USA-třetí říse 21 století

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Zenko.Idane » 21 čer 2010 23:45

Zřejmě jsou dost v křeči chtějí nás mít totálně pod kontrolou?! http://www.cez-okno.net/clanok/informac ... u-odmitany

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Ondřej » 02 črc 2010 20:57

trochu OT
http://media.bloguje.cz/845166-neviditelna-rise-nwo.php
Nový film A.Jonese, s titulkama :!:

Uživatelský avatar
Fortepsai
Příspěvky: 32
Registrován: 04 srp 2009 02:02

Re: Bilderberg a resurection

Příspěvek od Fortepsai » 23 črc 2010 09:43

Richelieu píše:Jeden dalsi ze skupiny Bilderberg.


Kdo z vas cetl knihu od ,,Lobsanga Rampi - Lekar z Lhasi,,!
Nekde v te knize se popisuje jak byl Lobsang se svim ucitelem v jeskinich chodbach himalaje a tam byl sal plny hybernacnich komor ve kterych byli vyspela tela pripravena k pouziti.
Lobsang se pta sveho ucitele co to ma znamenat a on mu rika ze je pouzivaji ti jenz potrebuji neco udelat na svete.
Jen do toho tela vstoupi duse a po par dnech muze vykonavat svou cinnost, jinak k prevzeti dochazi okamzite a k plnemu osvojeni si tela trva 5 az 6 mesicu.
Takze pokud telo selze dusi se nic nestane jen ho jednoduse opusti a zanecha ho na miste.
Pokud by ho ulalili nebo mnelo nehodu nic se nedeje.

Tak a ted se dostavame k jadru pudla.
Co kdyz onen pan zemrel ale ne tak uplne. Treba si vzal jine telo pro neho jiz pripravene a po par mesicich bude pokracovat ve sve praci jako by se nic nestalo a my ostatni nebudeme vubec nic tusit.

Z
PS: Omlouvam se cestinu
THX
Tohle se mi spise zda jako blbost a jestli tak bych to nazval presneji inkarnace nebo prenos vedomi (mysli) zadne duse . duse jak to v evrope lidi nazyvaji je pouhe ego a ego zanika smrti .. No nic ale existuji meditace na prodlouzeni zivota a pokud je tenhle chlap dela tak se klidne dozije dele . A co se tyce reinkarnaci i to je mozne se neustale inkarnuje jeho invidualni vedomi do novych tel ale stim ze se narodi jako dite ,ale muze si byt vedom svych min. zivotu .

Uživatelský avatar
thaarm
Příspěvky: 30
Registrován: 05 led 2010 12:13
Bydliště: Bratislava

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od thaarm » 13 srp 2010 05:40

Zaujimavy film:

http://www.csfd.cz/film/258974-eyeborgs/

Nahlad z tituliek:

Z důsledku posledního ničivého útoku, ministerstvo bezpečnosti čelí bezprecedentní výzvě, jak dostát svého závazku.
Ochraně amerického lidu. V souladu se Zákonem o svobodě pozorování, nám v boji proti terorismu byla do rukou vložena nová silná zbraň. Prvním důležitým krokem požadovaným tímto novým zákonem je, sjednotit mnohé samostatné, veřejné a soukromé bezpečnostní kamery,roztroušené po celém státě, do jediné sítě. Do optické, ochranné, zpravodajské sítě zvané ODIN. Z bezpečnostních důvodů monitoruje ODIN všechnu elektronickou komunikaci......

Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Zenko.Idane » 22 zář 2010 23:10

PNAC

Americká strategie národní bezpečnosti a Projekt pro nové americké století
Projekt pro nové americké století (PNAC) je thinktank, výzkumné politické sdružení, které vzniklo v roce 1997. PNAC požaduje, aby vzniklo globální americké impérium, jehož vůli se budou muset podrobit všechny národy. Členům tohoto sdružení vadí, že Spojené státy, které jsou poslední zbývající supervelmocí, nevyužívají více své hospodářské a vojenské moci, aby přiměly svět, aby se podrobil novému "americkému míru". Tak znovu – jako už četní autoři před ním – argumentuje William Rivers Pitt, reportér listu New York Timesa autor mezinárodních knižních bestsellerů na stránkách truthout (jiný článek na toto téma je zde):
Základní argumenty ideologie Projektu pro nové americké století jsou obsaženy v jeho dokumentu ze září 2000, nazvaném"Znovu vybudovat obranu Ameriky: Strategie, jednotky a zdroje pro nové století". V tomto dokumentu vypočítává PNAC, co je nutno učinit, aby si Amerika mohla vybudovat své globální impérium. Musí:
Přesunout své permanentní jednotky do jižní Evropy, do jihovýchodní Asie a na Blízký východ
Zmodernizovat americkou armádu, včetně modernizace stihaček, ponorek a válečných lodí
Vybudovat globální obranný protiraketový systém a ovládnout strategicky vesmír
Ovládnout "mezinárodní společný prostor" internetu
Zvýšit výdaje na obranu na minimum 3,8 procent amerického hrubého národního produktu.


