ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Cesta za poznáním...
Martin777
Příspěvky: 24
Registrován: 20 pro 2011 00:28

ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od Martin777 » 18 čer 2013 15:35

Len sem hádžem časť jedného mejlu

Dobrý deň,

po dvoch rokoch mojej aktivity = reakcie na činnosti označované ako masová otrava - chemtrails, vlnové ovplyvňovanie mysle (tzv. telefónne vykrývače a mobily, radary, HAARPy...) a pod. som sa rozhodol zmeniť svoju činnosť = reakciu na túto aktivitu... Koho by to bližšie zaujímalo, môže dočítať tento mail.

Dva roky som reagoval na úrovni, na ktorej existuje príčina mojej reakcie.
Po osadení mnohých stoviek orgonitov k tzv. telefónnym vykrývačom, vysielačom, na silové a rôzne "strategické" miesta, do riek a potokov (informačné čistenie vody), po osadení 5 chembustrov, vyliatí mnohých kartónov octu na rozpálené cesty... so súčasným potvrdením účinnosti tejto činnosti (napr. okamžitá prítomnosť vrtulníkov pri osadzovaní orgonitov v teréne, snahy o násilné vniknutie do vedomia v spánku) som pochopil, že táto reakcia nikam nevedie... Táto činnosť je len zapojením sa do hry s pravidlami a v úrovni, ktorú vymedzili temné sily. Pochopil som, že týmto spôsobom nie je možné dosiahnuť zmenu. Čím viac octu a chembustrov, tým viac práškovania... donekonečna, čím viac orgonitov, tým viac vlnového vysielania (nebudem sa rozpisovať o detailoch, ako napr., že chembustre a orgonity si okamžite zamerajú a urobia opatrenia, čím sa ich účinnosť časom takmer stratí, ak ostávajú na tom istom mieste).

Uvedomil som si, že snaha dosiahnuť zmenu prostriedkami, ktoré vlastne "určila" temná strana, je nereálna a z princípu, technicky nemožná.
Uvedomil som si, že mám nekonečne účinnejší nástroj na vytváranie akýchkoľvek zmien - svoju bytosť, svoju myseľ (ktorej ohniskom je absolútna všemocná myseľ). Prišlo to spolu s uvedomením, prežitím jednoty, celistvosti v meditácii: som všetko, srdcom objímam všetko, všetko som ja. Pochopenie a prežitie toho, že všetky temné sily sú moje vlastné temné sily, že sú súčasťou, jedným z aspektov mojej hlbšej bytostnej totožnosti. Všetko je vo mne. Nič nové pre nás, ktorí šprtáme duchovno & ezoteriku, ale je iné to prežiť a potom podľa toho fungovať: nepodmienená láska voči všetkému, čo existuje - pretože všetko som ja...
Ako hovorí klasik P.Ch. :-), rozsvietená bytosť (srdce, temeno, solar) je nepremožiteľný nástroj na tvorenie hocakých zmien... Chce to len silu k rozhodnutiu ( a tú nájdeme práve aktiváciou centier). Rozhodol som sa, že tak ako používam silu mysle na tvorenie "zázrakov" v osobnom živote, budem ju používať aj v širšom okruhu.... Ako inak môžeme zastaviť zneužívanie napr. HAARPov alebo nanotechnológie, ak nie zmenou myslenia a cítenia tých, ktorí ich zneužívajú !!!

"... můžeme za své přímé předky považovat samozřejmě nejen staré Slovany, ale i Bóje a všeobecně Kelty a také Germány. Všechna tato tři etnika disponovala velmi silnou a čistou spiritualitou - především pak první dvě. Díky klasickým historikům známe především keltské druidy. Římští historici je označovali jako "nesmírně vzdělané filosofy" a obdivovali je jako "nejspravedlivější z lidí". Popisovali je doslova jako jakési nadlidi, pohybující se skrze lesy Evropy v bělostných rouchách. Druidové nikdy nenosili zbraně - nepotřebovali je. Nejsilnější zbraní byla síla jejich mysli. Pokud to bylo třeba, použili své vědomí - a to dle dobových záznamů klidně i k okamžitému zastavení války. Římští historici popisují, že pokud tito lidé chtěli, v hlubokém klidu vešli ve svých bílých rouchách na pole bitvy a násilí okamžitě skončilo."

