spuštění fóra
spuštění fóra
Ahoj, Vítejte!
Dne 24.5.2009 bylo spuštěno toto diskuzní fórum http://www.orgo.cz , které má v úmyslu zabývat se vším kolem ORGONové energie (jiné názvy: ORGONIT, ORGONE, ETEROID, BION, životní energie, CHi, Prana, Fluidum, Ód, univerzální životní síla, prahmota, praenergie atd.).
Každý dobrý nápad co by tady mělo být je vítaný!
Dne 24.5.2009 bylo spuštěno toto diskuzní fórum http://www.orgo.cz , které má v úmyslu zabývat se vším kolem ORGONové energie (jiné názvy: ORGONIT, ORGONE, ETEROID, BION, životní energie, CHi, Prana, Fluidum, Ód, univerzální životní síla, prahmota, praenergie atd.).
Každý dobrý nápad co by tady mělo být je vítaný!
Re: spuštění fóra
ahoj všem a taky děkuji
zdrávím všechny ,už to chtělo díky
-
Ahoj jsem rád že jsem vás našel!! Už dříve jsem si všimnul že se děje něco divného. Ted je mi to jasné!! Rád se od vás budu učit. Zdravím vás všechny!!
Domluva lidí to jest ono. Děkuji za to. Budem potřebovat ještě hodně síly. Děkuji za toto forum.
Máme tu na mysli "boj" o své zdraví že ano, a o zdraví přátel, lidí, země, přírody... Tento web - sposta diskuzí - jsou výborné, jen mám strach aby zbytečně někomu nadřazenějšímu některé diskuze či příspěvky nevyzněly jako nějaká "bojová" akce či příprava, webu by bylo škoda, jsou tu velmi důležité a poučné příspěvky z praxe ve smyslu orgonitů, čištění energií i prostředí.
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Čau,
hlásím se do aktivní služby. Orgonit jsem objevil už asi před dvěma lety. vyrobil jsem si 2 HHG a od té doby jsem se k tomu nevrátil. V té době ani na internetu nebyly žádné české stránky. čerpal jsem pouze na ethericwarriors.
Díky za tohle.
hlásím se do aktivní služby. Orgonit jsem objevil už asi před dvěma lety. vyrobil jsem si 2 HHG a od té doby jsem se k tomu nevrátil. V té době ani na internetu nebyly žádné české stránky. čerpal jsem pouze na ethericwarriors.
Díky za tohle.
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
Zdravím ve spolek, narazil jsem na toto fórum patrně proto, že se o podobné věci také zajímám, věřím,že si budeme vzájemně prospěšní a uděláme pro sebe a své bližní dobrou věc.
Jsou věci mezi nebem a zemí na které naše školská moudrost nestačí milý Horácio...
William Shakespeare
William Shakespeare
koukám včera bylo výročíbionflow píše:Ahoj, Vítejte!
No tož gratulujeme!!!
také gratuluji k výročí fora
Nejsme lidské bytosti prožívající duchovní zážitek. Jsme duchovní bytosti prožívající lidský zážitek. Teilhard de Chardin
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
To je krása!Obojí, ohńostroj i rok trvání báječného fóra.
Sú to 2 roky, teda boli predvčerom, tak díky zavašu prácu a za skvelých ľudí, ktorí sa tu môžu stretávať...