veľkosť orgonitu
veľkosť orgonitu
Chcela by som vediet ci orgonity vsetky pohlcuju elektromagneticky smog a ako je to s geopatogennymi zonami?
plati to ze ked ked je velky orgonit tak to pohlcuje aj geopatogenne zony?
dakujem za odpoved
plati to ze ked ked je velky orgonit tak to pohlcuje aj geopatogenne zony?
dakujem za odpoved
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: veľkosť orgonitu
Tyto věci se zde již mnohokrát probíraly, stačí vyhledat vhodné téma na fóru. Jinak orgonit s elektromagnetickým smogem nemá nic společného. Mění POR na DOR a to je o něčem jiném.
forum som citala ale nikde som sa odpoved na moju otazku nedozvedela.......
akoze orgonit a elektrosmog nemaju nic spolocneho, ved je to vsade pisane ze ho pohlcuje a vyzaruje uz dobru energiu - asi sa nerozumieme, to nic
takze ucinnejsie su tie kde je zivica ako vceli vosk to je vsetko co som sa dozvedela, ale ci velkost ma tiez nejaky vplyv to neviem..........
akoze orgonit a elektrosmog nemaju nic spolocneho, ved je to vsade pisane ze ho pohlcuje a vyzaruje uz dobru energiu - asi sa nerozumieme, to nic
takze ucinnejsie su tie kde je zivica ako vceli vosk to je vsetko co som sa dozvedela, ale ci velkost ma tiez nejaky vplyv to neviem..........
Když dáš nahoře v pravo do okénka Hledej Elektrosmog, tak ti vyběhnou všechny odpovědi k tomuto tématu, jukni na to
vlady píše:Tyto věci se zde již mnohokrát probíraly, stačí vyhledat vhodné téma na fóru. Jinak orgonit s elektromagnetickým smogem nemá nic společného. Mění POR na DOR a to je o něčem jiném.
Mění DOR na POR.
čím větší, tím lepší Problém nastává, až už se nevleze do postýlky.
tak proč neudělat celou postel z orgonitu ...
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
dobre a vsetky orgonity dokazu pohlcovat aj goepatogenne zony? lebo niekde tak sa pise a niekde inak...
a este som nenasla nikde, ci ma vplyv na ucinok to ci su z vosku alebo zo zivice
a este som nenasla nikde, ci ma vplyv na ucinok to ci su z vosku alebo zo zivice
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že je třeba to chápat asi tak, elektrický smog i patogenní zóny podporují vzniku DOR čili negativní energii. A orgonit likviduje jen tuto energii a mění ji na energii pozitivní tedy POR.
Vosk ať již včelí nebo palmový se zatím neukázal jako srovnatelný s pryskyřicí.
Vosk ať již včelí nebo palmový se zatím neukázal jako srovnatelný s pryskyřicí.
Udělat postel z orgonitu,?Určitě by mohlo dojít k odpoutání se od těla- ležící by uletěl.Došlo by k přebytí, přehlcení energií. Mohlo by to být něco jako když si lehneš do sargofágu faraona v pyramidách. A to by nemuselo vydržet tělo- srdce,psychika a pod. . Tam někde nahoře je možné se setkat s tím , "návrat nežádoucí". Nebo Tě vnitřně ovládne pocit, že tam sám chceš zůstat....
Protože jak se píše ve starých knihách mnozí přitom zasvěcení v sargofágu i umírali.
Doporučuji knihu Zasvěcení – Elisabeth Haich..
Protože jak se píše ve starých knihách mnozí přitom zasvěcení v sargofágu i umírali.
Doporučuji knihu Zasvěcení – Elisabeth Haich..
-
- Kontaktovat uživatele:
Třeba by to fungovalo jako ten sarkofág Goa´uldů z Hvězdné brány.
sice sem to myslel jako srandu ale děkuji za reakci. Taky si myslim že by to bylo "trošku" moc.
Jinak kolik tak zvládáte na noc orognitů u postele ? Já si pomalu přidávám a ted mámv pokoji 12 cca.
Dokonce sem měl dvě TBčka pod polštářem. A docela zvládám, hlava nebolí. Ani nijak nejsem extra čilej.
Akorát ty tři TB co mám u nohou výrazněni cejtim každej den.
Jinak kolik tak zvládáte na noc orognitů u postele ? Já si pomalu přidávám a ted mámv pokoji 12 cca.
Dokonce sem měl dvě TBčka pod polštářem. A docela zvládám, hlava nebolí. Ani nijak nejsem extra čilej.
Akorát ty tři TB co mám u nohou výrazněni cejtim každej den.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Teda. Abys neodlítl i s postelí. Já mám jeden u postele a jeden za oknem, heh.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám jeden na nočním stolku u digitálního budíku aby ho trochu krotil a jinak jeden osobní který nosím stále sebou a nějaké v bytě u elektrospotřebičů které pracují digitálně.