Olomoucký kraj
Olomoucký kraj
Začinam pomalu giftovat Litovel a okoly moje vyrobni kapcita zatim mala tak bud rad když zvladnu okoly tak 15 km
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!
Re: Olomoucký kraj
Ahoj. Já jsem z Prostějova.A moje kapacita zatím není žádná protože začínám.Ještě ani nemám Orgonit.ATA píše:Začinam pomalu giftovat Litovel a okoly moje vyrobni kapcita zatim mala tak bud rad když zvladnu okoly tak 15 km
Jak mi přijdou TB začnu dělat Prostějov a dám sem GPS, aby v tom nebyl chaos.........a je tady někdo kdo dělal Prostějovsko????
Asi ne.Tak budu první...
Jak je na tom ten Prostějov,dějě se tady něco,chtěla bych spolupracovat v oblasti Plumlov.
Ahoj, já jsem taky z Plumlova. Napiš mi na SZ a domluvíme se.Evča píše:Jak je na tom ten Prostějov,dějě se tady něco,chtěla bych spolupracovat v oblasti Plumlov.
Ahoj lidi-Bandi,tak jsem napsala a..........nic,nic,nic.
Ahoj, Evčo mě nic na SZ nepřišlo... Napiš mi na mail : Bandidos@seznam.czEvča píše:Ahoj lidi-Bandi,tak jsem napsala a..........nic,nic,nic.
Ahoj.
-
- Kontaktovat uživatele:
je někdo taky v Přerově a okolí ,nebo to mám všechno dělat sám,ikdyž tady toho zase není tolik ozvěte se přes sz ,už mám puky a brzo se do toho pustím a nejen puky i hhg