Orgonitový gombík na telefón
Re: Orgonitový gombík na telefón
zkoušl si např postavit mobil na 2 hodiny na orgonit a zkusit zavolat někam ?
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Před půl rokem v Lucemburku který je skoro nulově giftovaný jsme jen tak šli po ulici sedli si pak v hospůdce na zahrádku a nebe nad námi se začalo sylfovat. Přičítám to svému mobilnímu buttonu. Uplně malej není. Na Ifonu by to asi vypadalo trochu divně ale já bych zas tak nepodceňoval sílu malinkýho kousku.. viděl jsem že i v jinejch případech že sílu transformace DOR na POR to má slušnou
To jsem nezkoušel,ale vyzkouším a dám vědět. Podle mě to bude , jestli to bude, fungovat jenom chvilku. Mobil je hodně agresivní zářič.
Já nic nepodceňuju. Jenom říkám svoje pozorování. A můžeš věřit tomu , že jsem citlivý až moc. Mobil je tvrdý oříšek... Ona ta negat. energie je jiná. Mobil cítím jinak. třeba el. jističe be TB, cítím jinak, detektor kovů bez TB taky.kozma píše:Před půl rokem v Lucemburku který je skoro nulově giftovaný jsme jen tak šli po ulici sedli si pak v hospůdce na zahrádku a nebe nad námi se začalo sylfovat. Přičítám to svému mobilnímu buttonu. Uplně malej není. Na Ifonu by to asi vypadalo trochu divně ale já bych zas tak nepodceňoval sílu malinkýho kousku.. viděl jsem že i v jinejch případech že sílu transformace DOR na POR to má slušnou
to kozma- to nebyl orgonit ale ty
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -