Vplyv orgonitu na vyžarovanie aury človeka
Vplyv orgonitu na vyžarovanie aury človeka
Zdravím všetkých....
Neviem, čo na to poviete, ale mňa to doslova posadilo na kolená...haha
...a nielen mňa , ale aj pani , ktorá fotí roky, bola fakt prekvapená...
Musela som odložiť všetky kamienky z vreciek, náhrdelník, náramok, aby neovplyvnili fotku, takže nič ju neovplyvnilo...
1.fotka bez orgonitu (v podstate o.k, len veľká nerovnováha medzi ľavou a pravou stranou...nebudem tu odkrývať svoje vnútro)
2.fotka s orgonitom , fotené po 2-3 minutách...(aura krásne zharmonizovaná + nebeská alebo anjelská energia - modrá, ružová a biela farba)
Neviem, čo na to poviete, ale mňa to doslova posadilo na kolená...haha
...a nielen mňa , ale aj pani , ktorá fotí roky, bola fakt prekvapená...
Musela som odložiť všetky kamienky z vreciek, náhrdelník, náramok, aby neovplyvnili fotku, takže nič ju neovplyvnilo...
1.fotka bez orgonitu (v podstate o.k, len veľká nerovnováha medzi ľavou a pravou stranou...nebudem tu odkrývať svoje vnútro)
2.fotka s orgonitom , fotené po 2-3 minutách...(aura krásne zharmonizovaná + nebeská alebo anjelská energia - modrá, ružová a biela farba)
Re: Vplyv orgonitu na vyžarovanie aury človeka
...s tými zavretými očami a farbami naokolo vyzerám dosť zle, tak + 10 rokov...
Zajimave:-) ,diky za odvahu:-)
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
To teda čučím , to je dílo!
Jaký druh fotografie to je
Jaký druh fotografie to je
Kirilianova fotografia aury...
Jo již jsem o tom četl, to asi nedela každý. Ale je to zajimave. Je videt jak orgonit pekne hnete.monikag píše:Kirilianova fotografia aury...
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
a kde robia take fotky? Chcel by som si overit funkcnost mojich orgonitov.
Daj si do googlu aura foto a ukáže sa ti stránka, pani je niekde z juhu Slovenska, ale chodí po celej republike...
Naozaj odporúčam každému, je to úžasná vec, presne povie, kde máte problém aj ako ho riešiť.
Naozaj odporúčam každému, je to úžasná vec, presne povie, kde máte problém aj ako ho riešiť.
Mne sa to velmi páci.
tohle nejni kirlianovka,to je obyc polaroid s nejakejma snimacema cehosi a nasledny nasviceni snimku barevnejma diodama,taky jsem na tom byl.kirlianovo foto aury vypada jinak.zagoglujte si o tom.nevim jakou to ma vypovidaci schopnost o stavu cloveka,ale neco na tom bude,pani mi pak o mne popovidala fajn ale byl jsem u nekoho jinyho
-
Výborně - doufám, že se zde nějaký pomatenec najde, investuje 30 .- euro , zajede na slovač a nechá se "vyšetřit". Promiňte, trochu jsem se unáhlil, i mě to zajímá. Copak to je asi za foťák? Že by termokamera? Nebo jen práce ve fotošopu a pak "vysvětlení" ? Cituji: Můžeme říci, že aura je projevem koherentního záření, kdy fotony pracují v taktu jedné vlny a tento přístroj je schopen přenést tyto informace do našeho vlnového rozsahu, v již zmíněném spektrálním pásmu.http://www.zdravi4u.cz/ No, jsem si vědom, že toto odvážné tvrzení tady nikomu nic neříká, ovšem technici patrně zbystří: a je to tady, opět se dere na světlo TAKT JEDNÉ VLNY. Dobře, zkrátím to. Jestli už někdo chcete investovat třicet euro, to si radši kupte dobrý víno, nebo chutnou čabajku (inspirace zde http://1url.cz/ruE2 )
Je to akýsi bioenergetický prístroj na fotografovanie aury a tá pani mi povedala také veci, aké v žiadnom prípade nomohli "sadnúť" univerzálne na kohokoľvek,bolo to naozaj osobné....a to, čo ma naozaj celý život trápi tam zostalo, v strede fotky žltočervená škvrna, aj mi povedala, že na to ani orgonit nestačí...
Juhele....biopole človeka nie je o viere a o duchovne,je to normálny fyzikálny jav, ale teba tu o tom nebudem presviedčať...ty si daj tú čabajku, liter vína a nepleť sa do vecí ,ktorým nerozumieš...
