@monikag
zatim mi neni znamy jiny seriozni spusob foceni aury nez kirlian.
nektery lide umi dost dobre vycist hodne veci z mimiky a hlavne tvare cloveka, staci si precist neco o psychologii.
http://www.relinfo.ch/aura/fotografie.html je to sice v nemcine ale fotky ktere tam sou, byli delany v stejny den, s tech trech "vestic" se trefila jenom jedna, nevim ci to nebyla dokonce ta s tim diplomem v psychologii.
lide bohuzel straceji kontakt s realitou a chteji slyset jen to co se jim libi a hladkat si svoje ego. prevazuje takzvane autoritni uvazovani, vetsina se boji pouzivat vlastni rozum a necha se krmit moudrostmi "expertu". a k tomu necha "political correctness" pzdravovat.
Vplyv orgonitu na vyžarovanie aury človeka
-
Re: Vplyv orgonitu na vyžarovanie aury človeka
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
chystám sa aj na Kirlianovu fotku v Košiciach, dám dem výsledky...aj orgonity....kolosjackos píše:@monikag
zatim mi neni znamy jiny seriozni spusob foceni aury nez kirlian.
nektery lide umi dost dobre vycist hodne veci z mimiky a hlavne tvare cloveka, staci si precist neco o psychologii.
http://www.relinfo.ch/aura/fotografie.html je to sice v nemcine ale fotky ktere tam sou, byli delany v stejny den, s tech trech "vestic" se trefila jenom jedna, nevim ci to nebyla dokonce ta s tim diplomem v psychologii.
lide bohuzel straceji kontakt s realitou a chteji slyset jen to co se jim libi a hladkat si svoje ego. prevazuje takzvane autoritni uvazovani, vetsina se boji pouzivat vlastni rozum a necha se krmit moudrostmi "expertu". a k tomu necha "political correctness" pzdravovat.
..nevnucujem nikomu svoje názory....rozhodne si nepotrebujem hladkať ego....keby si ma poznal, pochoopil by si možno....
Pekný deň....
Ešte jedno video ako dôkaz, že orgonit naozaj ovplyvní vyžarovanie vašej aury....
http://www.youtube.com/watch?v=3v6tsMjLNXY
http://www.youtube.com/watch?v=3v6tsMjLNXY
vyzera to zaujimavo. kolko stoji take fotenie aury?
velmi by ma zaujimalo tiez ake mam bloky a ako ich uvolnit...
Monika si urcite zasluzi pochvalu ze ukazala ako orgonit funguje a nie utoky
velmi by ma zaujimalo tiez ake mam bloky a ako ich uvolnit...
Monika si urcite zasluzi pochvalu ze ukazala ako orgonit funguje a nie utoky
siločáry biopole ženy - aura...
jozef: pani je z Hurbanova...vrelo odporúčam...táto fotka mi zmenila život...ale do slova a do písmena....
fotka s výkladom stojí okolo 30 eur..teda vtedy to tak bolo...
cardej: celkom pekne ste ma dočmárali..škoda, že nerozumiem siločiaram... ...ale asi verejne nie...ak, tak v SZ...ak si nájdete čas na popis svojho diela....hahaha...
Pekný večer...
Monika
fotka s výkladom stojí okolo 30 eur..teda vtedy to tak bolo...
cardej: celkom pekne ste ma dočmárali..škoda, že nerozumiem siločiaram... ...ale asi verejne nie...ak, tak v SZ...ak si nájdete čas na popis svojho diela....hahaha...
Pekný večer...
Monika
Zdravím. Omluvám se , neumím moc vkládání obrázků.
Když jste se ozvala, tak jsem si dovolil trochu počmárat i to Vaše druhé foto , které je ve vlivu orgonitu. Jsou tam jasné rozdíly.Orgonit upravuje proudění siločár . Je viditelné srovnávání chaosu a zvýšení kontaktu do vyšších čaker, do vyšších sfér. Také je tam vidět i proudění myšlenek..
Jinak dobře pracuje Vaše intuitivní napojení . Správně uvádíte, že si nedovolím více rozkrývat Vaše biopole.
Respektuji Vaše soukromí i Vaši osobnost.Omlouvám se i za "počmárání" Vašeho obrazu.
Čáry však jsou jenom zviditelnění siločár biopole..
Hezký den. Z
HO OPONO PONO. Jistě tomu rozumíte.
Když jste se ozvala, tak jsem si dovolil trochu počmárat i to Vaše druhé foto , které je ve vlivu orgonitu. Jsou tam jasné rozdíly.Orgonit upravuje proudění siločár . Je viditelné srovnávání chaosu a zvýšení kontaktu do vyšších čaker, do vyšších sfér. Také je tam vidět i proudění myšlenek..
Jinak dobře pracuje Vaše intuitivní napojení . Správně uvádíte, že si nedovolím více rozkrývat Vaše biopole.
Respektuji Vaše soukromí i Vaši osobnost.Omlouvám se i za "počmárání" Vašeho obrazu.
Čáry však jsou jenom zviditelnění siločár biopole..
Hezký den. Z
HO OPONO PONO. Jistě tomu rozumíte.
cardej: ďakujem veľmi pekne...ak si nájdete čas na súkromnú správu,
popíšte mi prosím podrobnejšie obidve fotky...
veľmi ma zaujíma Váš pohľad......a neospravedlňujte sa...
ešte raz veľmi pekne ďakujem...
Monika
popíšte mi prosím podrobnejšie obidve fotky...
veľmi ma zaujíma Váš pohľad......a neospravedlňujte sa...
ešte raz veľmi pekne ďakujem...
Monika