Aby som zbytočne nemíňal atrament, doplním svoje slová slovami ženy, ktorá si uvedomila to isté:
"... jsem hodně přemýšlela nad chemtrails, protože můj tatínek musel po prvním jarním dešti vylít nasbíranou dešťovou vodu, protože byla tak chemická, že se s tím nedalo zalévat. A to máme cloudbuster, a spoustu TBček na zahradě.... stejně to nestíhají čistit. Přemýšlela jsem nad tím co tedy máme ještě dělat, protože my přidáme TBčka, octujeme a oni přidají víc chemie... A v tom je ten vtip. O to vás chci požádat. To mi přišlo na Svaté hoře, v obležení andělů.. Přestaňme s nimi bojovat, pojďte přestat hrát jejich hru na oběti. Přestaňme ignorovat Zákon přitažlivosti, stejné přitahuje stejné... Bojujeme proti chemtrails...oni bojují proti našim svobodným životům, proti našemu zdraví...Nedavno vyšel článek o tom, že vědci zjistili, že krevní buňka za určitých podmínek se dokáže změnit na vir, že není potřeba útok viru zvenčí...Takže to musí jít i obráceně... A to mě vedlo k tomu, čím můžeme pomoct. Možná vám to bude znít infantilně, ale jediný způsob jak to změnit je LÁSKA. Jediná cesta jak z toho ven, je začít je mít rádi. Teď si asi ťukáte na čelo a říkáte si, že je to holý nesmysl. Mít rád, neznamená schvalovat špatné chování, to znamená nemít k tomu chování odpor, protože odporem dáváme tomu chování energii. Takže přijměme v sobě, každý sám za sebe to, že žijeme ve světě, kde na nás stříkají z oblohy chemii, uvědomme si, že naše těla jsou zázrak a dokáží se ochránit samy, vždyť si vezměte, kolik let už se to děje a my jsme stále tady. Opakuju, nechci abyste to schvalovali, ale nemějte k tomu odpor, tím to živíte a ono to roste. Energie jde za myšlenkou a emoce jí živí. Kdo chce může zajít ještě dál, může si představovat a myslet na to, a postupem času tomu začít věřit, že když požehná všem těm letadlům(stačí říct si v duchu, žehnám vám), veškeré té chemii, co v nich je, že se jejich obsah změní na vitamíny, minerály a léčivé látky. Protože základem té chemie je voda, a víte, že vodu lze programovat. Pojďte budeme jim vděční, že na nás sypou vitamíny, minerály a léčivé látky. :) a stane se tak. Zdá se vám to SCI-FI, v roce 1987 bylo skoro nemožné a nepředstavitelné, že by měl každý pevnou telefonní linku, dnes má téměř každý mobilní telefon.. Čím to je? Námi, umožnili jsme tu změnu. Tak proč tyhle informace nevyužít a neumožnit i jiné změny. Děkuju vám všem, co jste dočetli až sem, protože tím, že jste si tento článeček přečetli, jste v sobě tuto možnost otevřeli a to je velká pomoc a síla. Přeju vám i sobě, ať všichni najdeme cestu ke svému srdci a začneme poslouchat co říká. Gabča".


SURSUM CORDA, sme všetko a môžeme všetko, AK CHCEME.

Majte sa krásne.
František Kučo

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od pepr » 18 čer 2013 16:15

Dá se na to dívat různě a každý může dojít k něčemu jinému. Odpor není nic jiného než reakce, protiváha. Pokud nebude existovat aktivní protiváha, zvrtne se to na stranu toho aktivního.

Pokud ten aktivní používá technologie, které nejsou obecně dostupné, dá se "vyvažovat" jen asymetrickými opatřeními.

Naše fyzikální realita je taková, jaká je. Filosofická řešení nemusí fungovat. Věřte jen tomu, co funguje Vám samotným, co si můžete ověřit. Vnucení názoru o "vyšších než známých" schopnostech jednotlivce může být zrovna tak nástrojem manipulace těch, kteří rozprašují to svinstvo. Neklást odpor znamená "nevyvažovat", tj. pomoci realizovat negativní záměr.

Odpor vede ke zviditelnění situace. To může vést více lidí k uvědomění si toho, co se děje a k čemu nevědomky negativně přispívají. Pak to může vést ke skutečné změně "známými prostředky". Spoléhání na dosud nepoznané síly může být totéž co pasivita. Žádné zviditelnění pro ostatní, žádný odpor vůči zotročení.

