Pred par dnami som bol na ezoterickom festivale v martine. Zakecal som sa s jednou tetou co tam predavala orgonity(mozno je aj tu medzi nami). Ukazal som jej nejake svoje kusky,zhodnotila ze to je orgonit,pretoze je tazky
To akoze keby som robil cisto hlinikove,ktore by boli lahke, tak to nieje orgonit?
Na jednej strane mala pravdu,ze orgonitom sa treba venovat pri vyrobe,pustat im hudbu,mat cistu hlavu,ciste prostredie...aby potom fungovali naplno...ze je to velmi dolezite(to mi je a aj bolo jasne),inak nebudu take ucinne.
Potom zobrala kivadlo,moj orgonit do ruky...kivadlo sa po dlhom case pohlo asi o 1mm na kazdu stranu,(max 2mm) a ona hned usudila ze funguju iba na 50%....potom nad nim chvylku pomeditovala,potocila kivadielkom a podala mi ho s tym ze uz funguje na 100%
Naco im potom mam pustat tu hudbu,ked z tohoto vypliva ze ich mozem odliat akokolvek,ked ich roztocit moze aj dodatocne a budu rovnako ucinne?
Nechcem ju ziadno podcenovat,ani nic podobne...len mi to trosku nesedi a mrzi ma aj to,ze sa ma snazila akoby zhodit,ze len jej orgonity su skutocne orgonity...
Teta orgonitarka
Re: Teta orgonitarka
Kdyz budes delat orogonity s cistou hlavou, navodis prijemnou atmosferu peknou muzikou. Proste nebyt ve stresu. Tak nepotrebujes zadnou babku na hodnoceni. Kdyz ti slapal na 50%, jak tvrdila.....tak vlastne proc ne....nekdy je potreba i tento polovicni vykon. Ale pokud to detekovala milimetrovym vykyvem, tak mozna zavrit okno, potom by mel jen 10% vykon , pruvan dela svoje. Ja nad orgonitem carovat neumim, ale dle toho cim se zabyvam, vim, ze maji silu a pomahaji.
Ja mam jedny z nejsilnejsich privesky. Na to jak jsou male, maji az nevysvetlitelny vykon.
Ja mam jedny z nejsilnejsich privesky. Na to jak jsou male, maji az nevysvetlitelny vykon.
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
-
Ahoj, s tou tetou som sa stretla tiež, poznám ju...ťaha od iných orgoniťákov ich techniky, ale ona svoje neprezradí...a áno myslím že si ju vystihol...len jej orgonity sú najlepšie /to si ona myslí/a myslím, že s kyvadielkom by mala ešte viac popracovať, alebo so sebou? Ináč prácu s kývadlom pokladám za veľmi serióznu...ak to človek naozaj s ním vie.
Myslím, že tiež viem ,o kom píšete, má tak cez 50? Aj moje orgonity zhodila, že nejdú na 100 %....darovala som jej nejaké kamienky, povedala, že mi donesie nejaký svoj orgonit, povedala som jej, že nie...ona, že áno, nech mám aj jej orgonit, no nestalo sa....nemala som z nej extra dobrý pocit...