co se dnes chysta?

Odpovědět
ercecko
Příspěvky: 427
Registrován: 24 čer 2009 22:30
Bydliště: Zlínsko

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od ercecko » 19 čer 2010 19:08

no a dnes take predpovidali zatazeno a srazky a tady bylo minimalne od poledne krasne, chemka nedrzela, pak uz se ani nesnazili a letali beze stop.. to vcera taky vecer primo nad nami velka modra dira, okolo cerne mracna, zkraje tuny chemky a oni to nechapali a letali beze stop nizko pres tu diru :-D Tady tedy de prace orgonitu poznat hodne (diky slunci, v zime je to horsi - chtelo by to tu energii necim nahradit!)
a jeste jedne veci sem si vsiml, opet nefunguje cely system chmi... amateri

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od am2 » 19 čer 2010 20:27

Tady u mě taky v pohodě, většinou žádné extra bouře, dnes dokonce extra modrá obloha.
Vůbec poslední dobou se to tady u mně hodně zlepšilo, často se to trhá, spousta polo-sylfů.
Ani nevím, čím to. Možná tím, že bydlím zhruba v polovině cesty mezi Brnem a Ondřejem, tak třeba je to vliv CB-ček z obou stran. Ta změna byla docela skoková a nastala mimo jiné v době, kdy Slurm psal, že "navštívil Slavkov u Brna". Ale jestli je to příčina, to nevím. Ta obloha se trhá spíše z opačného směru než od Slavkova.

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od sophia » 19 čer 2010 21:45

kolem Brna je opravdu nepředstavitelně velká spousta orgonitu, troufám si tvrdit, že není u nás více ogiftované místo...
díky Slurme a ostatní ;)

Uživatelský avatar
sophia
Příspěvky: 925
Registrován: 31 kvě 2009 21:10
Bydliště: Jižní Morava

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od sophia » 19 čer 2010 22:48

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od am2 » 20 čer 2010 11:41

z mapy lze jasně vyčíst, že za všechno můžou Slováci... :D

Uživatelský avatar
Alfa
Příspěvky: 243
Registrován: 18 kvě 2010 17:56
Bydliště: Jižní Morava/Tišnov

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od Alfa » 20 čer 2010 22:19

Tohle všechno se mi v pátek objevilo nad hlavou!
http://batles.sweb.cz//index.php

snowman
Příspěvky: 14
Registrován: 17 čer 2010 22:12

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od snowman » 21 čer 2010 09:23

Zdravím diskutující,
ze zvědavosti jsem prolezl tuto diskuzi a zarazila mě neznalost některých diskutujících ohledně rozpoznávání druhů oblačnosti. Připadá mi, že se tady dělá ničím nepodložená senzace z obyčejných mraků. Abych neplácal jen tak do větru, tak přidám samozřejmě odkaz, kde můžete porovnávat svoje "senzace" -> http://www.bourky.com/druhy-oblaku/. Nejzajímavější pro vás budou pravděpodobně poslední tři kategorie Cirrů.
Tak např. poslední příspěvek od uživatele Alfa a jeho Sylfy.jpg??? -> http://galerie.bourky.com/displayimage. ... =31&pos=23

Samozřejmě zdokumentovaných a vyfocených druhů mraků je opravdu vela. Chce to jen pohledat.
A ještě se sluší dodat, že drtivá většina mraků již byla "objevena" v době, kdy ještě letadla nelétala a haarp ještě nestál.
Třeba tohle http://galerie.bourky.com/displayimage. ... =31&pos=13 je u vás chmka a pro druhé Cirrus fibratus.

Můžete se klidně pochlubit se svými úlovky na tamním fóru a poukázat na jejich původ, určitě na to někdo z bouřkařů odpoví.

vlady
Příspěvky: 349
Registrován: 28 kvě 2010 04:47
Bydliště: Jindřichohradecko
Kontaktovat uživatele:

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od vlady » 21 čer 2010 09:48

Myslím že jde o nedorozumění. Nikdo nepopírá, že podobné mraky mohou být přírodní. Ovšem také mohou být umělé. A že se do počasí vrtají o tom je snad důkazů dost.