Dokument PNAC také vypočítává čtyři základní úkoly americké armády. Dvěma hlavními z nich jsou "být schopen rozhodným způsobem zvítězit v celé řadě simultánně vedených velkých válek po celém světě" a "vykonávat policejní povinnosti v souvislosti s vytvářením bezpečnostního prostředí v kritických regionech".
Autor poznamenává, že je důležité, že dokument nepožaduje pouze připravenost k těmto válkám, ale rovnou, aby se vedly, aby všichni viděli americkou světovou nadvládu.
V důsledku zpochybňovaného zvolení George W. Bushe americkým prezidentem a dále v důsledku útoků z 11. září 2001 se tato strategie stala hlavní strategií americké politiky. Když se stal Bush prezidentem, autoři této analýzy byli jmenováni do čela Pentagonu, amerického ministerstva obrany a Bílého domu. Po 11. září se jim dostalo konečně šance učinit svou vizi podstatou politiky Bílého domu.
Americký viceprezident Dick Cheney a ministr obrany Donald Rumsfeld jsou členové PNAC, náměstek ministra obrany Paul Wolfowitz je ideologickým otcem celé skupiny. Bruce Jackson, jeden z ředitelů PNAC, pracoval za Ronalda Reagana v Pentagonu a nyní zastává čelné místo ve zbrojovce Lockheed Martin.
V PNAC pracují podle autora muži, kteří dříve spolupracovali s organizacemi podporujícími krvavé americké hry v Nikaragui a v El Salvadoru a se skupinami jako Výbor pro současné nebezpečí, které dlouhá léta argumentovaly, že se jaderná válka se Sovětským svazem dá vyhrát.
PNAC nedávno založilo novou skupinu, Výbor pro osvobození Iráku, která v spolupráci s Condoleezzou Ricovou, americkou poradkyní pro národní bezpečnost, vypracovala plán jak "vyškolit" americkou veřejnost, že je nutné jít do války proti Iráku. Tento výbor poskytl miliony dolarů z kapes amerických daňových poplatníků na podporu Iráckého národního kongresu a předpokládaného budoucího šéfa iráckého státu Ahmeda Čalabiho. Čalabi byl odsouzen v nepřítomnosti u soudu v Jordánsku v roce 1992 na 22 let do vězení za bankovní podvody po rozkladu banky Petra, kterou založil v roce 1977.
Bushův dokument "Strategie národní bezpečnosti USA" se ideologicky vyrovná výše zmíněnému dokumentu PNAC, míní autor. Bush skutečně zvýšil americké výdaje na zbrojení na 3,8 procent amerického HDP.
V srpnu 2002 vyslechl Richard Perle, předseda americké Rady pro obrannou politiku a člen PNAC přednášku o politické strategii od Rand Corporation. Podle listu Washington Post a podle časopisu The Nation charakterizoval poslední diapozitiv této přednášky "Irák jako taktické ohnisko, Saúdskou Arábii jako strategické ohnisko a Egypt jako cenu" ve válce, které se údajně povede pro to, aby byl svět zbaven zbraní Saddáma Husajna. Bush vyslal na Blízký východ množství jednotek a zároveň je vysílá na Filipíny a hraje o jaderné zbraně v Severní Koreji. Americký autor se domnívá, že je to příprava na "celou řadu velkých válek", které v září 2000 požadovala původní zpráva PNAC.
Irák je pouze začátek, záminka pro širší konflikt. Donald Kagan, jeden z hlavních členů PNAC, očekává, že Spojené státy si po válce vytvoří v Iráku trvalé vojenské základny. Bude to zjevně nástroj, jak zaútočit na kterýkoliv stát, který si Spojené státy potom vyberou.
Zápornými vedlejšími důsledky této války bude podle autora jednak to, že se americká ekonomika bude těžce vyrovnávat se zvýšenými vojenskými výdaji a s "policejními" povinnostmi americké armády v Iráku, Afghánistánu a jinde. Dále to, že bývalí spojenci se obrátí proti Americe. Francie, Německo a další státy, které se staví proti této irácké válce, si jsou dobře vědomy amerických plánů. Stavějí se proti vznikajícímu americkému impériu, aby se nestali hospodářskými a vojenskými otroky George W. Bushe.
Zdroj www.blisty.cz

Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Zenko.Idane » 22 zář 2010 23:12

Zachraň mě je seriál o jednotce new yorkských hasičů,kteří se potýkají s následky 11.září..., http://www.youtube.com/watch?v=ADHIibrj ... r_embedded

Ainan
Příspěvky: 34
Registrován: 18 zář 2010 12:33

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Ainan » 03 říj 2010 22:18

http://www.youtube.com/watch?v=JxUi5cXG-24

Voľte slobodnú komunistickú demokraciu :mrgreen: :mrgreen:

Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Zenko.Idane » 03 říj 2010 23:04

Kdyt to říkám pořád jsou tady. Tak je slušně pozdravme. Dobrý Den. :)

Ainan
Příspěvky: 34
Registrován: 18 zář 2010 12:33

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Ainan » 03 říj 2010 23:37

Doteraz som poriadne neveril na NWO teraz som presvedčený že existuje.. :D že Dobrý deň sa praje


Uživatelský avatar
Aerosmith
Příspěvky: 638
Registrován: 29 kvě 2009 13:40
Bydliště: Kolem Břeclavi

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Aerosmith » 05 říj 2010 22:56

No, jo Kajda, CIA, FBI, StB, KGB, NKVD -všechno jedna banda prašivá..

Uživatelský avatar
Galliano
Příspěvky: 392
Registrován: 01 zář 2009 20:57
Bydliště: Nora blízko solar plexu
Kontaktovat uživatele:

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Galliano » 06 říj 2010 19:44

Aerosmith píše:No, jo Kajda, CIA, FBI, StB, KGB, NKVD -všechno jedna banda prašivá..
Aero, zapomněl jsi NSA, CFR, TLC, OBSE... :roll: ale co, víme o koho jde...
Hlavně se toho nebát...
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Uživatelský avatar
Aerosmith
Příspěvky: 638
Registrován: 29 kvě 2009 13:40
Bydliště: Kolem Břeclavi

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Aerosmith » 06 říj 2010 22:56

Galliano píše:
Aerosmith píše:No, jo Kajda, CIA, FBI, StB, KGB, NKVD -všechno jedna banda prašivá..
Aero, zapomněl jsi NSA, CFR, TLC, OBSE... :roll: ale co, víme o koho jde...
Hlavně se toho nebát...
Přesně tak. Zdá se, že už jsou všichni tak nějak připos...í. Blíží se to... ;)

Zenko.Idane
Příspěvky: 495
Registrován: 29 črc 2009 02:31
Bydliště: Kosmonosy

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od Zenko.Idane » 25 říj 2010 22:22

http://www.presstv.ir/detail/147724.html 'Bílý dům se snaží odstranit Obama'
Pá. 22 říjen 2010 06:55
USA tvrdí analytik někteří úředníci v Bílém domě a správa zvažuje právní kroky k odstranění Barack Obama z předsednictví.
"Právě teď probíhá diskuse ve Washingtonu a ve vládě použití 25. změna americké ústavy odstranit Obama z úřadu," Edward Spannaus z Executive Intelligence Recenze řekl v rozhovoru s Press TV v pátek.
Tento pozměňovací návrh umožňuje odstranění prezidenta, pokud on / ona má neschopnost buď fyzicky nebo psychicky.
"V tomto případě se Obamovi je mentálně schopen plnit funkci prezidenta," Spannaus pokračoval říkat.
S odvoláním na klesající popularity Obamy, především kvůli současné hospodářské kolaps v USA, Spannaus řekl: "Neexistuje žádný způsob, že jeho prezidentství mohl být zachráněn v tomto bodě, a to není opravdu žádný rozdíl, který vyhraje parlamentní volby."
"On nebyl způsobilý být prezident v první řadě. Byl tam dal právě proto, že by se choval jako loutka, a věděli, že on by byl loutka na Wall Street, pro finančníky v Londýně a pro Brity," Spannaus přidáno.
Nedávný průzkum Gallupova ústavu z ukázal, že více než polovina amerických voličů by nepodporoval úřadující americký prezident re-voleb.
Nedávný průzkum Gallupova ústavu z ukázal, že více než polovina amerických voličů nebude podporovat re-zvolení prezidenta Baracka Obamy.

ASH / HRF / MGH

Uživatelský avatar
junak
Příspěvky: 322
Registrován: 24 lis 2009 14:33

Re: USA-třetí říse 21 století

Příspěvek od junak » 26 říj 2010 09:57

Len aby sa tam nedostal niekto horsi.A kto vie či to má vôbec význam či to nie je len divadlo pre ľudí.A ťažko posúdiť čo je obama za človeka.Ako rozmýšla atd..Možno nie je taký zlý kto vie.

Odpovědět