Orgonitové hodinky
Orgonitové hodinky
Tak sem udělal svuj první orgonit šperk. Jsou to ORGOHODINKY.
Sice vám neřeknou jakej je čas, ale rozhodně stojí za to je nosit.
Formu sem použil dno kelímku od jogurtu.
V orgonitu jsou 4 krystaly - 2 křištály a 2 ametisty naproti sobě ( tvoří kříž ).
Kolem jsou měděné špony ( respektivě na co nejkratší části nastřihaný měděný drátek ),
+ za nima ještě špony hliníkové (bohužel docela velké ) a poslední vrstvu, nejblíž ruce tvoří SBB spirála.
Zde nabízím fotodokumentaci.
Prosím zkoukněte mi je někdo, kdo rozumí energiím.
Sice vám neřeknou jakej je čas, ale rozhodně stojí za to je nosit.
Formu sem použil dno kelímku od jogurtu.
V orgonitu jsou 4 krystaly - 2 křištály a 2 ametisty naproti sobě ( tvoří kříž ).
Kolem jsou měděné špony ( respektivě na co nejkratší části nastřihaný měděný drátek ),
+ za nima ještě špony hliníkové (bohužel docela velké ) a poslední vrstvu, nejblíž ruce tvoří SBB spirála.
Zde nabízím fotodokumentaci.
Prosím zkoukněte mi je někdo, kdo rozumí energiím.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Re: Orgonitové hodinky
dost sem se toho na nich naučil. Příště budou ještě lepší a hezší :d
jo, a nech verzia 2.0 ukazuje cas, a potom to bude dokonale
už sem uvažoval o tom že bych koupil nějaké levné hodinky totálně je ořezal a dal je na vrch. Ale k tomu je daleko. Bud to budu muse celé důlkadně promyslet. Nebo se prostě nas* a popadnu první hodinky co mi přijdou pdo ruky a přidělám to vteřiňákem. Zatím nevím které z možností převládne, ale pokud sem dám odkaz s fotkama verze 2.0 myslim že bude vše jasné.
kup klasické hodinky a vnitřek zalij orgonitovou pryskyřicí...
bude tam orgonit a zároveň to bude ukazovat čas...,
dokonce si budeš moci vybrat, jaký...
(doporučuji třeba za pět minut dvanáct)
(to je docela sympatický čas pro každého orwellovského konspiratika...
a azároveň je to i praktický čas: za chvíli oběd!)
bude tam orgonit a zároveň to bude ukazovat čas...,
dokonce si budeš moci vybrat, jaký...
(doporučuji třeba za pět minut dvanáct)
(to je docela sympatický čas pro každého orwellovského konspiratika...
a azároveň je to i praktický čas: za chvíli oběd!)
hej víš že sem o tom uvažoval ? že tma přidělám na okrasu ručičky. A přesně taky sem si říkal že za 5 minut dvanáct by s epkěně hodilo. Wow nějak mi čteš myšlenky. Nejsi ty telepat ?
Ahojky
Hodně moc hezký.
Zprostředku těch hodinek (tak kruh velikosti mince - zasahuje to asi do poloviny těch kamenů) jde silný proud energie nahoru, docela daleko, ani mi nestačí ruce, když to zkouším. Směrem nahoru se to jemně rozšiřuje. Ještě vnímám v okolí orgonitu (bublinka přibližně 9 cm v průměru) takové jemné vibrace, takové "vrnění" nebo "bublání, klokotání", ale opravdu jemňounké a má taky jinou "barvu", než ten sloup - ten je šedobílostříbrný, tohle je něco mezi barvou zlata a mědi.
Takže ať ti někdo zkusí říkat, že nefungujou...
Jo a nechceš nám toho času dát trochu víc? Tak třeba ze sedm minut dvanáct? Pro nás pomalejší?
Hodně moc hezký.
Zprostředku těch hodinek (tak kruh velikosti mince - zasahuje to asi do poloviny těch kamenů) jde silný proud energie nahoru, docela daleko, ani mi nestačí ruce, když to zkouším. Směrem nahoru se to jemně rozšiřuje. Ještě vnímám v okolí orgonitu (bublinka přibližně 9 cm v průměru) takové jemné vibrace, takové "vrnění" nebo "bublání, klokotání", ale opravdu jemňounké a má taky jinou "barvu", než ten sloup - ten je šedobílostříbrný, tohle je něco mezi barvou zlata a mědi.
Takže ať ti někdo zkusí říkat, že nefungujou...
Jo a nechceš nám toho času dát trochu víc? Tak třeba ze sedm minut dvanáct? Pro nás pomalejší?
Pro tebe levi klidně i 8 ( 9 ale už ne !!! )
Jinak mooc dík za ten popis. V hodinkách je použita meď a hliník. Tak ten stříbrný proud může být od hliníkových špon (usměrněn sbb) a to vrčení může způsobovat ty měděné "špony" ( musim už sehnat nějaké měděný špony, pilovat rašplí měděnej plíšek není zrovna efektivní způsob. )
+ ! snažil sem se kyvadílkem ověřit jestli ty kameny tam náhodou nechtějí. Tak sem rád že to vypadá že jsou spokojené.
+zejtra vyndavám orgoše s růženínama a ukážu vám super truper trik na fashion spodek orgonitu. Takovej podle mě nidko nemá ( aneb chvála buď z nouze cnosti )
Jinak mooc dík za ten popis. V hodinkách je použita meď a hliník. Tak ten stříbrný proud může být od hliníkových špon (usměrněn sbb) a to vrčení může způsobovat ty měděné "špony" ( musim už sehnat nějaké měděný špony, pilovat rašplí měděnej plíšek není zrovna efektivní způsob. )
+ ! snažil sem se kyvadílkem ověřit jestli ty kameny tam náhodou nechtějí. Tak sem rád že to vypadá že jsou spokojené.
+zejtra vyndavám orgoše s růženínama a ukážu vám super truper trik na fashion spodek orgonitu. Takovej podle mě nidko nemá ( aneb chvála buď z nouze cnosti )
- truthseeker
Nádherný. Hodiny doporučuju nastavit na veliký NOW
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
No skor by mohli ukazovat teplotu vlhkost a tlak.
taplotu ukazujou. Je to jednoduchý. Když jsou an nich rampouchy je zima. Když se začne pryskyřice je faakt vedro.
Mno a na tom tlaku zapracuju.
Mno a na tom tlaku zapracuju.