Čakrová pyramída
Čakrová pyramída
Môj 1. pokus o čakrovú pyramídu....v každej vrstve sú kamienky, ktoré k tej ktorej čakre patria...
Len mi posledná vrstva popraskala, bolo veľmi teplo a aj keď som dala len kvapku kobaltu na 1 dl živice, aj tak popraskala, bolo to asi tým, že postupne vrstvy musia tvrdnúť, a keď som robila poslednú, tak to už bolo dosť teplé....
Nevadí, aj tak mám z nej radosť...
Len mi posledná vrstva popraskala, bolo veľmi teplo a aj keď som dala len kvapku kobaltu na 1 dl živice, aj tak popraskala, bolo to asi tým, že postupne vrstvy musia tvrdnúť, a keď som robila poslednú, tak to už bolo dosť teplé....
Nevadí, aj tak mám z nej radosť...
Re: Čakrová pyramída
Jasně že nevadí, také se mi líbímonikag píše:Nevadí, aj tak mám z nej radosť...
Pekny kousek:-) , drůzy v pozadí.
Ja jsem jeste nikdy pryskyrici nebarvil. Vzdy mam barvu dle pouzitych špon....zlata/stribrna/modra.
Jo to praskani je previt. Kdyz je horko, tak staci fakt jen malo. Kdyz vidim, ze to bude moc varit, tak to vyklopim a klidne to dam do kyble se studenou vodou. Ono se to chladi a nepopraska to. Rika se, ze lepe vyzaruje pyramida,ktera nahore nema špici. Ve špici byva krasny fluorit.
Ja jsem jeste nikdy pryskyrici nebarvil. Vzdy mam barvu dle pouzitych špon....zlata/stribrna/modra.
Jo to praskani je previt. Kdyz je horko, tak staci fakt jen malo. Kdyz vidim, ze to bude moc varit, tak to vyklopim a klidne to dam do kyble se studenou vodou. Ono se to chladi a nepopraska to. Rika se, ze lepe vyzaruje pyramida,ktera nahore nema špici. Ve špici byva krasny fluorit.
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Ďakujem pekne,.... už je umiestnená, aj nasmerovaná....teším sa z nej...
to chladenie skúsim, občas sa mi to stane....nie často...to je tými 7 vrstvami a robila som ju 1.krát...
to chladenie skúsim, občas sa mi to stane....nie často...to je tými 7 vrstvami a robila som ju 1.krát...
Sysle, do sakary nedám 7 vrstiev, nemám takú formu, táto má až 12 cm základňu...
Fluorit dávam často do pyramíd, tu som dala krištáľ do priesvitnej vrstvy,ametysty do fialovej,lapisy a sodality do modrej, smaragdy do zelenej, citríny do žltej, krištáľ s rutilom do oranžovej , aj karneoly a granáty almandiny do červenej...
....som tešivááááá...
Fluorit dávam často do pyramíd, tu som dala krištáľ do priesvitnej vrstvy,ametysty do fialovej,lapisy a sodality do modrej, smaragdy do zelenej, citríny do žltej, krištáľ s rutilom do oranžovej , aj karneoly a granáty almandiny do červenej...
....som tešivááááá...
Tak som robila znovu čakrovú pyramídu,posledná vrstva sa mi už začala veľmi zohrievať, tak som poslúchla sysla a šľahla to do studenej vody a nepopraskala vôbec, takže fajn....díky za radu....
A bude fotomonikag píše:Tak som robila znovu čakrovú pyramídu,posledná vrstva sa mi už začala veľmi zohrievať, tak som poslúchla sysla a šľahla to do studenej vody a nepopraskala vôbec, takže fajn....díky za radu....
Že není zač
aj foto? Načo, veď je ako tá prvá, ešte trošku menej farebnejšia...ale ak chceš, tak večer ju sem hodím....aj pár ostatných....Pekný deň...
trochu jsem si hral
smaragd
sugilit
tygri oko
turmalin
rodochrozit
cesky granat(samosber)
smaragd
sugilit
tygri oko
turmalin
rodochrozit
cesky granat(samosber)
sysle,... všetky sú kráááásne, presne Tvoj štýl, keď ich vidím, viem, že sú tvoje...
ale najkrajší pre mňa je ten posledný prívesok s českými granátmi vlastnoručne nazbieranými....
ten je fakt nádherný...mňa oslovil...
Prečo dávaš do príveskov SBB špirálu? Nedáva ona len smer energii?
Nebola by lepšia keltská k telu ľavotočivou stranou?
Neviem, ja to tak myslím....podľa mňa SBB tak pod posteľ...na priamy bod...
ale najkrajší pre mňa je ten posledný prívesok s českými granátmi vlastnoručne nazbieranými....
ten je fakt nádherný...mňa oslovil...
Prečo dávaš do príveskov SBB špirálu? Nedáva ona len smer energii?
Nebola by lepšia keltská k telu ľavotočivou stranou?
Neviem, ja to tak myslím....podľa mňa SBB tak pod posteľ...na priamy bod...
Jeje dekuji:-)
Ta SBB je tam pro usmerneni toku. A me se tam i libi. Keltska je jiz trochu jina vec, tak jednim smerem ubira, druhym pridava. Takze jsou dobre obe funkce, ale ne pro kazdeho. Takze aby to bylo univerzalnejsi, pouivam tu SBB a on tvar galaxie:-)
Ten s granatama je maly zabijak. Je silene silny.....neni pro kazdeho. Ten citis az mezi lopatkama:-) . Dal jsem ho bratrankovi a on se po tom uplne mota a neprestava to. Je jako omamen. Musi to byt tim, ze me to asi Zeme osobne vydá:-) . Do vsech privesku dam i kousek dreva,kousek uhliku od samana ROYe:-) .
Jinak s tema granatama bratranek nakonec poslal na fyzikalni institut maxe-planka v Dieseldorfu na prozkoumani. Tak nam snad daji vedet:-)
Pekny den
Ta SBB je tam pro usmerneni toku. A me se tam i libi. Keltska je jiz trochu jina vec, tak jednim smerem ubira, druhym pridava. Takze jsou dobre obe funkce, ale ne pro kazdeho. Takze aby to bylo univerzalnejsi, pouivam tu SBB a on tvar galaxie:-)
Ten s granatama je maly zabijak. Je silene silny.....neni pro kazdeho. Ten citis az mezi lopatkama:-) . Dal jsem ho bratrankovi a on se po tom uplne mota a neprestava to. Je jako omamen. Musi to byt tim, ze me to asi Zeme osobne vydá:-) . Do vsech privesku dam i kousek dreva,kousek uhliku od samana ROYe:-) .
Jinak s tema granatama bratranek nakonec poslal na fyzikalni institut maxe-planka v Dieseldorfu na prozkoumani. Tak nam snad daji vedet:-)
Pekny den
Paráda...daj vedieť, ak sa ozvú....
Pekný večer....
Pekný večer....