Dobrý deň,
po dvoch rokoch mojej aktivity = reakcie na činnosti označované ako masová otrava - chemtrails, vlnové ovplyvňovanie mysle (tzv. telefónne vykrývače a mobily, radary, HAARPy...) a pod. som sa rozhodol zmeniť svoju činnosť = reakciu na túto aktivitu... Koho by to bližšie zaujímalo, môže dočítať tento mail.
Dva roky som reagoval na úrovni, na ktorej existuje príčina mojej reakcie.
Po osadení mnohých stoviek orgonitov k tzv. telefónnym vykrývačom, vysielačom, na silové a rôzne "strategické" miesta, do riek a potokov (informačné čistenie vody), po osadení 5 chembustrov, vyliatí mnohých kartónov octu na rozpálené cesty... so súčasným potvrdením účinnosti tejto činnosti (napr. okamžitá prítomnosť vrtulníkov pri osadzovaní orgonitov v teréne, snahy o násilné vniknutie do vedomia v spánku) som pochopil, že táto reakcia nikam nevedie... Táto činnosť je len zapojením sa do hry s pravidlami a v úrovni, ktorú vymedzili temné sily. Pochopil som, že týmto spôsobom nie je možné dosiahnuť zmenu. Čím viac octu a chembustrov, tým viac práškovania... donekonečna, čím viac orgonitov, tým viac vlnového vysielania (nebudem sa rozpisovať o detailoch, ako napr., že chembustre a orgonity si okamžite zamerajú a urobia opatrenia, čím sa ich účinnosť časom takmer stratí, ak ostávajú na tom istom mieste).
Uvedomil som si, že snaha dosiahnuť zmenu prostriedkami, ktoré vlastne "určila" temná strana, je nereálna a z princípu, technicky nemožná.
Uvedomil som si, že mám nekonečne účinnejší nástroj na vytváranie akýchkoľvek zmien - svoju bytosť, svoju myseľ (ktorej ohniskom je absolútna všemocná myseľ). Prišlo to spolu s uvedomením, prežitím jednoty, celistvosti v meditácii: som všetko, srdcom objímam všetko, všetko som ja. Pochopenie a prežitie toho, že všetky temné sily sú moje vlastné temné sily, že sú súčasťou, jedným z aspektov mojej hlbšej bytostnej totožnosti. Všetko je vo mne. Nič nové pre nás, ktorí šprtáme duchovno & ezoteriku, ale je iné to prežiť a potom podľa toho fungovať: nepodmienená láska voči všetkému, čo existuje - pretože všetko som ja...
Ako hovorí klasik P.Ch.

"... můžeme za své přímé předky považovat samozřejmě nejen staré Slovany, ale i Bóje a všeobecně Kelty a také Germány. Všechna tato tři etnika disponovala velmi silnou a čistou spiritualitou - především pak první dvě. Díky klasickým historikům známe především keltské druidy. Římští historici je označovali jako "nesmírně vzdělané filosofy" a obdivovali je jako "nejspravedlivější z lidí". Popisovali je doslova jako jakési nadlidi, pohybující se skrze lesy Evropy v bělostných rouchách. Druidové nikdy nenosili zbraně - nepotřebovali je. Nejsilnější zbraní byla síla jejich mysli. Pokud to bylo třeba, použili své vědomí - a to dle dobových záznamů klidně i k okamžitému zastavení války. Římští historici popisují, že pokud tito lidé chtěli, v hlubokém klidu vešli ve svých bílých rouchách na pole bitvy a násilí okamžitě skončilo."
Aby som zbytočne nemíňal atrament, doplním svoje slová slovami ženy, ktorá si uvedomila to isté:
"... jsem hodně přemýšlela nad chemtrails, protože můj tatínek musel po prvním jarním dešti vylít nasbíranou dešťovou vodu, protože byla tak chemická, že se s tím nedalo zalévat. A to máme cloudbuster, a spoustu TBček na zahradě.... stejně to nestíhají čistit. Přemýšlela jsem nad tím co tedy máme ještě dělat, protože my přidáme TBčka, octujeme a oni přidají víc chemie... A v tom je ten vtip. O to vás chci požádat. To mi přišlo na Svaté hoře, v obležení andělů.. Přestaňme s nimi bojovat, pojďte přestat hrát jejich hru na oběti. Přestaňme ignorovat Zákon přitažlivosti, stejné přitahuje stejné... Bojujeme proti chemtrails...oni bojují proti našim svobodným životům, proti našemu zdraví...Nedavno vyšel článek o tom, že vědci zjistili, že krevní buňka za určitých podmínek se dokáže změnit na vir, že není potřeba útok viru zvenčí...Takže to musí jít i obráceně... A to mě vedlo k tomu, čím můžeme pomoct. Možná vám to bude znít infantilně, ale jediný způsob jak to změnit je LÁSKA. Jediná cesta jak z toho ven, je začít je mít rádi. Teď si asi ťukáte na čelo a říkáte si, že je to holý nesmysl. Mít rád, neznamená schvalovat špatné chování, to znamená nemít k tomu chování odpor, protože odporem dáváme tomu chování energii. Takže přijměme v sobě, každý sám za sebe to, že žijeme ve světě, kde na nás stříkají z oblohy chemii, uvědomme si, že naše těla jsou zázrak a dokáží se ochránit samy, vždyť si vezměte, kolik let už se to děje a my jsme stále tady. Opakuju, nechci abyste to schvalovali, ale nemějte k tomu odpor, tím to živíte a ono to roste. Energie jde za myšlenkou a emoce jí živí. Kdo chce může zajít ještě dál, může si představovat a myslet na to, a postupem času tomu začít věřit, že když požehná všem těm letadlům(stačí říct si v duchu, žehnám vám), veškeré té chemii, co v nich je, že se jejich obsah změní na vitamíny, minerály a léčivé látky. Protože základem té chemie je voda, a víte, že vodu lze programovat. Pojďte budeme jim vděční, že na nás sypou vitamíny, minerály a léčivé látky.

SURSUM CORDA, sme všetko a môžeme všetko, AK CHCEME.
Majte sa krásne.
František Kučo