Snížení obsahu vit 1965 - 2010
Snížení obsahu vit 1965 - 2010
Někdy sem ted četl o tom že se snížil obsah vitamínů a minerálních látek v potravinách od roku 1965 do 2000(nebo 2010) o skoro 70% . Jenže se mi zaboha nedaří najít ten článek. Myslím že je to i takdy někde na orgu.
Prosím kdyby jste na to narazili tak mi dejte link. Hledám to u hodinu.
Prosím kdyby jste na to narazili tak mi dejte link. Hledám to u hodinu.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Re: Snížení obsahu vit 1965 - 2010
ten obrazok obcas nejde nacitat, tak tu je link z ineho zdroja:
http://www.nwoo.org/obrazky/ovoce-zelenina-tabulka.jpg
http://www.nwoo.org/obrazky/ovoce-zelenina-tabulka.jpg
Zdá se, že půda začíná být vyčerpaná a ani hnojiva z ropy nic nezmůžou.
zdá se že zelenina když ej vypěstovaná za poloviční čas, a výhradně z umělých zdrojů opravdu do sebe moc výživných látek nevstřebá.
Ale i to, že se nedodržují osevní postupy a střídání plodin a hnojí se jen umělými hnojivy, tak je půda chudá na humus a živé složky.Syntetické živiny se vyplavují do spodních vod a řek a je to...Mike.Jt píše:zdá se že zelenina když ej vypěstovaná za poloviční čas, a výhradně z umělých zdrojů opravdu do sebe moc výživných látek nevstřebá.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak nám soudruzi kapitalisti udělali chybu
jinak sinice a další šmejd ve vodě je právě kvůli tomu že se splachují hnojiva do řek. Navíc hnojiva ničí mikroorganismy v půdě, takže ta je vlastně mrtvá. Snadno vychne a místo aby vodu nasávala tak když zaprší voda po takhle vyschlé zemi steče a nevsákne se. Z toho jsou pak povodně.
Jinak podle mě soudruzi kapitalisti nidke chybu neudělali. Spíš mi to připadá že jim to takhle vyhovuje. Ćlověk aby se najed musí si koupit jídlo z kdovíkad daleko ? Aby se dalo vypěstovat musí si koupti zaručená hnojiva a pesticidy. Ještě to při tom znečistí spodní vodu, takže i vodu člověk musí koupit ...
Jinak podle mě soudruzi kapitalisti nidke chybu neudělali. Spíš mi to připadá že jim to takhle vyhovuje. Ćlověk aby se najed musí si koupit jídlo z kdovíkad daleko ? Aby se dalo vypěstovat musí si koupti zaručená hnojiva a pesticidy. Ještě to při tom znečistí spodní vodu, takže i vodu člověk musí koupit ...
-
Zde odkaz na zajímavé video o tom jak se manipuluje snad se vším. gentechnika http://www.uloz.to/7123023/gentechnika-avi
Která hnojiva se dělají z ropy?Aerosmith píše:Zdá se, že půda začíná být vyčerpaná a ani hnojiva z ropy nic nezmůžou.
Ahoj Lidičky! Někde jsem četla, že indiáni někde v Jižní Americe v Andách si vyráběli humus vrstvením spáleného dřeva, v některých místech prý až 4 m tlustou humusu.Vzpomínám si, že můj děda zarýval dřevěný popel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky se dřevěným popelem posypávají trávníky.
Ono je to trošku jinak. Půda v Amazonii, je zvláštní. Jsou oblasti kde existuje speciální druh půdy. Je černá, ano vrstva je několikametrová, ale myslim že to není humus. Je to něco na bázy dřevěného uhlí. I se to tak vyrábělo. Ale během procesu byly provedeny změny a výsledek nelze za uhlí považovat. Je to půda. Sice křehká, bžidlicovitá, ale je to půda.
Vyznačuje se zajímavými vlastnostmi. Prý ji nelze vyčerpat. Že na ni pěstují již několik desetiletí a nejeví to známky vyčerpání živin.
Malá teorie. Kdo ví co je šungit, má možná trošku jasno. Šungit je téměř z čistého uhlíku, a má podobné nebo ještě lepší vlastnosti než orgonit. On je to totiž přírodní orgonit. Uhlík totiž v něm má speciální tvar. Říká se tomu Fulleren.
Uhlík jak vidíte je uskupen do koule.
Navíc v šungitu jsou minerální látky, a vše dohromady je to přírodní orgonit.
Vědci tvrdí že ložisko Šungitu vzniklo po dopadu meteoritu.
Proč se o tom všem zmiňuju ? Podle mě je tu jasná paralela mezi dřevěným úhlím, půdou v Amazonii a šungitem.
Dá umělým procesem dřevo převést na "speciální dřevěné uhlí". Které začne pracovat jako orgonit.
Bohužel přesný provedení jejich alternativy milířů je již v současné době zapoměno.
Myslím, že ale důvod proč to půda je tak dobrá je právě to že má orgonitový charakter.
Moc mě mrzí že se na internetu o tom moc nepíše. Rád bych si přečet nějaký chemický rozbory, nebo si na kousek tý půdy šáhnul.
Vyznačuje se zajímavými vlastnostmi. Prý ji nelze vyčerpat. Že na ni pěstují již několik desetiletí a nejeví to známky vyčerpání živin.
Malá teorie. Kdo ví co je šungit, má možná trošku jasno. Šungit je téměř z čistého uhlíku, a má podobné nebo ještě lepší vlastnosti než orgonit. On je to totiž přírodní orgonit. Uhlík totiž v něm má speciální tvar. Říká se tomu Fulleren.
Uhlík jak vidíte je uskupen do koule.
Navíc v šungitu jsou minerální látky, a vše dohromady je to přírodní orgonit.
Vědci tvrdí že ložisko Šungitu vzniklo po dopadu meteoritu.
Proč se o tom všem zmiňuju ? Podle mě je tu jasná paralela mezi dřevěným úhlím, půdou v Amazonii a šungitem.
Dá umělým procesem dřevo převést na "speciální dřevěné uhlí". Které začne pracovat jako orgonit.
Bohužel přesný provedení jejich alternativy milířů je již v současné době zapoměno.
Myslím, že ale důvod proč to půda je tak dobrá je právě to že má orgonitový charakter.
Moc mě mrzí že se na internetu o tom moc nepíše. Rád bych si přečet nějaký chemický rozbory, nebo si na kousek tý půdy šáhnul.
Ps: Levi napadlo použít popel místo špon do orgonitu. Oni v tom minerální látky jsou, je to přírodní všude dostupné a neškodlivé.