikacích počasí



"Veškerá pravda prochází třemi stádii. V prvním je zesměšňována. Ve druhém je prudce napadána a ve třetím přijata jako naprosto samozřejmá věc."
Arthur Schopenhauer, německý filosof, 1788 – 1868
Můj záměr s blogem weatherwars je provést čtenáře velmi rychle skrze první dvě stádia a rozumně ho uvést do třetího stádia pravdy. A toto stádium zní, že po desetiletí probíhala a probíhá ovlivňování, jestli ne přímo řízení, globálního klimatu a počasí. Zajímavá poznámka stranou. ... Je globální oteplování skutečné nebo vyrobené člověkem? Jsou všechny ty planetární katastrofy výsledkem globálního oteplování nebo jsou také uměle zosnované? Včetně zemětřesení, jak zakrátko uvidíme...

Navzdory utajení obklopujícímu tento obrovský projekt přesto dochází k některým únikům či stopám z velmi zvláštních zdrojů. Více než před deseti lety, během konference proti terorismu, tajemník obrany Billa Clintona vypustil jednu pěkně šťavnatou informaci. Ta je vskutku potvrzením, že terorismus prostřednictvím ovlivňování počasí a klimatu byl během Clintonovy vlády významný. Citát následuje:
Tajemník obrany USA Cohen vyslovuje znepokojení nad ekoterorismem užívajícím elektromagnetické zbraně se skalárním/podélním vlněním

„Jiní (teroristé) se pouštějí i do ekologického typu terorismu, čímž mohou měnit klima, spouštět zemětřesení a vulkány na dálku za použití elektromagnetických vln... Takže je tam plno chytrých mozků pracujících na nalezení cesty, jak způsobit terorismus jiným národům... Je to reálné, a to je důvod, proč musíme zesílit naše (protiteroristické) aktivity“.

Tajemník obrany William Cohen v dubnu 1997 na konferenci proti terorismu, sponsorován bývalým senátorem státu Georgia jménem Sam Numm.

Citováno z DOD News Briefing. Secretary of Defense William S. Cohen, Q&A at the Conference on Terrorism, Weapons of Mass Destruction, and U.S. Strategy, University of Georgia, Athens, Apr. 28, 1997.

Zajisté by se mi líbilo, kdyby se tajemník Cohen vyjádřil šíře, nežli jen zmínil to, že planeta je užívána jako nové přestrojení pro lidský terorismus. Je tento terorismus převlečen za globální oteplování? Prosím uvažujte o této možnosti déle než jen prchavou chvilku. Prosím.

Narazil jsem na výzkum o modifikaci počasí, když jsem zkoumal energii bodu nula... Energii z vakua a tak podobně na stránkách plukovníka Beardena: http://www.cheniere.org/toc.html. Jeden z postranních odkazů Beardenovy práce je Sovětské vytváření počasí, Jako dlouholetý televizní meteorolog jsem si této informace hned povšiml. Trvalo mi tři roky (1999-2003), než jsem pochopil Beardenovu práci, která ve většině, ale dosti významné, dávala dohromady to, co jsem viděl na obloze s tímto/jeho prohlášením o aktivním globálním (EM?) řízení počasí. V hurikánové sezóně roku 2004 už jsem měl dosti vědomostí, včetně motivace, abych se začal dělit o toto poznání s publikem.

Jako televizní meteorolog musím stát třikrát denně před publikem a „říkat, jak je to s počasím, jak to vidím já“ a to zahrnuje i moji nejlepší předpověď. Meteorologové často trpí „paralýzou z analýzy“, což znamená, že nikdy nemáte dost údajů, abyste si byli jisti předpovědí, kterou hodláte prezentovat. Mým řešením tohoto problému bylo, že jsem užíval své zkušenosti a starou dobrou intuici. Moje nejlepší předpovědi, ty, které často šly proti předpovědím jiných, byly obvykle jen dobrým tušením. Dobré tušení a spolehnutí se na ně je často mnohem lepší než muset vysvětlovat, proč máme 11 palců sněhu namísto předpovídaných 1-3. Poučení z toho: Vždycky se řiď svými základními vnitřními pocity.

Řídit se vnitřními pocity znamenalo, že jsem musel začlenit aktivní vytváření počasí do svých předpovědí. Jak se to dělá? Po pravdě řečeno, nikdy jsem si to doopravdy neuvědomil jinak, než že jsem věděl, že se něco děje. Copak bych někdy mohl „předpovídat“ záměry nějakých operací černých sil? Není možné nic jiného než vědět, že počasí v těchto dnech žije v extrémech. Takže předpovídej extrémy a vypadáš jako prorok.

Velké Pláně jsou vystaveny zrádným EF4 tornádům ve tři v noci, prudkým dešťům, které, jak se zdá, nemají konce... Tedy pokud není období dlouhého sucha. Dnes jsme svědky oblohy, která se zatahuje, i když podle předpovědi má být jasno, nárazových větrů, které pětkrát až šestkrát převyšují normu, k tomu sucho a pouště tam, kde půda byla kdysi úrodná a produktivní.

Počasí dnes prostě není v pořádku, a tento fakt nemůže být zcela připisován jevu, který obvykle nazýváme globálním oteplováním.





Video: weatherwars, youtube.com

zdroj http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/ ... ich-pocasi

petra
Příspěvky: 288
Registrován: 12 zář 2009 17:35
Bydliště: Brno

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od petra » 02 bře 2010 10:31

Ahoj všichni, dnes od rána zas těžkej humáč skoro po celém území ČR.
http://portalh.chmi.cz/http://portal.ch ... meteo/kam/
Mrkněte na Karlovy Vary VJV směr - asi od 7.00 hod.

Uživatelský avatar
junak
Příspěvky: 322
Registrován: 24 lis 2009 14:33

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od junak » 02 bře 2010 20:43

Za splnu je nebo jasnejšie.Mesiac má vplyv skôr sa vyjasný.No a keď cestujem cítiť na určitých miestach hnilobný zápach.Zdá sa že je to pri miestach kde sa zdržuje voda a v blízskosti sú tie šroty.Teraz neviem či to ide z hora alebo proste hnijú po tom mikroorganizmi a preto to tak páchne.Nemám overené ale po gifte to asi zmizne.Zatiaľ niet možností to zistiť snaď časom.Z rybníčkom to treba skúsiť môže to byť zaujímavé.

Uživatelský avatar
bionflow
Příspěvky: 71
Registrován: 24 kvě 2009 21:09
Bydliště: skoro ∞

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od bionflow » 03 bře 2010 22:36

chemtrails timelapse :evil:
phpBB [video]

ercecko
Příspěvky: 427
Registrován: 24 čer 2009 22:30
Bydliště: Zlínsko

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od ercecko » 03 bře 2010 23:57

petra: no KV v to utery teda fakt humus...a nejen tam.. tady (zlinsko) se taky celkem vydatne snazili, ale smula, poslednich par dni porad krasne, z rana v to utery taky chemka, ale jakmile se trochu vyhouplo slunicko (ktere ma fakt na orgonity velky vliv..), tak krasne azuro a prirodne vypadajici mracky, narustajici "z modre oblohy" a ne pod "sedivou dekou" :) zaprcanou oblohu ocekavam mozna zitra, zene se sem cosi velkeho z jihu tak uvidime...

Uživatelský avatar
Stisko
Příspěvky: 191
Registrován: 11 úno 2010 10:26
Kontaktovat uživatele:

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od Stisko » 05 bře 2010 13:13

Včera ráno, když jsem šla se psem tak na obloze bylo nalinkováno od letadel, že nebylo skoro vidět modré nebe, jak linkovali pečlivě. Ale nad naším domem bylo kolo tak o šířce cca 100m (možná míň) a tam bylo naprosto čisté modré nebe. Tak jsem měla radost, že to takhle vyčistily orgonity co mám doma. Pak jsem šla okolo oběda nakoupit, tak jsem byla zvědavá, jestli to nebylo jen tak, že to chci vidět, že to funguje. Vylezu ven a znovu všude nalinkováno. Tak jsem byla zklamaná. Ale to ještě není vše. Cestou už nebe nad naším domem zakryl mrak, tak nebylo vidět jak to tam vypadá. Zklamaná jsem vlezla do krámu, nějakou dobu jsem tam pobyla. A když vylezu z krámu, tak mrak byl pryč a linkování taky a zase to krásné modré nebe. Tak buď moji miláčkové tak pracujou, nebo se to vyčistí, tím jak na to myslím a přeju si to, na každej pád to funguje tak jako tak. :D

Uživatelský avatar
Michael
Příspěvky: 473
Registrován: 29 srp 2009 12:47
Bydliště: doma a v okolí

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od Michael » 05 bře 2010 23:34

přední český zaprodanec systému Martin Setvák Obrázek z CHMI obhajuje chemtrails :evil: :arrow:

začíná to ve 13 minutě http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... -ve-svete/


pro ty kdo neví kdo to je Setvák

:arrow: http://www.orgo.cz/search.php

:arrow: http://www.setvak.cz/msetvak.html

ercecko
Příspěvky: 427
Registrován: 24 čer 2009 22:30
Bydliště: Zlínsko

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od ercecko » 09 bře 2010 22:29

to je moc, jak to ma chudak naucene, jak furt polyka na sucho, to jak čekuje ty kamery, jaky vyraz ma ve tvari... nezavidim mu to, ze musi vymyslet takove hlody :-D ale jsem rad, z toho hodne lidi pozna, ze to neni jen tak, obcas kouknou na oblohu a za chvili jim dojde, ze to neni jen tak ze se ty stopy vyskytuji zrovna pred prichodem fronty a ze jinak (jako treba dnes) na obloze skoro zadne letadlo, nespatrite,ja sem si dnes teda vsiml asi 3 contrailu - navecer na obzoru smer jih byla videt chemka,tam je to dost huste se snehem a miri to knam ( TADY je hezky videt jak se to stoci primo sem), ale zatim je tu hezky jasno, hvezdicky :).. a je dobre ze ukazali ten brutalni pripad nad francii.. normalnimu cloveku uz z tech zrychlenych zaberu dojde co to je za hnus

Uživatelský avatar
Michael
Příspěvky: 473
Registrován: 29 srp 2009 12:47
Bydliště: doma a v okolí

Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈

Příspěvek od Michael » 09 bře 2010 23:00

Jedno staré přísloví: "čím víc se hovnem mažeš, tím víc hovnem smrdíš"
anebo "pravdu stačí říct jen jednou, ale lež se musí opakovat pořád dokola".

Můžou udělat desítky dalších prohlášení a vysvětlení a stejně tomu nikdo věřit nebude.

Lidi se probouzejí a začínají se zajímat o tom co jim sypou na hlavu.

Setvák se kroutil jak žížala jak si vymýšlel a snažil se působit věrohodně. Asi nechce přijít o svou teplou židličku. Doba je zlá.

Odpovědět