Odpor musí mít různorodý charakter. Ale neřekl bych, že nepoužívání orgonitů povede k snížení práškovacích aktivit.

jozef
Příspěvky: 28
Registrován: 06 dub 2013 22:47
Bydliště: Košice

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od jozef » 18 čer 2013 21:33

zalezi na cistote umyslov, tie suvisia s laskou, najsilnejsou energiou vo vesmire.
orgonity cistia srdcia ludom ktori s nimi pracuju co zvysuje vibracie Zeme a tym sa vsetko meni na lepsie.

z mojho pohladu ma orgonit velky zmysel pre nas vsetkych :)

pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od pyrotechnik » 21 čer 2013 10:43

Martin 777 píše:
((napr. okamžitá prítomnosť vrtulníkov pri osadzovaní orgonitov v teréne, snahy o násilné vniknutie do vedomia v spánku) som pochopil, že táto reakcia nikam nevedie... Táto činnosť je len zapojením sa do hry s pravidlami a v úrovni, ktorú vymedzili temné sily. Pochopil som, že týmto spôsobom nie je možné dosiahnuť zmenu. Čím viac octu a chembustrov, tým viac práškovania... donekonečna, čím viac orgonitov, tým viac vlnového vysielania (nebudem sa rozpisovať o detailoch, ako napr., že chembustre a orgonity si okamžite zamerajú a urobia opatrenia, čím sa ich účinnosť časom takmer stratí, ak ostávajú na tom istom mieste)).

Ahoj ,ohledně vrtulníků a jiných létajících strojích,které jsou IHNED na "místě činu",vše je pouze HOLOGRAFICKÁ PROJEKCE. Jedna z technologií,které ONI používají. ONI o nás vědí všechno a proto,když neco "upeču",jsou "tady",ví ,co děláme,co se chystáme dělat a proto si s náma takhle hrají. Zcela běžně nám "vnikají" do spánku (ikdyž spánek není to,co si mnozí myslí) a tam nás ovládají, bojují proti nám,tak to je. ((Čím viac octu a chembustrov, tým viac práškovania... donekonečna, čím viac orgonitov, tým viac vlnového vysielania ))-??? PRÁŠKOVÁNÍ se neděje kvůli octování a CB,důvod práškování je jiný,snad každý víte, jaký....a to,že se účinnost orgonitu časem ztratí,to je už velký pesimizmus. Láska všechno vyléčí a tak to je.

juhele2009
Příspěvky: 482
Registrován: 19 kvě 2010 19:44

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od juhele2009 » 21 čer 2013 22:32

pyrotechnik + František Kučo
Evidentně ste si pánové vzali větší sousto, než dokážete sníst. Vaše "myšlenky" jsou naprosto mimo realitu a hraničí s psychickou poruchou. Jestli vám to nedochází, tak BLBNETE LIDI. To si uvědomte, naštěstí mají tyto stránky naposto minimální odezvu, takže škoda nebude tak veliká. Kdo tápá a potřebuje pomoc, at se obrátí na lékaře a nechá si poradit. Dnes to není nic vyjímečného. Pomoc najdete třeba tady http://www.deprese.psychoweb.cz/deprese ... edat-pomoc :idea:

pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od pyrotechnik » 21 čer 2013 23:19

juhele2009 píše:pyrotechnik + František Kučo
Evidentně ste si pánové vzali větší sousto, než dokážete sníst. Vaše "myšlenky" jsou naprosto mimo realitu a hraničí s psychickou poruchou. Jestli vám to nedochází, tak BLBNETE LIDI. To si uvědomte, naštěstí mají tyto stránky naposto minimální odezvu, takže škoda nebude tak veliká. Kdo tápá a potřebuje pomoc, at se obrátí na lékaře a nechá si poradit. Dnes to není nic vyjímečného. Pomoc najdete třeba tady http://www.deprese.psychoweb.cz/deprese ... edat-pomoc :idea:
děkuji za informaci,hned je mi líp.Mohl by sis otevřít živnost s tvojí "jasnovidností" popřípadě hrát někde v kabaretu,prostě být tam,kde jsou normální lidé.Jinak jsem rád za tvou bleskurychlou reakci,tvoje ego musí být na tebe hrdé,že jsi ještě nepostřehl iluzi ve které žiješ,ať se ti daří a jsem upřímně rád,že tebe jsme nezblbli,drž se!

