Aha,aha, to jsem moc rád, že jste mi to vysvětlili . To už se teda nebudu bát vlka nic! Sakra, akorád že ty vlnomráčky směřují k tomu kopci, tak to se tedy pro radost formují už předem, kdyby se náhodou vítr obrátil
Mno uvidíme, copak s tim Youtube udělá a jakápak bude kvalitka, pokusil jsem se to dát do tý nejlepší 1080p(560MB) To je z 15.6.---kolem 11 hodiny v Trutnově http://www.youtube.com/watch?v=ZMbr_i2dHkY
No zitra se chystaji opet boure na morave.. a v cechach vydatny dest, uz je to vsude na novinkach.. atmosfera je chemkou nasycena dostatecne (de to videt proti slunicku) a na JZ je toho taky pozehnane tak proc by nemohlo byt aspon trochu hezky
Nad Olomoucí byla celkem jasná obloha. Večer se na pár mracích začaly objevovat vlnky. Pak jsem si všiml, jako kdyby chemtrails nastříkli v relativně krátkých čarách. Všechno se to rozmazalo na cáry (vypadalo to jako sylfy) a při západu Slunce už se všude šedilo.
Nepozoroval jsem to časově souvisle. Jezdil jsem mezi tím po městě.
pánové a dámy, včera na jihu čech znišehonic taková buřina. Ale to byla síla. Přívalovej déšť ale fakt povedenej, vše cca po 20 minutách skončilo a nekápla už ani jedna kapka. Fakt nějaké divný.