Juhele....biopole človeka nie je o viere a o duchovne,je to normálny fyzikálny jav, ale teba tu o tom nebudem presviedčať...ty si daj tú čabajku, liter vína a nepleť sa do vecí ,ktorým nerozumieš...
jako jak rikam,taky jsem se o sobe dozvedel to,co navenek podle vzhledu nijak poznat nejde.jen rikam ze to nejni kirlianovo foto aury,je to jinej system.jak to funguje presne taky nevim,ale clovek co si tohle chce koupit a uzivat pro lidi musi udajne neco absolvovat okolo toho a pak slozit nejakou zkousku,dokazat,jako ze na to ma diagnostikovat podle toho lidi,tzn kazdymu to neprodaj.ty bys to juhelaku umastil od klobasy a videl bys tu osobu dvakrat kvuli tomu vinu
Táto pani bola na školení aj s certifikátom v Budapešti, je to vraj patent nejakého amíka....
Kirlianova foto je u nás z ruky, u nás len v Košiciach, myslela som , že aj toto je , no nie je...
Kirlianova foto je u nás z ruky, u nás len v Košiciach, myslela som , že aj toto je , no nie je...
-
jiřík + ostatní
Ach, ti primitivové ... taky jsem se o sobe dozvedel to,co navenek podle vzhledu nijak poznat nejde Je to jasné, tady pomůže pouze psycholog, či psychiatr. Aha, takže budeme soudit člověka podle vzhledu? Podle tváře a podle hadrů, co má na sobě? A co poznáš podle vzhledu? Chceš říci, že když umeju, oholím a ostříhám masového vraha, který právě odkroutil 20 let v base a oblíknu ho do hadrů od Hugo Bosse, na ruku mu prsknu Rolexy a doplním to masívním zlatým prstenem, tak co poznáš? (než promluví Víš, kdo to je? Ne, poznáš prd ... Chtěl jsi na dámu zapůsobit, ale ona poznala přetvářku, no jo, no. Dámy a pánové, to jsou všeobecně mockrát popsané a známé triky manipulátorů, kteří se vyskytují v různých podobách a profesích - falešný hráči, podomí agenti, pojištováci, politici, etc ... Chápete, kam mířím ? Já osobně jsem na žádném focení aury nebyl, ale představuji si, že to proběhne asi takto: v přátelské atmosféře se vás bude "vyšetřovatel" ptát na váš osobní život, od útlého dětství, až po současnost. Není to tak těžké, zkušený psycholog si podstatné lehce vyhmátne, snadno u vás navodí důvěru a vy se mu svěříte, o čem třeba mlčíte i před svým partnerem. Po určité době dojde k focení - cvak. Dostanete snímek s aurou. A nyní kontrolní otázka - je skutečně těžké vyrobit snímek s barevnýma světýlkama, které znázornují vaše nemoce nebo potíže? Co myslíte. Pochopitelně, že k tomu dostanete "odborný" výklad. Asi tak, jsou to vaše peníze, a váš čas. Každý svého štěstí strůjcem, ale já jdu radši na tu čabajku ...
Ach, ti primitivové ... taky jsem se o sobe dozvedel to,co navenek podle vzhledu nijak poznat nejde Je to jasné, tady pomůže pouze psycholog, či psychiatr. Aha, takže budeme soudit člověka podle vzhledu? Podle tváře a podle hadrů, co má na sobě? A co poznáš podle vzhledu? Chceš říci, že když umeju, oholím a ostříhám masového vraha, který právě odkroutil 20 let v base a oblíknu ho do hadrů od Hugo Bosse, na ruku mu prsknu Rolexy a doplním to masívním zlatým prstenem, tak co poznáš? (než promluví Víš, kdo to je? Ne, poznáš prd ... Chtěl jsi na dámu zapůsobit, ale ona poznala přetvářku, no jo, no. Dámy a pánové, to jsou všeobecně mockrát popsané a známé triky manipulátorů, kteří se vyskytují v různých podobách a profesích - falešný hráči, podomí agenti, pojištováci, politici, etc ... Chápete, kam mířím ? Já osobně jsem na žádném focení aury nebyl, ale představuji si, že to proběhne asi takto: v přátelské atmosféře se vás bude "vyšetřovatel" ptát na váš osobní život, od útlého dětství, až po současnost. Není to tak těžké, zkušený psycholog si podstatné lehce vyhmátne, snadno u vás navodí důvěru a vy se mu svěříte, o čem třeba mlčíte i před svým partnerem. Po určité době dojde k focení - cvak. Dostanete snímek s aurou. A nyní kontrolní otázka - je skutečně těžké vyrobit snímek s barevnýma světýlkama, které znázornují vaše nemoce nebo potíže? Co myslíte. Pochopitelně, že k tomu dostanete "odborný" výklad. Asi tak, jsou to vaše peníze, a váš čas. Každý svého štěstí strůjcem, ale já jdu radši na tu čabajku ...