Uživatelský avatar
Alfa
Příspěvky: 243
Registrován: 18 kvě 2010 17:56
Bydliště: Jižní Morava/Tišnov

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od Alfa » 21 čer 2010 10:04

Tak jsem se podíval na ten odkaz a musím říci, že některé snímky jsou nádherně zdokumentované chemtrails :lol:
Kdybych neměl vyfocenou stopu za 30 minut po průletu letadla, tak bych o chemtrails do dnes pochyboval.
Stačí ovšem také občas zvednout hlavu se záměrem "pozorovat" a je vše brzy jasné. Po čase člověk sám rozpozná chemii od přirozené tvorby. A když si nejsem jistý co to je, tak to nekomentuji a nechám to být.

ercecko
Příspěvky: 427
Registrován: 24 čer 2009 22:30
Bydliště: Zlínsko

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od ercecko » 21 čer 2010 12:48

snowman:
ano v galerii na strance bourky.com jsem byl uz nekdy pred rokem a jsou tam zdokumentovany a pojmenovany i umela oblaka :) myslis,ze kdyz uz se relativne dlouho na svete pocasi ovlada, tak ze to nebude pojmenovano? to, ze je to pro nekoho Cirrus fibratus ( :lol: ) a pritom je to opravdu chemická stopa přibližně půl. hodiny po průletu letadla, muzes zjistit jen vlastnim pozorovanim.. takovych fotek mam opravdu vela..
priroda dost casto udela z techto srač*k docela pekne utvary podobne cirrum (nebo, ze by oznaceni cirrus vzniklo specialne pro tohle?!) a to hraje do karet manipulatorum s pocasim.. lide si reknou: ach, to je krása, udelaji fotecku, daji si ji na plochu a je to pro ne naprosto prirozena vec :) ver mi, ze jsem si to taky takhle prvni rikal.. to sem oblohu moc neresil a nesledoval, protoze to pro me byla jedina vec do ktere clovek nemuze zasahnout, velice sem se mylil...

Cirrostratus a Altostratus jsou ty nejhnusnejsi formy chemickeho postriku jake mohou nastat... kdy je spektrum slunce hodne omezovano a pohled na oblohu pro oci dosti neprijemny a presne jak pisou na bourkach: objevuji se halove jevy kolem slunce i mesice..
kdyz budes oblohu v den kdy je videt mnoho preletu letadel co za sebou nechavaji pretrvavajici stopu tak se muze stat, ze tyto stopy vytvori zminenou oblacnost a jeste budes pozorovat jak ji dale zhustuji a pres noc nebo nekdy i ve dne z ni vytvori jinou oblacnost, ze ktere muze i prset.. mam to odpozorovane do detailu jak z druzic tak ze zeme a nejde to nicim a nijak a nikdy poprit, neni sance a musi se to uz lidem odhalit :) nebavi me ta siroka nevedomost.

jak uz se vsak rikalo tak nelze vyloucit, ze prirodne tyto jevy take mohou nastat, ale jeste sem to nevidel, vzdy byl puvod chem. postrik :(

jo a kdyby ty mraky byly pojmenovany a zdokumentovany jeste predtim nez se pocasi ovladalo nebo dokonce jeste nez letala letadla co by techto operaci byla schopna tak by ty fotky byly uz hodne zasle ;)

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od am2 » 21 čer 2010 13:18

včera jsem kroutil hlavou nad mraky ... to ani nebylo možné nazvat mraky, - v podstatě to byla jednolitá tmavě šedomodrá vrstva, někde více tmavá, nekde svetlejsí, bez nějakých jasnějších obrysů, pouze občas bylo znát nějaké ohraničení ve formě dlouhé táhlé linie.
nic takového si z dřívějších dob nepamatuji, případně to byla vyjímka. dnes je to velmi casty jev.
bud se stalo neco s atmosferou nebo je to nasledek jiz nekolik let provozovaných chemtrails
http://orgo-net.blogspot.com/2010/06/ka ... levka.html

na fotce cirrus fibratus nemel autor patrne na mysli ten chemtrails chvost, ale ty vláknité mraky nad obzorem.

