Sylfy
Re: Sylfy
Ahoj, vítáme na fóru.Lesíček píše:Zdravím, mohlo by to být vytvořené orgonitem s následnými sylfy?
Tento obrazek tady již nekde byl...mohlo to zpusobit startujici letadlo...ale nekde se tady o tom již píše
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Tak to bude na modro nabarveny podvozek ufa
Ja docilil tohoto:
- je to taky pekna dira a vypadá nejak verohodneji
Pri trose dobre vule, by se dala taky považovat za kruh, ovsem bez pomoci kružítka
Ja docilil tohoto:
- je to taky pekna dira a vypadá nejak verohodneji
Pri trose dobre vule, by se dala taky považovat za kruh, ovsem bez pomoci kružítka
Když jsem na to koukal, tak první co se mi právě vybavilo byla sylfa. Ten "mrak" v tom kruhu opravdu tak vypadá. Takže že by si někdo v Mexiku taky hrál? Netuším jestli lze udělat takhle hodně povedenej kruh, jelikož s orgonitem nemám zatím prakticky žádnou zkušenost.
Nedovedu si předtavit, jak by to mohlo způsobit startující letadlo? A ufo? Nad tím jsem snad ani nemusel přemýšlet, nevím proč by s tím mělo mít ufo něco společnýho. Navíc tam žádnej neidentifikovatelný objekt nevidím A protože je to kruh, tak to nemusí hned znamenat, že to spáchalo ufo.
Nedovedu si předtavit, jak by to mohlo způsobit startující letadlo? A ufo? Nad tím jsem snad ani nemusel přemýšlet, nevím proč by s tím mělo mít ufo něco společnýho. Navíc tam žádnej neidentifikovatelný objekt nevidím A protože je to kruh, tak to nemusí hned znamenat, že to spáchalo ufo.
S tím letadlem jsem jen použil názor z tohoto fóra. Protože to tady již někdo psal. Já neumím vysvětlit takto přesný kruh. Když letadlo překonává rychlost zvuku, tak to může udělat tento efekt:-)
Dnes som umiestnil 3 TW do vodneho prostredia. Skratka polozite TW do vedra plneho vody. Ja som zakopal kanalyzacnu ruru a urobil som z nej puzdro. V nom je TW a cela zaliata vodou. Dava im to vyrazne vyssi vykon a sylfovalo to nadherne.
Par foto pre radost. Chem mizol velmi rychlo a divadlo na oblohe bolo naozaj velkolepe a vo velkom kruhu okolo nas, takze to sa vlastne nedalo poriadne odfotit.
Toto je pohlad na horizont do dialky: Toto je najkrajsie foto, ktore sa nam tu dnes podarilo
(pre orientaciu, vlavo dole je bleskozvod)
Par foto pre radost. Chem mizol velmi rychlo a divadlo na oblohe bolo naozaj velkolepe a vo velkom kruhu okolo nas, takze to sa vlastne nedalo poriadne odfotit.
Toto je pohlad na horizont do dialky: Toto je najkrajsie foto, ktore sa nam tu dnes podarilo
(pre orientaciu, vlavo dole je bleskozvod)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jelikož měli chemáci včera pohotovost pred akcí a poradne hnojili, bylo treba se s chemem vypořádat.
Nekolik snímků:
Nakonec vsechna snaha mela uspech:
Dokonce je zjevny i rozdíl teplot:
Nekolik snímků:
Nakonec vsechna snaha mela uspech:
Dokonce je zjevny i rozdíl teplot: