Nová séria orgonitov s mosadzou a ďalšie s bronzou
Re: Nová séria orgonitov s mosadzou a ďalšie s bronzou
ješuš, ty sypeš jak fabrika:) Spirálky jsou bohužel levotočivý. Co je v tom za barvy? Bronz je gut.
Ondřeji, špirálku točím doprava, ono vlastne záleží, do ktorého smeru ju dvihnem do kužela. Dám si na to pozor. Farby sú z fasádneho štúdia od kamošky, fľaštička 1.50 eura, vydrží aj na rok.... škoda, že má len 4 základné farby... občas mi dá aj nejaké zbytky z pigmentov zo stroja... má odo mňa 3 orgonity Tá bronz je fakt dobrá..aj sa mi tie veľké špony viac páčia, len hodne práce je s tým, musím si to cvakať , sú to aj polmetrové špony...
jsem si myslel, že to jsou pigmenty... Šroub má pravotočivý závit...
Krásný orgonity ! jen ten krystal křišťálu, ač hezký na pohled, pakliže efektně štrčí z orgonitové masy, by bylo
lepší zalít pořádně celej do orgonitové masy. Je to ale vždycky dilema -hezký\silnější
lepší zalít pořádně celej do orgonitové masy. Je to ale vždycky dilema -hezký\silnější
Ďakujem pekne,a k tým krištáľom... v každom orgonite je ten kamen na vrchu navyše, na zosilnenie efektu,snažím sa, aby bol aspoň čiastočne ponorený aj on do pilín, každý má samozrejme minimálne 1 , ale väčšinou niekoľko kryštálov krištáľu aj vnútri v pilinách, ktorý nevidno. Myslím, že je to O.k, pri meraní virgulou krásne ukázali svoju silu
naozaj krasa, ja mam problem zohnat kvalitne piliny-take pekne ako mas ty. Chodim do jedneho SOU ucilista po srot zo sustruhou, naposledy mali len zelezo. A tie nie su moc na efekt .) Mam este duralove, ale tie musim tiez strihat
mne mosadz a bronz robí kamarát, kúpim kus bronze a on mi ich na sústruhu strúha...