podobnost cyrrus fibratus a toho, co nazyvame sylfy, je odlisná. nekdy je to trochu podobné, někdy však ne

(rozhodne to, co je na te fotce, by nikdo tady asi nenazval sylfy, toto jsou jen nejake oblačné táhance)

snowman
Příspěvky: 14
Registrován: 17 čer 2010 22:12

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od snowman » 21 čer 2010 14:59

je sice hezké jak se pořád píše, že se mají lidi proti tomu postavit, ale nikde jsem se nedočetl jak. To si mají pořídit na zahradu kanón a sestřelovat ty letadla? ;) Každopádně může člověk podat žalobu k soudu na neznámeho pachatele a doložit to, jak říkáte, nezvratnými důkazy. To je myslím si řešení pro každého, kdo má důkazy, že je ohrožován na zdraví a životě.
Ještě uvedu, že sleduju dlouhodobě vývoj situace o GW. Pěkná diskuze je zde http://www.euroekonom.cz/diskuse-global ... lovani.php, doporučuji pročíst. Sice už se asi nepodíváte do archivu, jak se začínalo diskutovat, ale i tak je tam spoustu přínosných příspěvků a odkazů na další zdroje.
V tomto směru je všeobecná diskuze o chemtrails málo podpořena o vědecké poznatky a nějaké měření či nějaké přímé důkazy. Problém internetu je taky ten, že je o tom spoustu informací, ale kvalita mizivá a pro člověka, který se snaží vše zkoumat s určitou mírou nedůvěry je to málo. Ve většině diskuzí se setkávám s projevy fanatizmu a někdy mě to příjde jak nějaké náboženství. Což na důvěryhodnosti taky nepřidá. Škoda, že je hodně jedinců s konspirační myslí, kteří jsou snadno "zmanipulovatelní" a rádi vše interpretují stylem tv Nova.
Tím nechci hodit všechny do jednoho pytle a tvrdit vám, že zrovna vy jste ten případ. Hlavně nechci být soudcem, jak mnozí rádi dělají a hlásat, že já mám pravdu a snažím se všechny zachránit od nevědomosti.

Teď jenom zbývá otázka, jak podat takové informace seriózním(vědeckým) způsobem?

vlady
Příspěvky: 349
Registrován: 28 kvě 2010 04:47
Bydliště: Jindřichohradecko
Kontaktovat uživatele:

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od vlady » 21 čer 2010 15:54

Dnešní seriozní vědecký způsob je minimálně 50 let zastaralý oproti výzkumu vojenskému. To je doloženo vědci kteří pracovali v tajných laboratořích. Takže jak podle dnešního stavu vědy doložit věci které jsou minimálně o 50 let vývoje vpředu.

kapr
Příspěvky: 4
Registrován: 21 čer 2010 21:18

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od kapr » 21 čer 2010 21:28

ahojte, jsem tady nový, různé konspirační teorie sleduju koutkem oka už hodně dlouho..mám na vás dotaz, hledáte pravdu jenom na internetu? říká se tomu dolování pravdy..proč nehledáte pravdu ve skutečném světě :?: Mám pocit že dnes už lidi nejsou vesměs schopní hledat pravdu "venku", docela se bojím co bude dál..ale ona příroda nám to vrací, jen si říkám sakra na co ještě čeká..je nás hold moc a bráníme se tak jí to trošku potrvá..a vy si říkejte co chcete, příroda má větší moc než si myslíte..a taky nedělá rozdíly. Achjo..No to je jedno, užívejte si to tady, už se zase odhlašuju a ruším účet, jenom jsem vám tady chtěl tohle napsat..tak se mějte a držím hodně palce at se vám podaří o co usilujete..a hlavně pokračujte v hledání pravdy.. ;) já tu svoji mám..ale tady ji hledat nebudu..

Uživatelský avatar
Tauri
Příspěvky: 201
Registrován: 16 úno 2010 12:32
Bydliště: Východní čechy

Re: co se dnes chysta?

Příspěvek od Tauri » 21 čer 2010 21:33

No toto :D Tak pověz svoji pravdu a přidej se k diskuzi 8-)

Odpovědět