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od pepr » 22 čer 2013 01:24

Hele, pyrotechniku. Jen abys v iluzi nežil ty. On je juhele někdy trochu sarkastický, ale... Přečti si jeho poznámku větu po větě a přemýšlej. A mrkni se na víc jeho příspěvků, než začneš hodnotit. Takové ty kecy kolem ega -- často je to příznak spíš náboženského nebo new age vytržení než něčeho konstruktivního.

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od kolosjackos » 22 čer 2013 07:31

lidicky je fakt smutne ze ma juhele pravdu. bohuzel sem az dost pozde spoznal, ze prave juhele je jeden s mala, ktery nestratil kontakt s realitou.

krome toho produkuje dorgonit oranur/dor a do ted mi nikdo nepotvrdil opak a je vam to dokonce jedno. nadale tvrdite svoje nesmysli o "lasce" a "vyssich vybraci" a pritom nemate ani jen poneti co to vlastne je. (tip: nastudujte si neco o psycho-somaticke soustave lidskeho tela. vetsinu veci co se tu vseobecne povazuji za mysticke strati svoje "fluidum", clovek mel od jakziva tendenci veci, udalosti a pod na ktere nemel vysvetleni okamzite spojit s necim nadprirozenym, jen aby ukojil svoji zvedavost. newage/nwo je navrat nasi mysle do mystiky staroveku )

proti haarp, chemtrails, gvo a pod se da bojovat jen aktivne, a to masovymi demonstracemi a boikoty, podpisma a hlavne zdravou mysli. bohuzel sou tyhle akce nejpozdeji od lisabonske smlouvy skoro neucinne.
propasli sme nesi sanci neco zmenit. myslet si ze rozhazovani dorgonitu po okoli neco zmeni, hlavne kdyz tady nikdo nevi ani jen co je vlastne orgon, a nehodla to zmenit, poukazuje na NEUROZU.

vetcina tu zije v iluzi a chova se jak narkoman. tohle chovani a hlavne rozhazovani energetickeho a chemickeho bordelu je absolutne kontraproduktivni a vede nas presne tam, kde nas newage/nwo chce mit.

sice si myslite ze bisfenol a (BPA) http://www.priateliazeme.sk/spz/?q=sk/a ... cne-plasty je mene skodny nez to co na nas sipe nwo, meli by ste ale pouvazovat jaky to ma smysl nejen enrgeticky (oranur/dor) ale i chemicky zasvinit hlavne vodu, anebo si myslite ze dorgonit tu vodu od tech chemikalii vycisti :?:
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

jozef
Příspěvky: 28
Registrován: 06 dub 2013 22:47
Bydliště: Košice

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od jozef » 22 čer 2013 07:53

co mam studovat? teoria je teoria a prax a skusenost je pre mna realita.
kupil som si orgonity od jednej pani, su pekne, je to pekna piramida, vyzera kvalitne, takisto jedno HHG ale necitim ziadny ucinok, nenastali ziadne zmeny.
nedalo mi to, kupil som len malicke orgonity z orgonit.sk a jeden privesok na krk a odvtedy som sa zacal menit. usmievam sa na ludi, nikdy predtym som taky nebol. respektujem ludi taki aki su, to som nikdy nedokazal. ked mam tie orgonity v izbe pri sebe nevyspim sa, som hore celu noc, len sa prevalujem. ak ich dam do inej izby, spim normalne. mam ovela viac energie, neskoro do noci som hore a furt nieco robim, predtym som sedel maximalne pri televizore. cely zivot som mal plny nos hlienov, tak ako aj moja mama, odkedy nosim orgonitovy privesok mam nos cisty, takisto sa mi zlepsil cuch aspon o 100 percent.

