ZAOCTUJTE!!!
-
ZAOCTUJTE!!!
Chemtrailem na nás chystají přízemní mrazíky, tak pojďte všichni pořádně zaoctovat!!! Ať to nezničí úrodu (jahody, třešně, meruňky.. atd atd.)
Mě osobně se nejvíc osvědčilo vypařování přímo z konvice nebo vylít ocet někam na silnici/na beton.
Mě osobně se nejvíc osvědčilo vypařování přímo z konvice nebo vylít ocet někam na silnici/na beton.
Re: ZAOCTUJTE!!!
zaoctujme...ale čo vymyslieť aby aj spadol nejaký ten dážď.
Trochu jsme se deště dočkali. Že by to byl spíše řízený déšt s pomocí HAARPu?junak píše:zaoctujme...ale čo vymyslieť aby aj spadol nejaký ten dážď.

Hlavně že to nemelo razanci a pršelo celou noc.
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
V Bratislave teraz prsi, chvilu poprcha potom zas prsi... Ma zmysel octovat aj ked prsi?
Budte nyni radi, že pršíOctovač píše:V Bratislave teraz prsi, chvilu poprcha potom zas prsi... Ma zmysel octovat aj ked prsi?

Ano nechajte nech aj niečo naprší.Klídek však pršať musí aspoň 2-3 dni a oveľa častejšie.Včera na strednom slovensku celokom fajn pršalo len u nás kde mám viacej orgášov sa nejako oblačnosť trhala.Preto mám pocit že orgonit síce "rozháňa" mračná ale potom nič nenaprší.Tak som hned schoval dva male CB...A vtedy prestao pršať uplne ale to už bolo skoro po daždi.Z pozorovania viem ze oblačnosť sa skôr "rozpustí" nad orgonitmi.Toto nie je však vždy pravidlom.
Tak len by som bol opatrný s tými orgonitmi.Lebo búrkvá oblačnosť je podľa teórie plná DOR čo je v tú chvíľu dobré keďže tak sa vlastne tvorí oblačnosť a vtedy vlastne prší.Mali by sme vediet vyrábať aj DOR aby sme vedeli privolávať aj dažde?
Neviem len uvažujem nad tým a aj sa pýtam na názor ostatných.Či vyššie duchovné bytosti už nepotrebujú orgonit?
Tak len by som bol opatrný s tými orgonitmi.Lebo búrkvá oblačnosť je podľa teórie plná DOR čo je v tú chvíľu dobré keďže tak sa vlastne tvorí oblačnosť a vtedy vlastne prší.Mali by sme vediet vyrábať aj DOR aby sme vedeli privolávať aj dažde?
Neviem len uvažujem nad tým a aj sa pýtam na názor ostatných.Či vyššie duchovné bytosti už nepotrebujú orgonit?

-
Ano mám stejný a prozatím jsem vždy octem rozehnal mračna někdy to chtělo vylívat hodně octa v různých částech co pár km ..... a vždy to povolilo ale až jsem měl strach ono ty mraky byl všude okolo děsivé takové jsem ještě nevíděl.. mám je i natočené ale není to onojunak píše:Ano nechajte nech aj niečo naprší.Klídek však pršať musí aspoň 2-3 dni a oveľa častejšie.Včera na strednom slovensku celokom fajn pršalo len u nás kde mám viacej orgášov sa nejako oblačnosť trhala.Preto mám pocit že orgonit síce "rozháňa" mračná ale potom nič nenaprší.Tak som hned schoval dva male CB...A vtedy prestao pršať uplne ale to už bolo skoro po daždi.Z pozorovania viem ze oblačnosť sa skôr "rozpustí" nad orgonitmi.Toto nie je však vždy pravidlom.

Ahoj, je toho hodne,ze? Nejprve si prorocti forum,je tady skoro vse. Na bourani bourky bych doporucil WCB, TW. Jsou zde na toto tema vlakna. Orgonit dostava prostredi spise do rovnovahy. Ja mam 2xWCB,6xTW a taky prsi, ale s nejakym bourkovym zachvatem si to poradi. Kdyz to vypada zle,jeste prioctuji. Za docela hnusne bourky jsem taky fotil, nad kazdym zarizenim byla takova naruzovela skvrna a uplne bource chybel spodek,ktery se tahne po zemi.
-
Zdravím.. hodně je slabe slovo... prohrabat se tou miliardou informací a vybrat si ztoho něco logickeho už mě stála tolik času a začínám být zoufalý probírám se celým netem s pomocí překladače všude a prozatím jsem došel k tomu že ono nějak musím dostatsysel píše:Ahoj, je toho hodne,ze? Nejprve si prorocti forum,je tady skoro vse. Na bourani bourky bych doporucil WCB, TW. Jsou zde na toto tema vlakna. Orgonit dostava prostredi spise do rovnovahy. Ja mam 2xWCB,6xTW a taky prsi, ale s nejakym bourkovym zachvatem si to poradi. Kdyz to vypada zle,jeste prioctuji. Za docela hnusne bourky jsem taky fotil, nad kazdym zarizenim byla takova naruzovela skvrna a uplne bource chybel spodek,ktery se tahne po zemi.

Ahoj, napis ktere zarizeni te zajima konkretne.
Zde mas odkazy:
TW - trinity wand: http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=6&t=934
WCB - Water Cloud Busterhttp://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=20&t=958
Jsou zde odkazy i na video, jak uvazat mob. civku atd......
Jo ocet fungátuje
Zde mas odkazy:
TW - trinity wand: http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=6&t=934
WCB - Water Cloud Busterhttp://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=20&t=958
Jsou zde odkazy i na video, jak uvazat mob. civku atd......
Jo ocet fungátuje