Sylfy
Sylfy
Sylfa, Sylfy, Sylfové bytosti vzduchu Sylfy jsou pravděpodobně ze všech elementálních bytostí nejblíže naší představě o vílách a andělech. Pracují bok po boku s anděly. Jsou součástí tvůrčího elementu vzduchu. Jejich práce vyvolává nejslabší vánky i ta nejprudší tornáda. Sylfy nám pomáhají řídit se současně intuicí i rozumem.
Sylfy jsou k vidění na obloze velmi vzácně a po omezenou dobu, ukážou se Vám jako poděkování za nějakou "akci" - pokud je uvidíte, potvrzují Vám, že to děláte dobře. Údajně jsou odpovědní za to, že Vás intuitivně vedou při giftingu (ověřeno).
Moje fotky Sylf po nějakých akcích:
Sylfy jsou k vidění na obloze velmi vzácně a po omezenou dobu, ukážou se Vám jako poděkování za nějakou "akci" - pokud je uvidíte, potvrzují Vám, že to děláte dobře. Údajně jsou odpovědní za to, že Vás intuitivně vedou při giftingu (ověřeno).
Moje fotky Sylf po nějakých akcích:
Re: Sylfy
tyhle jsou po dostavění CB, chvíli předtím byla klasická chemtrails šedá deka
Tak jsem na tohle
nasadil ještě 30cm měděnou trubku a krožil jsem na 2 mraky,ty fakt změnily tvar asi po 3 min. Připadalo mi jako bych tam vyděl obličeje. Doběhl jsem pro foťák..ty uprostřed blíže...Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jo pes je fakt dobrej a ta víla taky..tak asi na nás fakt koukaj
To je fakt jak tvář z jiny reality (ten 3.)
,,Kdo chce pohnout světem, ať hne nejdřív sám sebou.'' Sókratés
"život je jako jedna velká LAN párty" by me...
- truthseeker
Aštarova maskovaná flotila. True story.georgo píše:Poďla Vás sú to naozaj nejaké bytosti z iného sveta? Nie je to len oblak, dáky fyzikálny jav ?
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
lol wut?
Georgo, jasně, že můžeš brát ty úkazy na obloze jako fyzikální jev.Tedy mraky s trochou lidské představivosti.
No ale stejně tak bych se mohl ptát, zdali člověk není jen fyzikální jev(biologický, chemický atd.). Část vědců se i domnívá, že to tak opravdu je, ale spoustu kostiček do této materialistické úvahy prostě nesedí.
Jednoduše řečeno, věda nemá schopnost zkoumat pomocí přístrojů subtilnější úrovně života, přírody atd.
Tuhle schopnost má ale člověk sám, minimálně v latentní podobě. Když ji rozvine, objeví co se děje za hranicí smyslů.
Tím se smysly zjemní a může např. svým zrakem vnímat jemnější energie. Tudíž pro něj mrak, už nemusí být jen fyzikální úkaz, ale i manifestace bytosti z jiné úrovně nebo znamení.
Stejně tak i s orgonitem. By tu nikdo z nás nebyl, kdyby všichni lpěli na exaktním popsaní rovnicemi lol:)
Georgo, jasně, že můžeš brát ty úkazy na obloze jako fyzikální jev.Tedy mraky s trochou lidské představivosti.
No ale stejně tak bych se mohl ptát, zdali člověk není jen fyzikální jev(biologický, chemický atd.). Část vědců se i domnívá, že to tak opravdu je, ale spoustu kostiček do této materialistické úvahy prostě nesedí.
Jednoduše řečeno, věda nemá schopnost zkoumat pomocí přístrojů subtilnější úrovně života, přírody atd.
Tuhle schopnost má ale člověk sám, minimálně v latentní podobě. Když ji rozvine, objeví co se děje za hranicí smyslů.
Tím se smysly zjemní a může např. svým zrakem vnímat jemnější energie. Tudíž pro něj mrak, už nemusí být jen fyzikální úkaz, ale i manifestace bytosti z jiné úrovně nebo znamení.
Stejně tak i s orgonitem. By tu nikdo z nás nebyl, kdyby všichni lpěli na exaktním popsaní rovnicemi lol:)
Gift the world and then gift some more. <3