tak funguju tie orgonity ci nie? no ako ktore a ako na koho... a o tom to je :D

pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od pyrotechnik » 22 čer 2013 14:07

pepr píše:Hele, pyrotechniku. Jen abys v iluzi nežil ty. On je juhele někdy trochu sarkastický, ale... Přečti si jeho poznámku větu po větě a přemýšlej. A mrkni se na víc jeho příspěvků, než začneš hodnotit. Takové ty kecy kolem ega -- často je to příznak spíš náboženského nebo new age vytržení než něčeho konstruktivního.
tak prosím ještě napiš jaké náboženství vyznávám aby ta tvá správná poznámka byla úplná,jestli si myslíš,že bych měl o jůhelových slovech přemýšlet,tak se probuď z iluze zase ty.Jůhele nevěří v žádné náboženství,věří pouze tomu,co potvrdili vědci,nebo ještě lépe,co nedokázali vysvětlit vědci,je to realista,žije v iluzi ve které je většina lidstva a to mu nikdo nebere ani nevyčítá.Ohledně ega máš pravdu,je to to,o čem nikdo nechce ani slyšet,protože si nejsou vědomy o ČEM je řeč,možná by ses mohl vyjádřit ty sám,když už si se do toho pustil.Žijete v zůženým prostoru vědomí toho,co je a není možné a právě proto NEMŮŽETE dohlédnout dále,než kam momentálně "dokouknete" a tak to je,je to správné,nebudu tady popisovat mé fyzické prožitky,to není účel,měnit vaší víru,respektuji každou bytost nejen na Zemi.Jsme svobodné bytosti. A new age je co? podle tvých slov? né podle wikipedie.To,že věřím sobě a nikomu jinému asi neuvěříš,ale máš na to právo.Nezlobím se na nikoho proto,že o vesmíru nic neví,ale v tomto případě není vhodné o čemkoli diskutovat,je to přímo zbytečné,hezký den.

pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od pyrotechnik » 22 čer 2013 14:34

jozef píše:co mam studovat? teoria je teoria a prax a skusenost je pre mna realita.
kupil som si orgonity od jednej pani, su pekne, je to pekna piramida, vyzera kvalitne, takisto jedno HHG ale necitim ziadny ucinok, nenastali ziadne zmeny.
nedalo mi to, kupil som len malicke orgonity z orgonit.sk a jeden privesok na krk a odvtedy som sa zacal menit. usmievam sa na ludi, nikdy predtym som taky nebol. respektujem ludi taki aki su, to som nikdy nedokazal. ked mam tie orgonity v izbe pri sebe nevyspim sa, som hore celu noc, len sa prevalujem. ak ich dam do inej izby, spim normalne. mam ovela viac energie, neskoro do noci som hore a furt nieco robim, predtym som sedel maximalne pri televizore. cely zivot som mal plny nos hlienov, tak ako aj moja mama, odkedy nosim orgonitovy privesok mam nos cisty, takisto sa mi zlepsil cuch aspon o 100 percent.

tak funguju tie orgonity ci nie? no ako ktore a ako na koho... a o tom to je :D
orgonit samozřejmě funguje i když tomu kolosjackos i juhele nevěří a naštěstí to ani není důležité,ta jejich nevíra v to,že orgonit je správná věc.Důležité je to,že se lidé snaží planetě pomoct,pak se ale objeví lidé,kteří mají opačný záměr a nevědomě hatí jejich pomoc s vědomím toho,že dělají správnou věc.Je to tak,jak píšeš,teorie je teorie,ale pak jsou zážitky,které má každý jiné,ale proto,že člověk zná jenom kolik je jedna plus jedna,tak hned druhého posílá k psychiatrovi.

pyrotechnik
Příspěvky: 48
Registrován: 03 čer 2013 19:11
Bydliště: Vesmír
Kontaktovat uživatele:

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od pyrotechnik » 22 čer 2013 15:46

pepr píše:A mrkni se na víc jeho příspěvků, než začneš hodnotit.
dal jsem tady jenom svůj pohled a jůhele byl ten,který začal hodnotit/soudit ,takže něco ti uniklo,to je jenom ukázka toho,jak člověk vidí/slyší pouze to,co chce vidět/slyšet,děkuji za příklad.Jeho příspěvky zpětně vyhledávat nebudu,stačí mi pouze jeden,ale musím uznat,že jsem rád,že zde je,je dobré,když se člověk občas zasměje. Naše fyzikální realita je taková, jaká je.
- píšeš,mohl by si ve stručnosti popsat realitu ve které žijeme,máš zde 660 příspěvků,to znamená,že toho hodně víš,jistě se my nováčci,dozvíme něco zajímavého, inspirujícího nebo legračního.Nechci po tobě pravdu,ta je od tebe na míle vzdálená,pouze tvůj pohled.

