ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?
pro kolosjackos:
jestli něco víš o new age a NWO,tak bysi mohl vědět i další věci,které ti unikají.Řeknu ti co víš o NWO. NIC ! Podle toho co tady píšeš,se tvá víra převaluje z jedé pravdy k druhé a výsledek toho všeho nám tady veřejně nabízíš/předkládáš. Dej si chvíli pauzu,ve tvé mysli je obrovský guláš,klid,to je to,co ti neublíží a nezlob se prosím na ostatní lidi ani nevíš,co tímto způsobem vytváříš. Otevři oči....,vše kolem tebe(to co se ti bezprostředně týká) sis vytvořil ty sám a dáváš to za vinu ostatním.Hezký den.
jestli něco víš o new age a NWO,tak bysi mohl vědět i další věci,které ti unikají.Řeknu ti co víš o NWO. NIC ! Podle toho co tady píšeš,se tvá víra převaluje z jedé pravdy k druhé a výsledek toho všeho nám tady veřejně nabízíš/předkládáš. Dej si chvíli pauzu,ve tvé mysli je obrovský guláš,klid,to je to,co ti neublíží a nezlob se prosím na ostatní lidi ani nevíš,co tímto způsobem vytváříš. Otevři oči....,vše kolem tebe(to co se ti bezprostředně týká) sis vytvořil ty sám a dáváš to za vinu ostatním.Hezký den.
-
- Kontaktovat uživatele:
Toto není odvážné tvrzení,toto je tvrzení člověka,který je nevědomý,tedy spí,zdá se mu sen.Takový lidé mě nevadí,pouze je neberu vážně.jozef píše:
takze nenavidis orgonity lebo si myslis ze vytvorili tvojej mame rakovinu? a preto ta nenavist k orgonitom?
preco radsej nestudujes preco rakovina vznika? da sa pekne vyliecit napriklad kvapkami MMS, roztokom CDS este lahsie a takisto zmenou myslenia a zit pre nieco, stanovit si nejaky zmysel zivota, clovek sa ma tesit zo zivota, vtedy rakovina nemoze vzniknut. ale z orgonitu rakovinu, to pocujem prvy krat a asi aj posledny. pani doktori to prisudili orgonitom ci ty? zda sa mi to odvazne tvrdenie.
To je naprosto jasné a ve škole se to dokonce učí. Bez tohoto vesmírného zákona by lidi vymřeli. Pro dvojčata je výsledek čtyřijozef píše:povedal by som, ze prave ti ludia ktori posielaju druhych k psychiatrovi by k nemu mali ist ako prvipyrotechnik píše:...,ale proto,že člověk zná jenom kolik je jedna plus jedna,tak hned druhého posílá k psychiatrovi.
ako vravis, 1 + 1 moze byt aj 3 aj viac, nemusi to byt len 2 ako nas ucili v skole
-
- Kontaktovat uživatele:
dnes mi bylo potvrzeno to,co "říkala" má intuice.Kolosjackos je bohužel ovládán temnými silami a proto tady šíří takové věci ohledně orgonitu,je mi to líto,upřímně. Toto nepíšu pro něj,ale pro ostatní. Berte prosím jeho slova s velkým nadhledem,nebo je raději nečtěte,jsou dost nebezpečná. Ale pevně věřím,že to každý pocítil sám a že má slova jsou zbytečná,hezký den.
-
pyrotechnik píše:dnes mi bylo potvrzeno to,co "říkala" má intuice.Kolosjackos je bohužel ovládán temnými silami a proto tady šíří takové věci ohledně orgonitu,je mi to líto,upřímně. Toto nepíšu pro něj,ale pro ostatní. Berte prosím jeho slova s velkým nadhledem,nebo je raději nečtěte,jsou dost nebezpečná. Ale pevně věřím,že to každý pocítil sám a že má slova jsou zbytečná,hezký den.
dik za rozesmani, uz sem se dlouho tak dobre nepobavil.
vis ty jak vznika rakovina? ja sem se to chtel dozvedet a proto sem si precetl knihu "der krebs" a "funktion des orgasmus" od w. reicha. vysvetluje tam jak vznika nejen rakovina ale i zivot, hmota a hlavne co je zivotni energie (o ktere nemas tuseni) a jak vplyva na lidskou psychiku.
nikde sem nepsal ze dorgonit zavinil moji matce rakovinu. abych mluvil tvojima slovami: vidis jen to co chces videt a dokonce i slysis. mel by sis na channaling dat pozor, neni to prave ta nejzdravejsi metoda zachazeni ze svoji psychikou.
oranur/dor maji i pozitivni ucinky, ale to sem uz vse psal tady http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=20&t=983 . take je tam vysvetleni proc je dorgonit jenom obycejny vicestenny orgonovy akumulator, ktery produkuje pri zdrojich "zareni" oranur/dor. blizko ae mochovce (zdroj oranur/dor) take vsechno roste rychleji a mohutneji.
delate z dorgonitu zazrocnou, nadprirozenou vec. zase vidite jen co chcete videt, je vam uplne jedno co spusobujete, hlavne ze ukojite svoje spatne svedomi dobrym pocitem. zem nepatri, ale jen lidem a to si nechcete uvedomit.
podobni trolove litaji s kc 767, sou presvedceni, ze zachranuji lidstvo pred globalnim oteplenim.
sladke sny kluci
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
-
kolosjackos
bohuzel sem az dost pozde spoznal, ze prave juhele je jeden s mala, ktery nestratil kontakt s realitou. Ačkoliv míváme občas různé názory a tady ve vláknech vedeme "žabomyší války" , tak si tvojí odpovědi velmi cením. Zůstávám realistou a snažím si brát dnešní vědecké "objevy" skutečně po kapkách. Ted honem nevím, co napsat. Abych ale místní komunitu nějak nepopudil, tak odpovídám - ANO, má to smysl, ale pouze ve formě amuletu, či-li je to věcí víry. Tot můj názor.
bohuzel sem az dost pozde spoznal, ze prave juhele je jeden s mala, ktery nestratil kontakt s realitou. Ačkoliv míváme občas různé názory a tady ve vláknech vedeme "žabomyší války" , tak si tvojí odpovědi velmi cením. Zůstávám realistou a snažím si brát dnešní vědecké "objevy" skutečně po kapkách. Ted honem nevím, co napsat. Abych ale místní komunitu nějak nepopudil, tak odpovídám - ANO, má to smysl, ale pouze ve formě amuletu, či-li je to věcí víry. Tot můj názor.
-
- Kontaktovat uživatele:
možná, že si se toho nevšimnul Jůhele, ale tvoje velikost písma se VÝRAZNĚ zmenšila,(že by si začal POCHYBOVAT ?) Možná,že zanedlouho nebudou ani "barevná",možná, že ti to jednou dojde a budeš jenom číst a "učit se"......možná ? ,ale zatím děláš tu správnou věc,.......a vysvětluješ si to tak,jak si schopen to POCHOPIT,pěkně pomalu.... a zachvíli bude MOŽNÁ i kolosjackos sám "bez podpory" se svým "gulášem" a sám......juhele2009 píše:kolosjackos
A co takhle ohodnotit svou zkratku 'pyrotechnik'?
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, nemám co hodnotit, ohodnoť si sám co chceš, píšu tady pouze svůj názor a jestli jsem někomu ublížil, tak se omlouvám,nebyl to můj záměr,proti nikomu nic nemám,ani proti tobě,ani proti Jůhelemu,ani proti kolosjackos,toť vše,neber si nic osobně a užívej si svobodu a radost.pepr píše:A co takhle ohodnotit svou zkratku 'pyrotechnik'?