Funguje?
Funguje?
Čau, vyrobil jsem si svůj první orgonit podle návodu na Orgonetu a zkoušel jsem test s ledem a tema bublinkama..
ten se ale nepovedl také mi vadí, že ten orgonit smrdí po tom tužidle xD takže bych se chtěl zeptat, jak zaručeně zjistit, zda funguje a super by taky bylo, kdyby jste mi poradili, co jsem udělal špatně, že smrdí ..
ten se ale nepovedl také mi vadí, že ten orgonit smrdí po tom tužidle xD takže bych se chtěl zeptat, jak zaručeně zjistit, zda funguje a super by taky bylo, kdyby jste mi poradili, co jsem udělal špatně, že smrdí ..
Re: Funguje?
ja len tak dávno som tu nebol asi si to zle premiešal alebo si dal toho vela..tužidla..použi radšej niečo na báze živice..drahšie ale krajšie a nesmrdí
Normálně vytvrzený orgonit nesmrdí. Řekni kolik použils pryskyřice a kolik tvrdidla.
tyjo nevim kolik, ale ředim sem to na 2% roztok.. a neni to třeba tím, že to tužidlo zůstalo v nějaké skulince, bublince a tam prostě smrdí? :DD
- potravina
- Kontaktovat uživatele:
dej je na pár dní ven na slunce, třeba to vysmrádne.
i fluff you all a můj kousek ku šíření http://www.orgoknight.com/
Pokud to nevytvrdil, tak nevysmrádne nikdy...
Z odpovědi jsem se dozvěděl, že cosi ředí na 2% roztok.
Z odpovědi jsem se dozvěděl, že cosi ředí na 2% roztok.
na 2% ředím tužidlo s pryskyřicí .. ten smrad je sice humus, ale spíš by mě zajímalo, jak poznat, zda funguje..
-
- Kontaktovat uživatele:
mě to smrdí pouze když se tvrdidlo dostatečně nepromíchá -rovnoměrně není vhodné používat úzkou vysokou nádobu -petku používám dvoulitrovou plastovou konvičku s otevřeným vrchem a zkráceným ,,sosákem, taky to někdy dělá starší pryskyřice když jsou v ní už kousky a některý se dostane na povrch a neztvrdne, další příčina špinavé nebo vlhké špony.používám havelpol 834 30w rea a nehodlám měnit ,protože skoro nesmrdí pokud to nepřeženeš s tužidlem a nevyvaří se to .používám cca 1 -2,5 procenta tvrdidla podle teploty okolí-v zimě víc.pokud se dá 0,8 tak lze dokonce odlít i CB najednou.
tak to zalej do o něco větší formy abys to zalepil dovnitř ,pokut to nepopraská pušinec se ven nedostane
ověření
kyvadlo , virgule -bovisův biometr
dvě misky se semeny ,jedna s pukem ,druhá bez puku-klíčení
psí pelech dát na geopatogenní zonu a dát tam puk a sledovat kde si lehne samozřejmě to nesmí pušit-samozřejmě to potom vrátit zpět
tak to zalej do o něco větší formy abys to zalepil dovnitř ,pokut to nepopraská pušinec se ven nedostane
ověření
kyvadlo , virgule -bovisův biometr
dvě misky se semeny ,jedna s pukem ,druhá bez puku-klíčení
psí pelech dát na geopatogenní zonu a dát tam puk a sledovat kde si lehne samozřejmě to nesmí pušit-samozřejmě to potom vrátit zpět
2% jsou zralé na popraskání, takže takový odlitek musí být vytvrzení na 100%. Jenže nemám jistotu, co si představuješ pod těma 2%:) Proto mě zajímají použité objemy v mililitrech...
Jo, mastný třísky smrdí. Mastný nebrat.
Míchání je taky důležitý. Uvědomte si, že nemícháte sirup do vodičky, ale mnohem hustčí kapaliny, co potřebují míchat mnohokrát víc.
Jo, mastný třísky smrdí. Mastný nebrat.
Míchání je taky důležitý. Uvědomte si, že nemícháte sirup do vodičky, ale mnohem hustčí kapaliny, co potřebují míchat mnohokrát víc.
test s bublinkama v ledu je podle mě blbost.
alespoňb u mě se to nepovedlo!
jelikož bublinky (takový výr jakoby) se tam vytvořil i když jsem tam orgonit nedal do mrazáku..
alespoňb u mě se to nepovedlo!
jelikož bublinky (takový výr jakoby) se tam vytvořil i když jsem tam orgonit nedal do mrazáku..
Fórum o zdraví - fórum energie, frekvence
"často se nám stává to, na co myslíme"
pracuji denně v dosahu 2 orgonitů a dvou šungitů. pokud nefungují, tak alespoň mám dobrý pocit že něco dělám proti elektrosmogu
"často se nám stává to, na co myslíme"
pracuji denně v dosahu 2 orgonitů a dvou šungitů. pokud nefungují, tak alespoň mám dobrý pocit že něco dělám proti elektrosmogu