jozef
Příspěvky: 28
Registrován: 06 dub 2013 22:47
Bydliště: Košice

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od jozef » 22 čer 2013 18:49

pyrotechnik píše:...,ale proto,že člověk zná jenom kolik je jedna plus jedna,tak hned druhého posílá k psychiatrovi.

povedal by som, ze prave ti ludia ktori posielaju druhych k psychiatrovi by k nemu mali ist ako prvi :D

ako vravis, 1 + 1 moze byt aj 3 aj viac, nemusi to byt len 2 ako nas ucili v skole :)

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od kolosjackos » 23 čer 2013 00:35

nojo chlapci, ste strasne naivni ignoranti. uz sem tu vicekrat psal ze wilhelm reich neni pouha teorie ale vse je potvrzene praxi. natos ty vase newage keci nemaji ani hlavu ani patu.
osobne sem byl slepou oveckou a "veril" v orgonit a take sem rozhazel par kil toho bordelu po okoli, jenze az potom co moje matka dostala rakovinu sem se dostal k reichovym kniham, ktere sem si precetl sam a bohuzel sem zistil ze trolove jako sou don croft, georg ritschl a pod., ktery tvrdi ze reicha cetli, v skutecnosti nemaji poneti co vlastne mluvi a spusobuji.

pani borci mi urcite dokazou vysvetlit jak by ta "transformace" orgonitem dor na or mela fungovat? uz sem se to tu ptal nekolikkrat a zatim tu stale nikdo ani jen nevi co je vubec orgon a prirovnava ho k elektrine. a pokud dorgonit vazne funguje, proc i nadale existuje smrt a proc je obloha plna jevu atmosferickeho dor :?:

vysvetleni jako "elektrina pochazi ze zastrcky, tecka" nestaci. dorgonit pracuje pro matrix a pomalinku ale jiste zemske orgoniticke pole nici a to je fakt, ktery by vam samotny reich potvrdil.

lidstvo by se melo vratit k zdrave, prirozene neduvere ve smyslu NIETZSCHE http://cs.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzsche. utek do mystiky neni reseni.
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

jozef
Příspěvky: 28
Registrován: 06 dub 2013 22:47
Bydliště: Košice

Re: ORGONIT, MÁ TO ZMYSEL?

Příspěvek od jozef » 23 čer 2013 08:17

kolosjackos píše:nojo chlapci, ste strasne naivni ignoranti. uz sem tu vicekrat psal ze wilhelm reich neni pouha teorie ale vse je potvrzene praxi. natos ty vase newage keci nemaji ani hlavu ani patu.
osobne sem byl slepou oveckou a "veril" v orgonit a take sem rozhazel par kil toho bordelu po okoli, jenze az potom co moje matka dostala rakovinu sem se dostal k reichovym kniham, ktere sem si precetl sam a bohuzel sem zistil ze trolove jako sou don croft, georg ritschl a pod., ktery tvrdi ze reicha cetli, v skutecnosti nemaji poneti co vlastne mluvi a spusobuji.

pani borci mi urcite dokazou vysvetlit jak by ta "transformace" orgonitem dor na or mela fungovat? uz sem se to tu ptal nekolikkrat a zatim tu stale nikdo ani jen nevi co je vubec orgon a prirovnava ho k elektrine. a pokud dorgonit vazne funguje, proc i nadale existuje smrt a proc je obloha plna jevu atmosferickeho dor :?:

vysvetleni jako "elektrina pochazi ze zastrcky, tecka" nestaci. dorgonit pracuje pro matrix a pomalinku ale jiste zemske orgoniticke pole nici a to je fakt, ktery by vam samotny reich potvrdil.

lidstvo by se melo vratit k zdrave, prirozene neduvere ve smyslu NIETZSCHE http://cs.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzsche. utek do mystiky neni reseni.
takze nenavidis orgonity lebo si myslis ze vytvorili tvojej mame rakovinu? a preto ta nenavist k orgonitom?
preco radsej nestudujes preco rakovina vznika? da sa pekne vyliecit napriklad kvapkami MMS, roztokom CDS este lahsie a takisto zmenou myslenia a zit pre nieco, stanovit si nejaky zmysel zivota, clovek sa ma tesit zo zivota, vtedy rakovina nemoze vzniknut. ale z orgonitu rakovinu, to pocujem prvy krat a asi aj posledny. pani doktori to prisudili orgonitom ci ty? zda sa mi to odvazne tvrdenie.

Odpovědět